Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
šta reći a ne spremiti kokice i atomsko sklonište? :kokice:
Korisnikov avatar
By Blady
Odletecemo brze na Mars nego sto sam planirala :smeh:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Uvijek me nešto vuče da pročitam i komentare ispod teksta. A onda se malo userem, upišam i povratim, sve u isto vrijeme.
Korisnikov avatar
By 2kune
mislim da N. Koreja samo radi galamu kako bi joj dali nešto za jelo... narod je gladan pa Veliki Ljubljeni Fat Retardirani Vođa želi napraviti krizu u kojoj bi na kraju mirovidno 'popustio' u zamjenu za nešto ajmeričkog žita... a narodu će saopštiti da su se ameri usrali...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nemam stav.. nekako sam uvek na severnu koreju gledala kao na cirkus..
Korisnikov avatar
By Blady
Mislite li da ameri treba da ih se plase? :)
Korisnikov avatar
By Mars
Pazi sad ovaj odgovor: pokazaće vreme.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti bi, Vela, pregrmela i taj napad, možda tek sa lakšim ozledama, pa bi posle još tražila invalidninu.
Korisnikov avatar
By Blady
:lol:

Ja se nesto mislim da se ovi nisu uprpali uopste..
By Kragi
Vidi, meni USA ume da bude grozna kao garant svetskog poretka i najveci mirotvorac na planeti ali sama pomisao na stanje u Koreji i tu vrstu diktatorskog rezima mi ne ostavlja niti jednu alternativu da bi ih podrzao.
U nekoj hipotetickoj teoriji gde bi svako mogao da izabere gde zeli da zivi, ne bih se dvoumio uopste.
Meni tog naroda zao. Ali najiskrenije.
Korisnikov avatar
By Mars
Evo je njihova Spomenka Jović (Tatjana Lenard, ona debela plava Milanovićeva, ona crna sa šiškamai ostale)

Korisnikov avatar
By Neutron
Kakva grozna drzava, sistem, vladar, sve je odvratno...
Nadam se da Severna Koreja blefira, nikome ne treba rat, pogotovo nuklaerni.
Valjda samo plase drzavnike novim ratom da bi dobili nesto, sto opet nije nacin. :hekla:
Korisnikov avatar
By Vel boy
zanimljivo je da je u toj "nauchno-socijalistichkoj" zemlji odeca drzavnih sluzbenika tradicionalna noshnja pretkomunistichkog, predsocijalistichkog pa i pred-nauchnog, in general, vremena.
josh jedan pokazatelj da totalitarizam tzv. komunizma ide ruku pod ruku u svemu s ultradesnicharskim konzervativizmima koji se nalaze u "tradiciji".....?
Korisnikov avatar
By horus.
ove iz juzne koreje boli uvo, jer severna stalno nesto preti "morem raketa"... niko tome ne pridaje neki znacaj... vise su se japanci popalili i drame oko toga...
Korisnikov avatar
By Delete
Rat vidim kao jedinu opciju da napaceni narod (koji prezivi) pobegne iz gladi i bede u toj diktatorskoj drzavi.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ovi u Južnoj Koreji i ne mare baš mnogo za ovo. Dok im ti ludaci sa severa zaista ne zveknu kakvu bombu. Inače, Severna koreja nije gladna, manite se CNNa. Njih Kinezi filuju pirinčem i žitom taman toliko koliko im i treba. Nema ih mnogo kao u Južnoj Koreji, a "glad" nije nimalo slučajna. Dok raja za svaku šačicu pirinča zavisi od Voljenog Vođe, biće mu zahvalni i poslušni. Bolje da dobiju bar približno kolko im treba, nego ništa. Nisam siguran, ali mislim da oni te glavne stvari ne kupuju u radnjama, nego dobijaju sledovanja. Ameri ipak malo prpaju od konflikta s njima iz dva razloga. Prvo, već su bili uvučeni u rat protiv njih i nije im uspelo da skinu taj režim. Štaviše, navukli su i Kinu sebi za vrat, što sada svakako ne žele. Drugo, kod Amera je još uvek živo sećanje na to kako je bilo boriti se na Pacifiku protiv jednog takvog sličnog mentaliteta, a jednako fanatično zaluđenog. Svakako da im se to ne ponavlja. Ali sumnjam da će SAD popustiti pred tim atomskim idiotima. A i bolje da ih se nekako skloni, nalaze se na vrlo nezgodnoj tromeđi.
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... u tome i jest stvar... kinezi više ne šalju kao što su nekad slali... naime, i oni su dio zida embarga oko N. Koreje zbog onijeh atomskijeh pokusa... nije ni Kina što je negda bila... ne želi više ratovati otkad je otkrila draži kapitalizma...
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://www.gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2518568#p2518568]Kragi napisao:[/url]Vidi, meni USA ume da bude grozna kao garant svetskog poretka i najveci mirotvorac na planeti ali sama pomisao na stanje u Koreji i tu vrstu diktatorskog rezima mi ne ostavlja niti jednu alternativu da bi ih podrzao.
U nekoj hipotetickoj teoriji gde bi svako mogao da izabere gde zeli da zivi, ne bih se dvoumio uopste.
Meni tog naroda zao. Ali najiskrenije.
Ja ono nekako računam da to misli i Vđma Kim Jon Un (ili kako li se već zove, mater mu njegovu!) pa znajući da mu je lakše da izgubi rat protiv američke vojske, nego da ga pogubi vlastita, namjerno izaziva ovakve incidente. Meni to tako izgleda.
Inače nema nikakve logike.
Korisnikov avatar
By blenta
ocekivao sam ovako nesto

