Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
prve dve slike su :love:
treca je weird o.O
Korisnikov avatar
By gossip
Britney snima pesmu za gejeve!

http://www.britney.rs/britney-snima-pesmu-za-gejeve/" target="_blank

Iako su mnogi pomislili da je u pitanju (još jedna) pesma posvećena njenim sinovima, izgleda da će pevačica pesmu, čiji se naziv još uvek ne zna, posvetiti gej zajednici - barem to tvrdi producent Anthony Preston, koji radi sa will.i.amom na osmom studijskom albumu.
“Mislim da je fer reći da je ova pesma za one ‘dečake’ haha – i znam da će je obožavati,” napisao je on na svom Twitteru.

Peva o sexu kao i obično, ali malo mi glupo što je u pitanju soundtrack za štrumpfove i sinovi su joj u spotu... ali ako su na nju i sporo kapiraju, no damage done :awesome:

Mora da su joj promenili lekiće, nisam ranije viđao to pomahnitalo skakutanje u mestu sa rukicama u vis :krezavi:

A nije sranje pesma koliko sam očekivao na osnovu nekog demo-a na koji naiđoh ranije na netu,
Korisnikov avatar
By gossip
:lol:

Dirrty prekini da kakis :)

ova pesma koja je soundtrack sa strumfove je prosla bolje nego kompletni Lotus album :)
Britney ce UVEK bolje proci nego Xtina
ali dobro necu da pricam ruzno o njoj jer je volim i postujem i nisam toliko jadan da pljujem po tudjem ukusu
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neuporedive su, to je tačno... a sad što prodaja nije isto što i kvalitet, sumnjam da kapiraš, ipak obožavaš Britney.

Soundtrack jeste dosadan (iako je genijalan spoj njenog bebećeg glasa i štrumpfova), ali radujem se njenom albumu.
Korisnikov avatar
By gossip
naravno da nije isto
ali ne znam zasto mislis da njeni albumi nisu kvalitetni kada su na njima radili vrhunski producenti (sem Will.I. Am-a...on me izuzetno nervira...i ne svidja mi se sto je umesan u osmi album)
pritom moram da izdvojim Blackout album na kome je najvise Britney radila i koji je njen najbolji album do sada....gresis jako ako mislis da je Britney glupa ili da nije kreativna...
Korisnikov avatar
By gossip
Poslusajte demo za "Old City of Mine"

Jedan od producenata osmog albuma, Khaled Rahime na Twitteru je nagovestio da se nova pesma zove Old City of Mine, a sad je pred vama i demo ove pesme koji ne peva Britney.

Preslušajte i recite nam da li vam se dopada. Može li biti prvi singl sa osmog albuma?

http://www.britney.rs/poslusajte-demo-z ... y-of-mine/" target="_blank
izvini Dirrty ali opet kenjas, kod Xtine je kvalitet na nuli, poslednji kvalitetan album je imala davne 2004, a i veliki hit, ovo sto snima zadnjih 8-9 godina je obicno smece( za razliku od blackouta, pravog popa na circus albumu), meni je zao sto joj bas nista nije proslo, radili joj ljudi koji rade za britney(max martin), propalo, pokusala gaga fazon propalo, balade slabe skroz...ovaj pitbull joj je malo pomogao ali i to komercijala nikakav kvalitet, solidan uspeh, scream and shout ce do kraja godine imati prodaju od 10miliona WW, prodaja albuma skoro nikakava....vidim da i dalje slabo kontas, ipak volis xtinu....

NOVI ALBUM neće imati veze sa ovom pesmom, rade sasvim drugu ljudi, Wiliam Orbit je rekao da se autotune na njegovim pesmama nece koristiti, da ce album biti lican, tu je i will.i.am, SIA, Naughty Boy, Khaled Rahime,Jean Baptist...

Britney Spears:Writing and recording all day everyday...
Jako sam uzbuđena, i jedva čekam da čujete moj novi album…jedva čekam da čujete na čemu radim sve ovo vreme. Ovo će biti moj najličniji album ikada.
Korisnikov avatar
By gossip
Novi singl u Oktobru!?

Po poslednjim tračevima, prvi singl sa 8. studijskog albuma pop princeze bi trebao da izađe u Oktobru mesecu i to je ujedno i duet sa reperom Wiz Khalifom! Reper je u jednom radijskom intervjuu ranije izjavio da je već nekoliko puta posetio studio i da će album biti odličan!

Šta mislite o ovome? Uzbudjeni?

http://www.britney.rs/novi-singl-u-oktobru/" target="_blank
Album 8

Britney already started to meet with her management and record
company up for discussion on the upcoming album at the beginning of X Factor filming last year.
It has always been understood that the album was scheduled for release in winter 2013.
Her promotional performances may come to happen around October 2013.
At the end of recording on prosessen Femme Fatal happened is part accident. It got Britney to lose interest in the album. This time controlled the whole of Britney and Will.I.Am and her team supports 100% behind her.
Many of the songs Britney wrote, or helped write, the Femme Fatale is now taken up again for consideration to the album 8
Britney and Jamie Lynn (sister) has written a song together, but Jamie will not be with the song, she could have credit for helping with the text.
Will.I.Am has only made one song for the album, like Britney previously recorded. He is more just as an exclusive producer of the album.
Britney has already recorded 5-10 songs for the album.
Britney also work a lot with some material for the album at home in her own studio.
It was Britney's own desire to make a song with Sia. - The song is finished. Two songs with William Orbit is also recorded. She will record even more with him.
Rumor that the first single would be called "Feed The Wolf" was just a rumor. But Britney's team really liked the title, and decided to return it with Britney. She loved the title, and it is now arbejdstitlten for the upcoming album. Both Will.I.Am and Britney seems that the title was a perfect fit for the song, as it is very personal, and just what people want from Britney.
Britney and her team are really excited and proud of all the new material.
The first single comes to September.
Britney and Sias song is a quiet song.
Britney struggled to get made "Ooh La La". Her management asked if she wanted to write a song for The Smurfs 2, and she loved the idea right from the start. The record company was against the idea.
There are no leaders from RCA involved. - It's all in the hands of Britney and Will.I.Am.

Slika
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!