[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529350#p2529350]neobavesten napisao:[/url]koliko sam shvatio on se ne zali na materijale koji je primao - samo ga sad iznenadjuje da za to treba da plati neku nadoknadu
ovo. i, samo postavih pitanje da li i vama to traze,

i zashto odjednom, zashto ne ispochetka?
@GSA, moje pismo vama prilazem ovde svima na uvid, nema problema, pa neka svako vidi da li je "ogorčeno i uvredljiv mejl koji" sam "vam uputio" ..."izneo netačne tvrdnje o radu ove organizacije".
dakle, citiram se:
"Gospodo, svoju vishegodishnju nazalost nejedinstvenost i slabu uchinkovitost u drushtvu Srbije ne kompenzujte trazenjem para od ionako finansijski ugrozenih gej ljudi!
ja iz inostranstva sam lichno vec finansijski priskochio da pomognem jednoj gej osobi kada su se mnogi, izmedju ostalih i vi, smejali i nipodashtavali to.
kako se usudjujete da trazite novac od finansijski ugrozenih gej ljudi, a nedovoljno pomazete?!" (zatvoren citat)
to je celo moje jucherashnje pismo vama na vashe slanje onog PODSETNIKA (upozorenja, shta li je

) meni u moj Webmail Gmail tj. Google Mail Inbox.
pa ako je ovo moje bez dlake na jeziku uglavnom nazalost chinjenichno konstatovanje - "ogorcheno, uvredljivo, netachno, tvrdjeno..."- ja bih bio najsrecniji da me se chinjenichno demantuje kako sam je li u krivu.
ovaj deo citiram te GSA je problematichan "Drugo, LGBT osobe takođe žive u Srbiji i u potpunosti dele “sudbinu” koja se tiče ekonomskog stanja sa svim drugim građanima i građankama Srbije, pa tako ima onih koji su bez prihoda, sa većim ili manjim prihodima. SMatramo da stvarno ne može da se govori o LGBT populaciji kao takvoj koja po pravilu mora da bude finansijski osiromašena, jadna itd."
---- znachi, hocesh reci da gejevi u Srbiji su tako ili skoro tako u svemu drugom jednaki i ravnopravni sa heterosima u drushtvu Srbije da se moze reci tako nonshalantno da dele bash istu sudbinu u svemu finansijskom???

odlichno onda, ako je to bash tako, jednakost i ravnopravnost su prilichno dovrsheni u Srbiji.
ali je li to bash tako da gejevi dele sasvim istu finansijsku sudbinu s svima drugima u Srbiji? bojim se da vecinom uopshte nije tako. gejevi u Srbiji/zemljama ex-Yu su chinjenichno u daleko, daleko gorem i tezem i diskriminisanijem i generalno nejednakijem finansijskom i poslovnom i svakom drugom bezbednosnom stanju u Srbiji/zemljama ex-Yu. ali, GSA bi da nam ulepshava. a zashto to ulepshavanje, koga i zashto lazete i shta mislite kakav efekat to ima/ce imati pa upravo na gej zajednicu? pa, imace efekat da vam heterosi i antigeji govore- pa, vi ste vec ravnopravni i jednaki u svemu sa nama, pa koji kurac onda hocete vishe..... je li vam to cilj gospodo iz GSA- da dovedete gej aktivizam u Srbiji u apsurdnost koja glasi "pa gejevi su odvec mocni i ravnopravni, shta hoce vishe..."------ umesto da se stalno naglashava koliko su gejevi u Srbiji znatno i finansijski i ugrozeniji i nebezbedniji a shto je chinjenica?
zar ne vidite kakvu poruku shaljete drushtvu Srbije naplacujuci vashe usluge? shaljete najmanje tri loshe poruke
1. da ste materijalistichka za profit grupacija
2. da gejevi u Srbiji mogu priushtiti sve shto i heterosi
3. da finansijske i poslovne diskriminacije prema gejevima u Srbiji/zemljama ex-Yu gotovo pa i nema
a sve tri su neistine, bar sigurno znam da zadnje dve jesu neistina.