Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
vesti sa mokre gore

monika beluci ce glumiti srpkinju u novom kusturiconom ratnom filmu "ljubav i rat". :isus:
Korisnikov avatar
By Mars
Oduševila me inventivnost naziva filma.
Korisnikov avatar
By blenta
bolje od u zemlji od krvi i meda, a, a, a? ^^
Korisnikov avatar
By blenta
pa sad zavisi kako nas predstavi
ako prodje okej, gorece grat i imacemo mimo

pravda za urosa
gej nije ok

novi subset

monika srBkinjo
Korisnikov avatar
By mega therion
gotovo svaki put dozivim transfer blama kad sam u blizini jedne moje koleginice. Poslednji put je pred profesorkom objasnjavala kako je prepisivala kod nje.
Korisnikov avatar
By blenta
veciti transfer blama na sve uposlenice u crew-ovima
brodova, aviona, i ostalim usluzne industrije trasnportima
:plavuso:

Slika
Korisnikov avatar
By blenta
ma svaka recenica je anglobalkanski zombi
Korisnikov avatar
By Pauceti
posto zivim u nemackoj boli me kita
homofobi mogu da mi ga blajznu
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Znači, Ruška Jakić je otputovala u budućnost, umrla, vratila se u prošlost i reinkarnirala se u telu ove youtube dive! Fenomenalno!

Od sad ću stalno da diram svoje uši :awesome:
By Guion Nerville
Eto

http://www.gay-serbia.com/forum/cute-ga ... 64s60.html" target="_blank

Mada je bila neka nedefinisana nelagoda... Jedno je primetiti i reci, ali Popajevim suptilnim sugestijama uvideh da odredjen kolekcionarski pristup ovoj stvari moze da sklizne u neslucene dimenzije bizarnog i uvrnutog. A ta mucnina ce me verovatno drzati jos neko vreme kad ugledam na slici "slatki" gej par. Ili ako mi ne dodju u kosmare.
Korisnikov avatar
By nsc
ima ljudi koji srecu ne podnose i kad vide da je tebi nesto lepo moraju necim da ti to pokvare, koji ti uvek ukazuju na ruzno i lose, ja sam vec jednom postavio pitanje - mislim cak i postavio temu o tome da li je popay ikada video ili napisao nesto lepo ili ima bolesnu potrebu da vidi samo ruzno i da na to ukaze drugima

zato njegove i postove slicnih najcesce i ne citam ili samo mentalno ignorisem
Korisnikov avatar
By Mars
el ti nisi vidla bitku za japanske tresnje u centru Beograda?
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507475#p2507475]nsc napisao:[/url]ima ljudi koji srecu ne podnose i kad vide da je tebi nesto lepo moraju necim da ti to pokvare, koji ti uvek ukazuju na ruzno i lose, ja sam vec jednom postavio pitanje - mislim cak i postavio temu o tome da li je popay ikada video ili napisao nesto lepo ili ima bolesnu potrebu da vidi samo ruzno i da na to ukaze drugima

zato njegove i postove slicnih najcesce i ne citam ili samo mentalno ignorisem
my sentiments exactly :up:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507378#p2507378]Guion Nerville napisao:[/url]Eto

http://www.gay-serbia.com/forum/cute-ga ... 64s60.html" target="_blank

Mada je bila neka nedefinisana nelagoda... Jedno je primetiti i reci, ali Popajevim suptilnim sugestijama uvideh da odredjen kolekcionarski pristup ovoj stvari moze da sklizne u neslucene dimenzije bizarnog i uvrnutog. A ta mucnina ce me verovatno drzati jos neko vreme kad ugledam na slici "slatki" gej par. Ili ako mi ne dodju u kosmare.
Ma mani se dosadnog i sujetnog Popaja. On je svakako jedan slatki, preslatki gej koji sanja o preslatkom paru, samo se pravi baba roga. Da si studirao FDU, drugacije bi se ponasao prema tebi. No, parazit voli da oseti slabost domacina, pa se hrani. Zivela ex Banana! :kiss: :hug:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!