Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
da treba da intervjuisem Cecu Raznatovic, (haha), i da se preslisavam koja cu joj pitanja postavljati, ali se u hodniku njene kuce zamlacujem sa njenim telohraniteljem i cekam da sidje, pa je vidim da seta po terasi i pricamo ovako nevezano, a intervju nikako da pocne.

:sveca:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to je ko kad ono ja sanjam forum i panicno brze bolje se dogovorim sa nekim da izadjem

sick man, sick
Korisnikov avatar
By Hys.
sadasnju kraljicu elizabetu, hokinga i dzobsa.
Korisnikov avatar
By Blady
Pre neki dan kako sam fino masturbirala i dozivela orgazam.
Ej, sanjala sam to.
Korisnikov avatar
By Markiza
Kako idem po bratanca u skolu i ne mogu da ga nadjem-skola je neki tunel veliki,mnogo ljudi,mnogo dece a ja ga cas vidim,cas ne vidim i nikako ne mogu do njega.I prestravljena sam.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
svašta.
bio je tu i nula, vozili smo se jedno drugom u krilu na kancelarijskoj stolici po robnoj kući i krili se iza bračnih kreveta da se ljubimo u ramena.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjala:
bubasvabu, skakavca, orangutana, psa i jos neku zivotinju koje su bile minijaturne velicine. (Dovoljno da stanu sve u saci)

:hypno:
Korisnikov avatar
By acid drop
Borku Pavićević :radosnice:

kao neka tribina, i ona je govorila, a neki ljudi su se rasplakali. a bili su neki iz moje srednje.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nekome sam morao vratiti neki novčanik a javio sam mu se preko poruka da je kod mene novčanik. Doduše nije se natrag javio. Čak me u snovima ignoriraju.

:petra:
Korisnikov avatar
By Pauceti
trazio od neke zene za salterom falsifikovanu novcanicu, da skeniram i posaljem drugu (?) posto sam cuo da se u Srbiji placa ulaz kad ides na neki protest (?)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Karanje, karanje, karanje, karanje u mozak, karanje, karanje, karanje.
Korisnikov avatar
By Markiza
Da mi kevu drmnula struja dok pokusava da skine sijalicu i kako brat i ja pokusavamo da je reanimiramo a ona se vec ohladila,dodirujem joj hladno lice i govorim bratu kako je mrtva i ne vredi ...jezivo u pm.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!