Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
mislio je na nastup uz pesmu Sweet dreams - Euritmics

iskopirali su Beyonce, ali svejedno je jako dobro izgledalo.
By Sixto
Boze sta bi ja njemu radio! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
jao majko moja :povez:

al obozavam kad se neki kao iz ZEZANjA uzive u tako neke uloge, ama nista dalje od toga...

edit: al orkerstratorski je super.
By Kragi
Lol, meni i sad smesna odluka da ziri, a ne publika, izabere pobednika. Odnosno pobednicu.
I bilo je vise nego jasno da ce Mirna pobediti u tom slucaju.
Mis'im ok, nema se sta devojci zameriti jer jeste najbolji pevac tamo ali me bas kopkaju ove odluke i pravila doneta za poslednju emisiju.
Ne mogu da ne primetim da je devojka bila u duelu u prvoj polovini serijala, kada ih je bilo ihaha, sto znaci da je imala jako malo glasaca da bi kasnije u borbi za finale prejebala i Saru?!
Odakle odjednom to? :D
I sad citam na blic.rs siteu da se spremaju za beosong kao trio. Skeptican sam oko uklapanja tri razlicita glasa ali ajd.
By ...Sitnicava...
Moj je favorit bila Mirna, a pored nje mi se dopadala i Nevena. Nije mi jasno zašto su svuda bacili drvlje i kamenje po dotičnoj zbog stidljivosti i povučenosti. Takva je, pa je takva, kao da je to relevantno za bavljenje muzikom. Scenski nastup se da unaprediti što je već i pokazala da može.

A Mirna je jedan mrki, odmereni meda sa manirima i jako lepom bojom glasa. :meda:
Korisnikov avatar
By Torry
Upravo gledam Moje 3 kod Jugoslava (repriza) i moram da ih pohvalim, retko se ovako vidjaju jako mlade, lepe, skromne i vaspitane devojcice.

eto :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!