Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
"Britney Spears, the only woman to give pedophiles boners well into her 30s" - jedan komentar sa youtube-a :krezavi:

Britney fan:

Nevena je vokalno bila odlična, super je otpevala pesmu samo mi je scenski lose bilo, manjak energije, nesigurno, smotano, neuvežbano, Sara mi je bolje odradila bolje S&M scenski...tako da je moj komentar bio na scenski nastup koji je mogao biti ( nikad kao britney) ali sa vise energije, sexipila...Nevena mi nema taj sex faktor....

ovo je nastup koji je scenski odlican, vokalno dobar, everytime je vokalno isto jako dobar, im not girl u San Remu isto super, nadam se da ce novi album biti vise emotivan, lican, sa vise live muzike nego femme fatale, poenta je da je Nevena scenski bila losa, a ne vokalno...

^Mislim da jeste, ali to je bilo 2004 godine, posle onog nervnog sloma ona retko peva uzivo, i skoro sav materijal je montiran. :zongler: Poenta nje nije toliko u pevanju, koliko u samom nastupu. :tuzan:
Korisnikov avatar
By gossip
mrzim tu likusu sto se slikala sa njom :S
Scream&Shout rastura na listama širom sveta, #1 na zvanicnim listama u Canadi, Italiji, Francuskoj, Belgiji, Finskoj, Holandiji, Novom Zelandu...#2 u UK, Australiji, #3 WW. U USA (radio, mediabase 60M) prodaja za 5 sedmica je presla milion, a samo u UK za 4 sedmice: Britney's best selling singles in UK :

01 1,518,185 Baby One More Time
02 465,031 Oops...I Did It Again
03 433,757 Womanizer
04 433,532 Sometimes
05 398,093 Toxic
06 346,694 Scream and Shout (with will.i.am)
a i dalje je #1 na itunesu u mnogim zemljama, #3 u USA...#1 on itunes in 45 count.

Slika
'I'll always adore him': Britney Spears confirms her split from fiance Jason Trawick after a one-year engagement

Britney said in a statement that she will 'always adore' Jason and they will 'remain great friends'
Couple announced their engagement in December 2011, 19 months after confirming they were dating
The pair were sleeping in separate bedrooms and their relationship had turned into a friendship, a source tells Mail Online
Britney has also changed management suggesting she is severing business ties with her former flame and agent
News comes the same day Britney confirmed she is leaving the X Factor as rumours circulate she is planning a Vegas show

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... ement.html" target="_blank

Slika

"I'll always adore him and we will remain great friends." -Briney
Slika
“Jason i ja smo odlučili da raskinemo veridbu. Uvek ću ga obožavati i ostaćemo sjajni prijatelji,” rekla je Spearsova, dok je Trawick dodao: “Dok zatvaramo jedno poglavlje, drugo nam počinje. Uvek ću voleti i ceniti nju i njene dečake i bićemo bliski zauvek.”

Scream & Shout now hold the record in most #1s on iTunes across the world with 53 countries, the record was held by Skyfall (51 countries)
S&S napokon #1 u UK na zvaničnoj listi singlova.

Slika
"Many young people speak bad of Madonna and Britney Spears, which does not seem fair because thanks to them, Gaga, Rihanna, Beyonce, ke$ha and I, exist."

Britney Spears' Blackout Added To The Rock And Roll Hall Of Fame Music Library
"The Hall developed the archive to be the "most comprehensive repository of materials relating to the history of rock and roll … in order to broaden awareness and understanding of rock and roll, its roots, and its impact on our society."".

o sexu ne govori mnogo pesama, vecina sa prvih albuma...onda everytime, shadow, someday, circus, unusual you, out from under, everyday...to sto je poslednji album bio dance, dubstep, za klubove, ne mora znaciti da ce i ovaj, a najveci uticaj na pop scenu, muziku, nastupe, trendove u zadnjih 15 godina je imala i ima upravo ona...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da možete da razumete šta sam hteo da kažem, ne biste bili njeni slepi fanovi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ni Britney Spears nije rođena posebno vokalno talentovana, pa je napravila zavidnu pevačku karijeru otvorivši vrata za auto-tune Keshu i sl.

niko nije kriv Xtini sto joj je cak i drugi album najveci flop u historiji,sto ne moze ni da odrzi turneju i bas ta xtina je u ocaju pocela i sa autotunom, Max Martinom... i molim te prestani da glumis da je muzika koju ti slusas nesto vrednija, pametnija i slicno...nikakve razlike nema, jako je ruzno sto nekog vređas na osnovu muzickog ukusa, a tvoj je ISTI ili gori cak, napacena tetkica. Nikad pop muzika nije bila vezana samo za najbolji vokal, niko nece da slusa tamo neku debelu kravu koja se dernja kao da je **** 5 crnaca odjednom. A jasno je sta si ti hteo da kazes, doprinela je mnogo svojoj muzici i doprinosi, izvrsni producent blackouta, napisala dosta pesama za In The Zone, Britney, Circus, bila koreograf mnogih svojih nastupa, spotova...a to sto nije poput Beyonce i slicnih koje izeene rec pa dodaju i sebe kao tekstopisca je druga stvar. Ne znam zasto uopste ulazis u ovu temu. :avalon:
dirrty you look so sexyyyyyy
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zato što slušam njenu muziku, samo nisam slepo opsednut (da ne kažem realan sam).
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!