Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
pa ako se ovako nastavi...vrlo brzo cu biti :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a nemoj me Hys. ja sam dete :beba: (koje se izgleda po prvi put "zatreskalo")

a uzivo smo:
-I love you!
-I love you more!
-No, I love YOU more!
-Shut up!
-No, you shut up!
-Love ya
-Awww, love ya too
...
i tako jos 50 minuta :lol:

jao, jesam dosadna, I'll stop :sigh:

+

da se nadovezem :lol:

kako da je ne volim kada sam bila par dana kuci kod mojih, njoj dala kljuceve kako bi mi ukljucila pecku pre nego sto dodjem, a ona:
oprala sudje, usisala, oribala wc (eeeeeee! wc!!!), oribala pod u kuhinji, oprala ves, sacekala me na stanici i plus sam dobila poklon..

meni se ovako nesto u zivotu nije desilo, i svakog dana se pitam cime sam zasluzila takvu osobu..
Korisnikov avatar
By bern
ne, ali uživam u onome što osjećam, a ne ištem hljeba.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499666#p2499666]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]

kako da je ne volim kada sam bila par dana kuci kod mojih, njoj dala kljuceve kako bi mi ukljucila pecku pre nego sto dodjem, a ona:
oprala sudje, usisala, oribala wc (eeeeeee! wc!!!), oribala pod u kuhinji, oprala ves, sacekala me na stanici i plus sam dobila poklon..

meni se ovako nesto u zivotu nije desilo, i svakog dana se pitam cime sam zasluzila takvu osobu..
Sve cure sa kojima sam bila duze od noc bi isto to uradile..kao i ja za njih...sigurno delite taj zivotni prostor cesto....to mi je normalno i nije mi neobicno :)
Nije mi neobicno ribati wc nekoga kome lizem picku on a regular bejsis :D

Uzivajte :)
By Aven
Hys napisao:Nije mi neobicno ribati wc nekoga kome lizem picku on a regular bejsis :D
Romantische. Slika
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520917#p2520917]Hys. napisao:[/url]

Sve cure sa kojima sam bila duze od noc bi isto to uradile..kao i ja za njih...sigurno delite taj zivotni prostor cesto....to mi je normalno i nije mi neobicno :)

Uzivajte :)
ne mogu da procenim da l' si ti imala srece ili sam ja bila baksuz, ali meni je ovo sve sad :wow:
plus sto sada vec dva meseca zivimo zajedno, a ne osecam se kao mama :yay:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520917#p2520917]Hys. napisao:[/url]
:krezavi: so so true
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!