Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
@rejnbov

nadam se da je jasno da samo trolujem scout, jer ona trola sve skoro sve teme na kojima je bila poslednjih 10 dana.

Al neam dara za trolanje ko ona pa da me jebes :sigh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Pa vidi se da malo zajebavas.. :)
Nego ono - tema k'o tema, nije bas za smeh.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni su sve teme za smeh, ali nisu sve za podsmevanje.
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa ova bas i nije za smeh...
mislim da je nasilje u vezi ili braku bez obzira dal su ljudi gej ili strejt strashan... Jer se tolerishe.
chini mi se kao da nema adekvatnog zakona o tome..
/mene bivsa devojka dva puta udarila nasred face pesnicom, pustila sam je...
sad mi je zao sto nisam uzvratila jer nije imala pravo na to..
Korisnikov avatar
By zozefin st
smatram da neko ko redovno bije svog partnera ima teske psihicke probleme...
nazalost dosta ljudi trpi to nasilje ..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma jeeeeeeeste, sad jos fali i zakon o vezama i da bi mogao da se drzis za ruku da ti traze dozvolu od psihijatra, pecat iz opstine, lekarsku analizu na STD, lekarsku analizu na alergije i spisak omiljenih jela pa ako se ne poklapate onda mosha, dozvolu od astrologa i blagoslov od popa :roll: jedostavno je resenje za to: prekini odnosne. ili jos bolje: nemoj ni stupati u vezu sa osobom koja je u stanju to da radi.
Korisnikov avatar
By arisen
Da, anhedonie, jer nasilnicima svima ne čelu piše da su nasilnici i možeš fino uvek da ih izbegneš u širokom luku.

Tvoj post je toliki strawman da nemam reči. Gde je zozefin st rekla da treba uvesti dozvole za veze? Meni se čini da samo traži veće kazne za počinioce partnerskog nasilja i ne vidim zašto bi se iko tome protivio.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zakon protiv nasilja postoji, zasto bi postojao poseban za vezu? to bi znacilo da veza mora da se definise zakonom i to bi povlacilo mnoooooogo nepotrebnih gluposti. za brak vec postoje. da li su blagi ili ne ne znam ali brak ili vanbracna zajednica jesu zakonom definisani, za razliku od veze.

a ono, ni meni ne pise na celu da sam peder pa se lako provali/cuje/vidi/shvati. drustveno odbacivanje osoba koje su u stanju to da urade ce resiti problem, zakon nece mnogo pomoci.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Zozefin st, mislim da i postoje neki zakoni o tom nasilju, ali su previse blagi.
Trebalo bi to poostriti!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!