Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534195#p2534195]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534188#p2534188]Srklet napisao:[/url]mrziti pedofile je kao mrziti srbe, jako pomodno ^^

ti nisi normalan

prijavila sam te
mislim da si ga dzaba prijavljivala... Popaj ce ionako svojom leksikom i zakukuljenoscu recenice uvek moci da umakne
to je jednostavno tako, sta ces.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534174#p2534174]antibiotic napisao:[/url]torry and rainbow

osudjivati nekog i ocekivati adekvatnu kaznu za zlocin je jedno, a mrzeti je drugo.
onaj ko je ubio ili silovao nekog je samom sebi naneo dovoljno stete u tom svom jedinom zivotu i to su slucajevi za zaljenje, pa tek onda za osudjivanje.
jedini ispravan put za zlocince je da postanu svesni svojih nedela i da ostatak vremena provedu u tome da to isprave kod sebe, dokazu da moze biti koristni u necemu itd.
previse je lako stvoriti hejt i osudu,
zeleti da nekog vidimo na giljotini je primitivan poriv.

jasno je da oni kojih se zlocini licno ticu (silovanje, ubistvo najblizih...) ne mogu objektivno da gledaju na celu situaciju zbog emocija, pa se nivo njihove tuge i bola ne uzima kao merilo za odredjivanje kazne, vec zakon.

tako nesto sam i mislila
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534195#p2534195]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534188#p2534188]Srklet napisao:[/url]mrziti pedofile je kao mrziti srbe, jako pomodno ^^

ti nisi normalan

prijavila sam te
pa u čemu je problem s mojom konstatacijom? :nerd:
jasno je da ne stavljam znak jednakosti između pedofila i srba, nego između ljudi koji mrze pedofile i koji mrze srbe. paralela je u medijskom posredovanje pedofila odnosno srba, koji se predstavljaju kao ultimativno zlo. i nema niceg lakseg nego uz 'srbi' imati samo asocijaciju 'srebrenica', bas kao sto je asocijacija uz 'pedofili' - 'silovanje djece'. a oboje je prilicno redukcionisticko, arhaicno i pomalo neinteligentno glediste, stvoreno ponajprije zahvaljujući propagandi.
realno, mnogo vise opravdanih razloga ljudi svijeta imaju za mrznju goldman sachsa nego pedofila, ali ipak mrze pedofile a ne goldman sachs (vecina nije svjesna niti da postoji :lol: ). al da, ljudi su ovce. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Srklet
eksli, ima jos bolja paralela ^^
mrziti pedofile je kao naricati nad onom stenadi koja su u bosni bacena u rijeku.

save the children and puppies!!!, kljucni poklic impotentnog forrestgumpovskog malograđanskog kvazimorala i kvazihumanizma.
Korisnikov avatar
By Srklet
and another thing, bas me isnpirira ova tema :lol:

odbijam slijediti masovni ukus oko toga sto me treba sokirati, sto moram mrziti, cemu se trebam radovati i sl.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hoćete li se vas dvojica pojebati, da doživimo to istorijsko bratsko pomirenje...
Korisnikov avatar
By Srklet
dirrty, ne riješavaju svi seksom konflikte. ja u tom kontekstu preferiram ipak unistenje protivnika a ne orgazam. :andjelak:
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534235#p2534235]Srklet napisao:[/url]

odbijam slijediti masovni ukus oko toga sto me treba sokirati, sto moram mrziti, cemu se trebam radovati i sl.
imala sam 10 godina, mozda i manje, kada sam u novinama procitala da je sredovecni muskarac silovao devojcicu od 8 godina, i dobio lik 6 meseci zatvora...
tada sam osetila prema pedofilima neizmerno gadjenje...
tako da ne bih rekla da sledim neki masovni ukus....
/
po tebi su ljudi koji osudjuju pedofile primitivni- po toj logici su onda pedofili najmoderniji ljudi...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam se sa 10 godina lozio na ortakovog caleta. pa eto, nije to dokaz da nije masovni ukus. i da se nesto desilo izmedju nas on bi bio osudjen i proglasen za pedofila i omrazen od strane okoline. zasluzeno? svakako da ne.

