koje to grupne napade na lichnoj osnovi sam ja predvodio, derane?
ali, izvinite, poredjenje barnija i mene? helllooooo! barni je zapocheo svoju forumsku karijeru atacima na gej Prajd i homofobichnim ispadima pa i nastavio poprilichno. ne kazem da neko nema prava chak i na to, ali, opet, barni jednostavno odudara od valjda duha ovog foruma mislim vishe nego ja.
istina, barni jeste valjda navodno stanovnik Srbije dok ja eto nisam. ali ja vuchem hipoteku porekla i pripadnosti srpskom narodu (opet, nevoljni ali lichni zivotni domen etniciteta!) te gej populaciji.
ja nisam otishao na neki mejnstrim homofobichni srpski forum da njih prevaspitavam (mada sam i to pokushao dok nisam video da su tamo kriminalci koji se moraju samo silom Zakona neutralisati). dok barni kao poprilichan autohomofob jeste bio ovde doshao da prevaspitava gej zajednicu.
i vi to izjednachavate samnom????
sem toga, u ovoj temi, tachno barni je danas digao tenzije. on da meni pametuje o "mom detstvu", o mom stilu, kako bih ja trebao da izgledam a kako ne.... hellloooo!
btw., deran je takodje poznati od odavno deo grupe antivelbojevaca, pa se prenemaze da li ce biti da li nece, pa odluchio opet da podje tim flow-om. deran je takodje poznata istorija meni. godinama. nishta novo od derana. smicalice i lazi kad mu u glavi kaze glas lazi i podmeci.... znao sam da je josh bar jedan antivelbojevac falio da se javi. tadaaaaa, eto derana.