Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Trebamo otvoriti neku ordinaciju specijalno za ove naše pacjente. Sve ih je češće u poslednje vrijeme mogu da primjetim. :doktor:

Evo, npr. Skrlet može biti neuro-hirurg, da vrši lobotomije. :praznoglavi:
Denika neka bude psihijatar. :psiholog:
Blenta-proktolog. :fist:
Sanja-ginekolog. :cvet:
Korvin-urolog. :bj:
Sunce-patolog. :sarana:
Mars-fizioterapeut. :maser:

A Blejdi i Drća mogu biti medicinske seke. :hys:

A trebaće još osoblja s obzirom na priliv mušterija. :giggle:

Šta mislite? :colorado:
Korisnikov avatar
By Blady
A sto ja nisam fizioterapeut? :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja cu da budem glavna sestra. da mogu slobodno da gasim ljude sa aparata i iskljucujem im infuziju :lepeza:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to to :lol: samo sto bih ja bio vise bitchy i naravno sa vise stila
Korisnikov avatar
By blenta
'vako?

edit:
mada je to vise hans kad se iznervira :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Može 2kune, samo nema alkohola za volanom!

Barni je Peja ili Zadro u hrvatskoj verziji. DakleM, stalni pacjent koga ni jedna otpusna lista ne može otjerati iz kliničkog kreveta. :lol:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Pa da počenemo sa radom. :)
Osoblje, nadesno ravnajs'! Sestro, skalpel molim! :lol:

(dva prsta uvod, e tako)
Prvog radnog dana, tačnije 18. januara(siječnja) ljeta gospodnjeg 2013. u Našu Malu Kliniku je svratio pacjent sa nekoliko teških psiholoških i psihofizičkih medicinskih problema. Nakon što ga je naš vozač 2kune(tako se zove vozač) dovezao u kolicima u sobu za prijem pacjenata, nadrkana sestra-šalteruša koju od milja zovemo neutronka ga je propisno identifikovala, popisala sadržaj džepova i roze pederuše i proslijedila na dalju obradu.
"Molim te 2kune, odvezi gospodina Hijavatu u prijemnu ordinaciju, neko od dežurnih doktora će ga već pregledati."

Dok su 2kune i gospodin Hijavata polako odmicali, sestra neutronka se već vratila čitanju novog izdanja svog omiljenog magazina Skandal i analizi raspada veze Gej pa Rada. :vogue:
Ali onda je primjetila nešto na podu ispred prijemnog šaltera. Zgrabila je predmet i žurno potrčala za kolicima koja nisu daleko odmakla.
"Gospodine Hijavata, gospodine Hijavata, ispao vam je vaš popers." :oklagija: -siktala je sestra neutronka nezadovoljna što je još jednom morala da se odvoji od čitanja svoje omiljene literature...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a ja i Koki najprljaviji pos'o :lol:

off
a posto ima :bj: zasto nema :liZ: smiley, ali za nize? :kopanos: diskriminacija!!!!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sorti, mislim da ti treba i jedna laboratorija gde cemo traziti pilule. :pervert:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
^
Laboratorija se podrazumijeva, pa gdje ima pristojna klinika bez laboratorije i glavne laborantice OTR i laboranta-pripravnika, moje malenkosti, Shortbusa?
:mucka: :giggle:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503956#p2503956]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503759#p2503759]Dr_Shortbus napisao:[/url]

A zašto si ti, Šorti, Korvina predvideo baš za radno mesto - urolog ?
Denika, evo ako hoćeš, ti slobodno uzmi mjesto urologa, Kokuša će sebi već naći radno mjesto koje mu najbolje pristaje. :yes: A za psihića ćemo već nekako da se snađemo, konkurs neki ili audiciju da pravimo. :hyper: Barem psihijatra nije problem naći. :blentavi: :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama, nisam te ja to pitao zato što ja hoću to radno mesto, nego me baš zanima - zašto si Korvina predvideo za to delikatno i odgovorno radno mesto ?
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2503759#p2503759]Dr_Shortbus napisao:[/url]Trebamo otvoriti neku ordinaciju specijalno za ove naše pacjente. Sve ih je češće u poslednje vrijeme mogu da primjetim. :doktor:

Evo, npr. Skrlet može biti neuro-hirurg, da vrši lobotomije. :praznoglavi:
Denika neka bude psihijatar. :psiholog:
Blenta-proktolog. :fist:
Sanja-ginekolog. :cvet:
Sunce-patolog. :sarana:
Mars-fizioterapeut. :maser:

A Blejdi i Drća mogu biti medicinske seke. :hys:

A trebaće još osoblja s obzirom na priliv mušterija. :giggle:

Šta mislite? :colorado:
patolog? patoloski ti post, znas!
Korisnikov avatar
By stardust81
Prijatelju, ja mislim da je 2kune izgubio kosu cekajuci tamo na prijemu da istovari tvog Hijavatu... Verovatno ga je istovario na neki otpad, kada je crko jer mu se gubi svaki trag nakon upucivanja na odeljenje... :sarana:
Naravno, medicinska usluga je na nasem nivou... Svo osoblje veca o svojim radnim mestima, za pacijenta ih bas briga... A obzirom da Hijavata nije doneo "kovertu"... eto kako je zavrsio... :2c:
U stvari, kad bolje razmislim, ovo je tacno replika usluga nasih bolnickih ustanova. :vestica: :njami:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!