Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
home made pljeskavicu
Korisnikov avatar
By Madonna
čitam ''homo made pljeskavicu'' :radosnice:

ont: neki gel
By Kragi
:iskolacen:
Singi ume da spremi palacinke, singi ume da bude 'bezobrazan'? Ok, sta je sledece? Singi je ustvari Rafa Nadal koji trenutnu pauzu u tenisu koristi za forum?!!
Jbt uklapa se poslednjih meseci :smeh:

hvala :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:rida:
Aaaaaaaaa, samo nemoj da kazes mom strikanu Toniju, neeeeeeeee, odreci ce me se cela familija, u prevodu, cela Majorka, buuaaaaaaaa!!! :rida:

:wundy:
Korisnikov avatar
By nsc
pilece belo sa pirincem i povrcem u soja sosu i kis'o kupus ribanac
By Kragi
Jeo sam musakicu sa sampinjonima a sad se bacam na sutlijas koji sam experimentalno spremio sa kokosovim mlekom i lesnikom koji sam prethodno samleo.
DOBAR!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pa, da, svima experimentalni sutlijas ispada dobro, sem meni

(integralni pirinac)
Korisnikov avatar
By nsc
svinjetinu sa integralnim pirincem i povrcem i ribanac
Korisnikov avatar
By Tungi
'pužić' sa vanilom i suvim grožđem.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507382#p2507382]Tungi napisao:[/url]'pužić' sa vanilom i suvim grožđem.
:lol: :smeh:
OMG, ja to i dalje ne mogu da prevalim preko usta, ako treba da zatražim :krezavi:

nsc napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507375#p2507375]Synesthesia napisao:[/url]Za doručak?... interesting.
ja mogu u bilo koje doba dana ili noci da jedem sve sto mi se jede, a sta mi je tog momenta dostupno
dorucak i treba da bude najzesci obrok, zar ne?
stoga ja cesto u ranim jutarnjim casovima jedem ono sto je drugima iskljucivo rucak, a jaja (na oko ili omlet) sa slaninom ili sunkom za veceru
Oke, ako tebi odgovara, metabolizam šljaka, osećaš se fino, ondaK je sve oket.
Moj stomak bi implodirao da mu bacim takvu hranu posle buđenja. Pa sam zato stavio -interesting.
Korisnikov avatar
By nsc
i uprkos takvoj ishrani imam 66kg na 173 visine, a genetski sam sklon gojenju, provereno mogu da se ugojim 20kg za mesec dana, mnoogo vise mi trebalo da se vratim na staru tezinu
jedem cesto, ali male kolicine hrane, sa dosta svezeg voca i presnog povrca i gomilom salata i tursija izmedju

kad bolje razmislim, ja svaki cas, kad sam u kuci, nesto zvacem, makar samo par komada pistaca ili oraha ili badema ili lesnika ili przeni ili peceni kikiriki ili leblebije ili pecenu soju ili suncokret ili ...

uh, od ovoliko razmisljanja o hrani sam ogladneo, odoh do "Verone" na jednu Quatro stagione
Korisnikov avatar
By Mars
Neku tortu iz komsiluka. U koju sam morao prvo da nakapem rum, pa onda dodam secer u prahu preko, pa na kraju i sladoled-sve da bi TO nekako doveo u jestivo stanje.

CUDO jedno sta sve ljudi zovu TORTA.

(a nisam ok, ljudi su zaista fini, samo ta torta je ispod svakog kriterijuma, stvarno)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 87
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!