Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, sta je bilo to sa publikom? Nisam gledao mec, pa ne znam... :)
Korisnikov avatar
By Stripi
nisu navijali za Noleta.
I neka ih je iznapušavao.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne verujem koliko Haas nije normalan u 35-oj godini zivota!!! :wow: :hail:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nazalos', ne videh ni to... :shrug:

Ozi, a za koga cemo strastveno da navijamo kad se Rodja penzionishe, a? :nerd:

:lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Bouze svasta, nisi cuo da imam novog miljenika? :love: :love: :love:

Slika

Slika

Slika

Ajd sto je presladak, ali sto dete ume da igra dobar i mastovit i pametan tenis! :love:

I sto se dete lepo oblaci. :love: Sav mi je ono, faca mala. ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni uopste nije jasno sta se desilo to vece sa Djokovicem... Igrao je i Haas protiv Ferera koji je "njihov", pa nije nijedan zvizduk dobio, iako je par puta trazio da sudija sidje sa stolice i proveri tragove... Igrao je i Conga protiv Verdaska koji je rodjeni madridjanin, i pritom POBEDIO, pa opet nista... Bice da je do Djokovica i njegovih ranijih prenemaganja sa predavanjem peceva, ne samo do nevaspitane publike (iako, moram da kazem - ono je bilo STVARNO ruzno, nepristojno i bezobrazno sa njihove strane! (njegovo psovanje je tek posebna prica)). Izdvizdan je u Madridu sada, izvizdan je pre par godina na US Openu, izvizdan je u Australiji kad je Rodiku predao mec...

I bas zato sto je imao takvih problema u proslosti sa publikom, trebalo je da ostane dostojanstven u ovakvoj situaciji, a ne da urla kao najveci prostak i seljacina.
Korisnikov avatar
By No_Stress
I bas zato sto je imao takvih problema u proslosti sa publikom, trebalo je da ostane dostojanstven u ovakvoj situaciji, a ne da urla kao najveci prostak i seljacina.[/quote]

I on je covek.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahaha pa nikada nije ni pokazao nesto "nadcovecno" kad je ponasanje u pitanju...
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2540323#p2540323]Stripi napisao:[/url]nisu navijali za Noleta.
I neka ih je iznapušavao.

Ne navijati za Novaka ili bilo koga je jedno ali urlati, zvizdati i time ometati njegovu koncentraciju za servis, igru i sl je za tenis jako nepristojno i nekulturno.
O radovanju i ovacijama na sarvis u mrezu necu. :)
I da btw, neki hrvatski mediji su tu vest krajnje nekorektno i neobjektivno preneli, a tu prvenstveno mislim na index.hr koji ga je popljuvao samo tako.

Ana pobedila :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2540876#p2540876]Oziris napisao:[/url]Bouze svasta, nisi cuo da imam novog miljenika? :love: :love: :love:

Slika

Slika

Slika

Ajd sto je presladak, ali sto dete ume da igra dobar i mastovit i pametan tenis! :love:

I sto se dete lepo oblaci. :love: Sav mi je ono, faca mala. ;)
Ko je bata? :trep:
Nisam nesto u formi kad je obavestenos' u pitanju. :blush: :lol:

Nego, ja cu za ovog tvog miljenika da navijam zbog izgleda, a ne zbog tenisa. :lol:
Sladak je. :sweet:
Da ti pojasnim, Federer mi je fizicki jedan od najneprivlacnijih tenisera, posmatram ga potpuno u aseksualnom kontekstu, ali zato igra, tehnika... :love:
Imacu problem kod ovog malishe da se koncentrisem na udarce. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
O Singerice draga, pa ko je pobjedio Đokovića u Madridu? :roll:

Slika

:pervert: :lol:

Slika
Slika

Mali Grigor i Guzana! :smeh:

Ovaj se izgleda baš loži na crnce, a sad' kog su pola kao da je bitno! :lol:

Bome nisu ni Mara ni Guzana lude kad' su se uhvatile malog Grigora! :yes:
Korisnikov avatar
By Oziris
Na stranu sto je presladak, ali sto dete bre odlicno igra. On je jedini koji mi se bas dopada od tih mladjih. A i bre svidja mi se sto nije zentara mali - u Roterdamu je sa 17 god uzeo set Nadalu! A i sad ga je zamalo u Monte Karlu pobedio. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ma, zao mi sto ga nisam odavno gledao. Ove godine nijednom. :shrug:
Zato jos uvek ne mogu da sudim, da li mi je nova uzdanica.
Ono sto me u svakom slucaju na prvu loptu lozi jeste jednorucni bekhend! :hyper:
:smeh:

Pre nekoliko godina sam gledao okrsaj izmedju njega i onog naseg malishe, Filipa Krajinovica. :)
Korisnikov avatar
By spliff
bravo boko
tako se igra
:love:

ps izgleda da je uzimala chasove od jelene. kako izbezumiti svoje navijache :)
Korisnikov avatar
By nsc
Jelena Jankovic (Serbia) beat Tsvetana Pironkova (Bulgaria) 6-3, 6-0 :hail:
Bojana Jovanovski (Serbia) beat Carolina Wozniacki (Denmark) 2-6, 6-4, 7-6(7-5) in two hours and 57 minutes in the first round of WTA Rome :hail2:
Korisnikov avatar
By spliff
sledece kolo: jovanovski - jankovic
Korisnikov avatar
By deran
jel to neki nagoveštaj smene generacije...?
  • 1
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!