Edit: i sto popaj rece: pedofil nije isto sto i silovatelj dece.
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Anhe, sigurno da je na odraslim mushkarcima/zenama akcenat da se moraju strogo samokontrolisati kada i ako imaju neke seks. sklonosti i fantazije prema deci. vidish taj tvoj ortakov cale je imao samokontrolu i to je pohvalno. no, da li bi imao istu tu samokontrolu da si ti bio 10-godishnja devojchica a on, shto se valjda podrazumeva svakako, heteroseksualni mushkarac?

zozefin st je odlichno dala primer koji moze da posluzi tuznoj ali stvarnoj chinjenici da se heteroseksualni pedofili znatno manje samokontrolishu, bahato misle da im je sve dozvoljeno samo dok je i ako je heteroseksualno te bivaju minimalno kaznjeni (ako i ikako) u Srbiji/zemljama ex-Yu.
pa, ako vec ne mrzite pedofile, pobogu ljudi kako mozete a da ne mrzite te urlajuce vidljive duple standarde i nepravdu?

a da Srbi/vecina drugih naroda zemalja ex-Yu perverzno vishe mrze ODRASLE, konsenzualne gej ljude nego heteroseksualne pedofile (samo dok su i ako su heteroseksualni), poznato je. tu i jeste srz problema.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Anhe, koliko su mene ucili - pedofil je onaj koji siluje decu, bez njihove zelje i volje, a ne ona osoba koja stupi u seksualni kontakt sa mladjim osobom, a i da ta mladja osoba zaista to zeli.
Da je tako, onda su moju bivsu mogli 'ladno da tuze da je pedofil, jer sam ja bila maloletna, a ona punoletna kada smo bile u vezi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne treba se tu nikakav akcenat "shta zeli/voli....." stavljati na dete/maloletnu osobu. chitav i sav akcenat je na odrasloj osobi bilo mushkoj ili zenskoj da mora da ima strogu samokontrolu i da prvi/a zapravo odbije chak i najgore samonabacivanje deteta/maloletne osobe odraslom/j, a kamoli da ih inicira!

e sad, sigurno je i to da anatomsko-fizioloshke karakteristike odraslog mushkog seks. tela chine da je pedofilija odraslog mushkarca chinjenichno veci zlochin od istog toga odrasle zenske- iako ni to ne sme biti zanemareno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ pa da, ali evo OTR je dala odlican primer zasto osoba koja je oznacena kao pedofil nije apsolutno nista lose uradila. 15 godina i 18 godina.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534555#p2534555]Over the rainbow napisao:[/url]
Da je tako, onda su moju bivsu mogli 'ladno da tuze da je pedofil, jer sam ja bila maloletna, a ona punoletna kada smo bile u vezi.
da, mogli su. ako si imala preko 16 a ona nije od tebe starija 7 godina, mogli su. ako si imala ispod 16 a ona punoletna opet su mogli.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
msm gledanje na pedofila kao na silovatelja je isto kao i gledanje na gej osobu kao na silovatelja. a u sustini svako je potencijalni silovatelj.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534629#p2534629]Anhedonie napisao:[/url]msm gledanje na pedofila kao na silovatelja je isto kao i gledanje na gej osobu kao na silovatelja. a u sustini svako je potencijalni silovatelj.
joooj, nemoj molim te, Anhe. nikakvog "isto kao i..." nema u nichemu izmedju pedofila na jednoj strani i gejeva na drugoj strani.
gejevi su u antigejnom drushtvu najvishe omrazeni iz istih ili slichnih pobuda iz kojih su i zene od strane mizoginih. e tu ima- isto kao i-. jer, antigeji mrze gejeve zbog "zenskastosti, pasivnosti, izdaje mushkog pola, slabosti....". iako znamo da nisu svi gejevi "takvi", ali dzaba, antigeji tako izvrcu.
a za gejeve koji nisu takvi, vec su "strejt-luking", muzevni..., e onda antigeji lazu i klevecu da su ti "pederi pedofili". onda, antigeji kao kukaju, "shtitimo decu od pedera pedofila.., guza uza zid..." i ostala sranja.
u can't win, kakav god da je gej, antigeji ce ga mrzeti i klevetati ili na mizogin ili na klevetnichki nachin.
ali, gejevi ne smeju da daju ni nehotichnog materijala za ovo drugo klevetanje tj. za pedofiliju jer je to kriminalno, za razliku od zenskastosti.
i, nemojmo se bacakati izjavama " a u sustini svako je potencijalni silovatelj" . jer, shta ti mislish shta ce antigej da uradi kada se dochepa ove izjave izgovorene od strane nekog geja? pa, odmah da viche- eto, jes'am vam rekao oni pederi su silovatelji, pedofili, eno peshe priznaju.... i slichna sranja.

pazljivo tu!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
okej, onda kao gledanje na hrvata kao na ustasu. ili srbina kao na cetnika. nisi skontao analogiju.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534566#p2534566]Vel boy napisao:[/url]ne treba se tu nikakav akcenat "shta zeli/voli....." stavljati na dete/maloletnu osobu. chitav i sav akcenat je na odrasloj osobi bilo mushkoj ili zenskoj da mora da ima strogu samokontrolu i da prvi/a zapravo odbije chak i najgore samonabacivanje deteta/maloletne osobe odraslom/j, a kamoli da ih inicira!.
ovo
i nema dalje diskusije... ne jedite govna
Korisnikov avatar
By Anhedonie
znaci po tebi je veza 15ogodisnjak i 18ogodisnjak ogavna?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!