http://www.youtube.com/watch?v=kpZhZAr1cQU" target="_blank

edit:
Penis: GO ONNNN!!!
Me; Meh..
Penis: you won't regret it..
Me: OK, I'll check it out so...
***Watches video***
Me: Im sorry I ever doubted you Penis...
Penis: Damn right..
:minibounce:
Korisnikov avatar
By intruder
Svaka izjava zvanicnika Severne Koreje je pisana u Pekingu. Povecano prisustvo americke vojske, bas u ovom trenutku, na korejskom poluotoku samo moze dovesti do nezeljenog razvoja dogadjaja u i onako komplikovanoj situaciji. Trebalo bi postaviti pitanje- kome je to u cilju? Koreje su imale potpisan pakt o nenapadanju do pre neki dan, Kim Jong-un i premijer J.K. su po dolasku Kima na vlast zakljucili kako bi Koreje trebale teziti potpunom pomirenju. Aha, uz preko 30 000 americkih trupa na jugu, uz uvodjenje novih i novih sankcija Severnoj Koreji za svaki satelit koji lansira u orbitu (hajmo pokusati pobrojati sve zemlje koje rade isto to), nezamislivo. Manicno ponasanje N.K. je posledica, a Uzrok takvom ponasanju su produzene americke vojne vezbe u neposrednoj blizini, tj uz granicu J.K. i N.K. u kojima koriste i nevidljive bombardere B2, sposobne da nose nuklearne bombe. Eto, N.K. to dozivljava kao potencijalno ugrozavanje i provokaciju. Neke drzave reaguju na pretnje, pa makar i blefom. Medjutim, sta mi znamo o suverenosti. Preko J.K. i N.K. se prepucavaju. Zveckanje oruzjem. Bliski istok je prioritet.
Da bilo koja drzava ima stacionirane vojnike i salje nevidljive bombardere uz granicu neke druge drzave, ova druga bi, ako je imalo suverena, reagovala ostro, medjutim kako se ovde radi o Severnoj Koreji- dezurnim ludacima u ocima zapada- onda se i ovakve njihove reakcije moraju smatrati sizofrenijom iskompleksiranog momcica (koji, btw, sem sto se slika na proslavama, veze nema sa stvarnim donosenjem odluka te vlasti).
Rezim u N.K. je u nekim segmentima los po sam narod, ali u ovom ponasanju, tj ovim (pukim) pretnjama treba sagledati uzroke.
I ne, necemo ni slucajno nazvati propagandom to sto u gotovo svim medijima imamo vesti o pretnjama N.K., a gotovo nigde o nagomilavanju americke vojske uz granicu te iste lude N.K.

