[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505536#p2505536]4NY K3Y napisao:[/url][url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505445#p2505445]*deni* napisao:[/url]Odrasla sam ovce čuvajući
Ne bi mi smetalo da mi je familija malo obrazovanija, zainteresovanija za oblast kulture i umetnosti, ali ne treba tražiti previše od života. Roditelji su mi fini ljudi, oduvek okrenuti jedno drugom i nama, sestri i meni. U detinjstvu sam imao problema sa ocem, koji je vazda nalazio za shodno da me usmerava, pa sam, jadan, mimo svoje volje upisivan na karate, na rukomet, na fudbal, na košarku... Pa kad sve to nije išlo, onda sam upisan na streljaštvo. I to je sport, samo neka mi se sin bavi nekim muškim sportom... E na tom streljaštvu sam pukao, niti me je interesovalo da pucam u onu metu, niti sam umeo da pogodim tu metu ( '' Mora da zanosi puška.. '', '' Ama, ne zanosi puška, nego ja ne znam da pucam ! '' ), a i uši su mi danima zujale od pucnjave na sve strane u streljani, pa sam rekao tati : '' Slušaj, bre, tata, ja više ni na jedan trening na koji me pošalješ neću ići, pa ti radi šta hoćeš ! ''. I raspali on meni šamar, ali ne vredi, stvarno nisam više išao ni na jedan omraženi sport.
Tako da mogu reći da je ta njegova ambicija i potreba da me uvek negde usmerava negde jedina zamerka koju imam na svoju najbližu familiju.
da li bi mu zamerao da te je upisao u baletsku skolu, ili skolu plesa, ili neki (uslovno receno) sport koji bi te vise privlacio?
ne salim se, ovo me ozbiljno zanima
Verovatno bih, jer me ni te discipline nisu interesovale. Bio sam prilično lenjo dete ( što me prati do danas ). Lenjo za stvari koje me ne zanimaju. Ništa teže i mučnije u životu nema nego raditi nešto što ne voliš.
Folklor sam, međutim, zavoleo, pa sam ga i upisao. Međutim i to me je brzo smorilo, postoje VHS snimci sa naših folklornih '' turneja '' po kasarnama naše zemlje, gde se vidi kako se vučem kao crevo po bini, sa smrknutom facom.
Preko glave mi je više bilo da igram vazda isti repertoar ispred različite publike, pa onda ona brzinska presvlačenja u drugu nošnju za sledeći nastup. Večito sam kasnio, otpadali su mi pojasevi, opančići spadali... Pa mi je vođa ansambla rekao : '' Ili igraj kako treba, ili se vuci iz ansambla ! ''