Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
DakleM, imade li ovdje netko tko nije ateist samo između svoja 4 zida? Šeće li se ovim planom postojanja netko iz neke aktivne udruge ateista? :sveca:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Hm... malo mi je tesko da nekom drugom prodam pricu o ateizmu kao zdravoj alternativi organizovanoj religiji ako se i sami udruzujemo kako bi smo nekome dokazali kako je nase (ne)verovanje jedina ispravna opcija.
Korisnikov avatar
By antibiotic
malo mi je muka od tog sravnjavanja ateizma sa teizmom - religijom.
verujem da ima takvih koji su izgubili religiju, pa zele da to mesto popune propovedima o ateizmu, ali u sustini su to dve tesko uporedive stvari.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509807#p2509807]Heavy Metal Lover napisao:[/url]Hm... malo mi je tesko da nekom drugom prodam pricu o ateizmu kao zdravoj alternativi organizovanoj religiji ako se i sami udruzujemo kako bi smo nekome dokazali kako je nase (ne)verovanje jedina ispravna opcija.
koliko je meni poznato, ono malo ateista što se udružuje ne čini to zbog (ne)vjere i (ne)vjerovanja već zbog društveno-političkog pritiska organiziranih religija na njihov izbor i način života. :opatica:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509818#p2509818]antibiotic napisao:[/url]malo mi je muka od tog sravnjavanja ateizma sa teizmom - religijom.
verujem da ima takvih koji su izgubili religiju, pa zele da to mesto popune propovedima o ateizmu, ali u sustini su to dve tesko uporedive stvari.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2299122#p2299122]blenta napisao:[/url]
Zoey napisao:Slazem se najvecim delom sa dosta toga sto je ZlatnaPtica rekao, ali sa jos jednim dodatkom-ateizam kao negiranje postojanja Boga direktno PRIZNAJE da on postoji, jer inace ne bi imao sta da negira. Posto ja ne priznajem postojanje Boga, ne smatram sebe ni ateistom. :hvala:

ma jeste vi normalni?!?

btw izvinjavam se ako je neko vec napisao isto
jer sam samo skimovao temu
a ovaj mi post zapao za oko

ateizam je davanje preimucstva kritickom razmisljanju;
nije zatvaranje ociju i vikanja lalalala

nego trazenje dokaza za religijske tvrdnje
dokaza koji su naucni, osnovani, i D O K A Z I V I

obzirom da je ateizam odsustvo bilo kakve slepe vere ili dogme
izostaje bilo kakva snazna reakcija ateista ili pak snazan organizovan odgovor

jer je okupiti ateiste da ispravljamo neke krive drine
i objasnjavamo nekom koliko je i zarad cega ogranicen
efeektivno koliko i formiranje i odrzavanje stada macaka

o veri mozete da lupetate kakogod i kolikogod
kad mogu silno gluplji sto ne biste mogli i vi

ali skruseno i ponizno molim, nemojte govoriti kako je ateizam:
jedna forma verovanja(procitao na ovom forumu);
antipod religiji(procitah na ovom forumu);
indirektno priznavanje boga (gospode darvine);
i slati mi u2u poruke kako bi mi ateisti mogli da se okanemo zajebavanja
na konto religije - ne mozemo, jer cuj prvi ste poceli (vernici tj);

over and out

Slika
boldovani delovi
:blenta:
Korisnikov avatar
By antibiotic
traži se zrela aktivuša..
i sta ces da ucinis kad se javi neka zrela aktivusa?
Korisnikov avatar
By nsc
Jeste li nevjernik?
jesam :sudija: , ja ni sebi vise ne verujem :lepeza:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja nisam cak ni ateista, vec antiteista. Dakle smatram religuju drustvenom bolesti koja se mora leciti i neutralisati.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ e tako i ja. Al nikad nista aktivisticki nisam uradio po tom pitanju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa neprakticiranje i javno protivljenje religiji je valjda jedan glas vise.
ja ne bih tu ulazio u neku krajnost potpune zabrane, vec ih samo postaviti tamo gde im je mesto.
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam i kršten(ne svojom voljom) i išao sam na veronauku(da ne bih na Građansko), ali ne verujem u boga, ili još gore Boga. Smatram sebe agnostikom, ne ateistom. No, klasičan pristup verovanju u bilo šta, a ponajviše ovo naše navodno tradicionalno Pravoslavlje, mi se gadi. Samo dokazuje koliko ljudi sami sebe smatraju glupim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja sam obozavao veronauku, ah kako je divno kad uber jednostavnim zdravim razumom resetas veroucitelja
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510548#p2510548]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510538#p2510538]Anhedonie napisao:[/url]Ja sam obozavao veronauku, ah kako je divno kad uber jednostavnim zdravim razumom resetas veroucitelja
like what? sta si ga pitao? :novinar:
lol ne secam se tacno. u sustini svi smo koristili zdrav razum. kasnije kad je ovaj otisao da predaje filozofiju i dosla jedna verouciteljica, to je bilo hiticno :lol: casovi su izgledali ovako: ona kaze jednu recenicu i mi je prekinemo jer je glupa i pola sata lupamo gluposti :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!