p.s. da li mozemo negde videti cinjenice o toj famoznoj gladi koja vlada na teritoriji N.K., a da nije propaganda- severnokorejski vrsnjak juznokorejanca je nizi za 12cm i mrsaviji za 17kg? Drzava koja lansira satelite u svemir i razvija nuklearno oruzje (uz velikodusne donacije i svaku drugu mogucu pomoc), nije u stanju da se prehrani? Salju im nuklearno oruzje, ali ne i hranu? Kina svoju poslednju liniju odbrane (s obzirom da ameri imaju baze u J.K. i da komplet vode njihovu vojsku) pusta da umire od gladi? pa smejurija.
Korisnikov avatar
By 2kune
odakle samo kupite te informacije? od prije 50 godina? :roll:
odnos Kine prema N. Koreji stubokom je promjenjen i sada kinezima korejski politički atavizam uglavnom jako ide na kurac... Peking ima najmanje koristi od ovakvih gluparija i nikako ne želi ići u rat koji bi preko noći sjebo sve što su napravili na ekonomskom planu u zadnjih 10 godina...
Obami bi rat dobro došao ako bi mogao pobjediti u par tjedana bez ijednog poginulog amerikanca... ali Koreja nije takva vrst rata... mislim da je s američke strane u pitanju ipak istinska zabrinutost da im ne padne kakva atomska na glavu... uostalom, zašto svi vjeruju u nepogrešivu mudrost Mladog Vođe? zar on jednostavno ne može biti lud čoek poput Hitlera? program državne tv N. Koreje i više nego dovoljno svjedoči o tome kako je čitava država krajnnje nezdrava okolina po psihičko zdravlje čovjeka bez ikakve američke propagande... možda je dijelom i to uzrok percepciji sjevernokorejske politike kao krajnje redikulozne? mislim, nije CIA napravila video u kojem se Bijela kuća gađa VBR-ovima dometa 22 km... :giggle:
Korisnikov avatar
By intruder
Isto mogu i ja da pitam- odakle izvlacite te informacije?
Jednostavno nije tacno da je Kini preko glave N.K. Da se boji manicnog ponasanja bilo koga, na isti nacin na koji su im dali naoruzanje bi ga i uzeli nazad. Sigurno ne bi cekali neuracunljivog Vodju da pritiska dugmice.
Kini rat sigurno ne odgovara i ne zeli ga. Nije joj potrebno da bilo koga pokorava vojno kada to efikasno cini ekonomski. Ali je jos sigurnije da joj ne treba jedna sumanuta americka administracija koja u svom kompletnom ekonomskom krahu uzurpira pola planete. Pola planete sa kojom Kina ima odlicne odnose. Kina je najveci investitor u Africi poslednje decenije, a ko u ovom trenutku kolonizuje Afriku? itd, itd. Jasno da najveca ekonomska sila nece sedeti apsolutno nema na ono sto se desava. N.K. nikada nece raditi nesto mimo volje Kine, jer ovi da hoce mogli bi ih stvarno pustiti da pomru od gladi. Vodja je nebitna, tek protokolarna figura, lud ili ne, bezuticajan svakako.
Kina svojim vojnim vezbama na granici sa N.K. u ovom trenutku jasno daje na znanje o svom odnosu sa N.K.
Americko dovlacenje, na svu postojecu masineriju od ranije, jos i avione f22 i destroyer uss fitzgerad, samo provocira. Ne boji se niko nuklearnog napada, jer je isto poguban za napadaca kao i za napadnutog. Teorija eksterminizma. Sanse za sukob smatram minimalnima, upravo iz razloga sto to Kini ne treba, ali Kini treba da kaze Americi- ne mozete u nedogled. Na slucaju Sirije je to pokazano pasivno od strane Kine (od strane Irana i Rusije aktivno), a u ovom slucaju Severne Koreje aktivno suprotstavljanje kolonizaciji je stvar Kine sa najvecim mogucim znacajem.
Sta Kina misli o svemu govori da je na vojnom najvecem stepenu pripravnosti. I gomila vojsku na svoju granicu ka korejskom poluotoku. Zato i pitam odakle ideja da je Kini dosta Severne Koreje, kada je aktivno podrzava, u prvom redu vojno. To rade administracije koje rade sinhronizovano i sa istim ciljem.
N.K. sluzi da Kina preko posrednika kaze sve ono sto zaista zeli da kaze, a nije diplomatski da to kaze licno.
Am. administracija zna da ovaj rat sada nece voditi (mada mislim da ce biti u goroj poziciji sto duze budu cekali, moguce je da ni ne dodju u poziciju da posle budu u stanju voditi ga).
Ovo je cisto odmeravanje trenutnih snaga. Amerika ne ostvaruje progres na Bliskom Istoku, Kini se ne svidja sto im pada jedna po jedna partnerska drzava.
O tome da li je neka okolina psihicki nezdrava i sta jasno svedoci o tome, ja necu suditi vise nikada. Istorija pokazuje da kao zapad, vise nemamo pravo gurati nos u tudje unutardrzavne odnose. Ni jedan jedini put zapadno mesanje nije donelo boljitak, niti jedan jedini put. Donelo je samo ratne zlocine, apsolutnu pljacku i porobljavanje stanovnistva tih drzava, za koje je smatrano da zive u nezdravnoj sredini. Nije nasa stvar. Gradjana Severne Koreje ima dovoljno da pobiju sve koji ih ugnjetavaju unutar sopstvene drzave, ako je tako i ako im to smeta. Ne znam da li im nesto smeta, ne znam da li oni svesno biraju neke stvari. Posto ne znam sa sigurnoscu, onda ne smem na osnovu pretpostavke, osecaja, propagande ili bilo cega sto nije cista cinjenica da zakljucujem o prirodi ekonomskog, emotivnog, socijalnog i svakog drugog stanja gradjana Severne Koreje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!