Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Je li vam žao za godine koje ste propustili dok niste počeli da uživate u svojoj seksualnosti?

Privlačili su me momci, no nekako me to uopšte nije tjeralo da pomislim da je to nešto neuobičajno. Mislim da sam i sam milslio da je to samo faza.

Prvi put sam spavao sa momkom kada mi je bilo 17. Prvi put sam spavao sa curom kad mi je bilo 18. Ni tada nisam mislio da je to nešto neobično.

Imao sam nekoliko veza sa curama. I stvarno sam volio svoju ex curu. Odlično nam je bilo skupa, razumjeli smo se, uživao sam u njenom društvu, imali smo odličan seks.

Međutim, skoro sam se zacopao u jednog momka, onako pravo do ušiju. Da skratim dugu i zamornu priču, spavali smo skupa nakon čega me je momak bukvalno izbacio iz kreveta i priznao da pokušava da se pomiri sa svojim dječkom, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi. To je prvi put da mi je neko u životu slomio srce. Niko mi nije tako nedostajao, kao što mi on nedostaje. A opet, ne želim da ga vidim, ne mogu da ga vidim. Nikada sebe nisam tako ponizio zbog nekoga. Hmmm, baš bih želio da je pored mene... :(

I onda sam odlučio da je vrijeme da razmislim o svojoj seksualnosti u svojoj 22. godini. Vrijeme bi vala bilo! I zaključio sam da sam gay (ta-daaa!) Ne zato što me privlače samo momci, ili zato što me cure ne uzbuđuju (oboje je netačno), već zato što mislim da nikada ne bih mogao biti toliko zaljubljen u djevojku, da bi ona mogla da mi slomi srce. Jednostavno za djevojkama me nije toliko briga, čak i onda kada ih volim (možda je ovo teško razumjeti, ali tako je).

I sada mi je žao za svim onim trenutcima, kada sam počinjao da osjećam nešto za nekog momka, i kada sam sputavao te misli. I žao mi je što nisam do sada nikome rekao da sam gay, i što do sada nisam ''integrisao'' sa gej populacijom.

Kakva su vaša iskustva sa godinama ''negejstva''. Šta ste vi propustili?
Korisnikov avatar
By blenta
ja nemam taj srklet ^^ za propustenim gej trenucima jer nisam znao da mi se svidjaju i momci dok mi se slucajno nije desilo. medjutim, iako nisam mnogo zaljubljive prirode ni glede momaka nit devojaka mislim da emotivno vise natezem ka momcima, pogotovu ako su na neki nacin ovisni o meni sto trigeruje moj protektorski gen.

sve u svemu, ne moras da lamentiras nad vlastitiom neodlucnoscu jer ces stici sve da nadoknadis. nema potrebe ne da zuris... jednostavno pocni da mislis o tome sta se tebi svidja i sta ti oces. sve ces stici, i jedino je bitno da budes u miru sam sa sobom i da ti bude lepo sa samim sobom i da ne osecas grizu savesti. sve ostalo stizes i nista izgubio nisi.

ne treba da se jedis ni zbog tog momka, jer nisi nista znao unapred te se nisi ponizio ali ne treba ni da ga vidjas da ne mucis sebe dodatno.

i trenucima se pise bez t u sredini

javi nam kako ide
Korisnikov avatar
By zdravomyslov
Imas samo 22 godina? Jos uvek si mlad i imas ceo zivot ispred tebe da budes "interisan" sa gej populacijom ako to zelis. Znaci pravi male korake ove godine sto se tice cvoje orientacije i ko zna sta ce biti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ja sam oduvek znao da me privlace decki, ali nisam mogao/imao prilike nikog da upoznam do svoje 18te godine. Mozda je nekako bolje kada ne znas da jesi pa onda "puf!" to otkrijes kada ti se za to pruzi prava prilika sa nekom osobom. Manje je bolno.

Sto se "integrisanja" tice, pa, biti gay sigurno ne znaci da moras biti deo "gay zajednice" (zvuci kao neka sekta), ali je svakako lakse imati gay prijatelje, a i zabavnije je . :)
Negde u 15 godini života je odnos sa jednim drugom, sa kojim sam se družio i išao u isti razred od prvog osnovne, poprimio intimnu crtu, onako spontano i prećutno. I moralo je da bude prećutno, s obzirom na mesto u kojem smo živeli i period dešavanja ( od 1993. godine pa nadalje ). Meni nije smetalo što je bilo prećutno, jer smo bili komotni, naime, i pre toga smo često noćili jedan kod drugog, onako drugarski i niko nam nije zavirivao u sobu ni pre toga, a ni nakon što smo postali ljubavnici. Taj odnos se nastavio i po završetku srednje škole, upisivanju na faks i preseljenju u obližnji, veći grad. I otprilike je čitav moj ljubavno-seksualni život bio skoncentrisan i sveden na njega jednoga, registrovao sam, naravno, i druge momke, ali mi se podrazumevalo da ni sa jednim od njih neću pokušavati da ostvarim blizak, '' nedoličan '' odnos. I sve je to tako bilo do 2001. godine, kad je preko noći svaka veza sa onim momkom iz srednje škole prestala. Ne samo ljubavno-seksualna, već i svaka druga veza i svaki odnos. Tada nisam znao koliko je to definitivno, ali sad, posle 12 godina znam, jer mi se za svih ovih 12 godina on više nikad nije javio, niti me pogledao ako se slučajno negde sretnemo. A tada se samo iselio iz stana koji smo zajedno rentirali, ostavio neku formalnu poruku o otkazivanju stana, režimu podele zaostalih troškova i slično. Meni ponos nije dozvoljavao tada, a ni posle, sve do danas uopšte da pokušam da od njega dobijem objašnjenje za to što je uradio. Kako god bilo, taj događaj je inicirao proces prinudnog otkrivanja raznih vidova seksualnosti, poludeo sam, pa krenuo u godinama koje su usledile da se upuštam u odnose s nogu sa raznim i brojnim partnerima. I ništa naročito lepše i bolje nisam doživeo, a što već nisam sa onim jednim što mi se iselio preko noći i bez reči.
Znači, sve zavisi šta te u životu privlači, samoautovanje je, naročito u mlađim godinama, često mnogo bitnije od samog outovanja. Prednost ti je ako u tim osetljivim, adolescentskim godinama imaš kraj sebe još jednu samoutovanu osobu, a to što niste outovani pred okolinom, u to vreme nije mnogo ni bitno. Ipak su lično zadovoljstvo i duševni mir na prvom mestu.
By Sixto
Gay otkad znam za sebe.... i dobro se osecam u svojoj kozi. Prvi put sa 15god tako da taj zal za propustenim vremenima bogumi nemam.
Korisnikov avatar
By Madonna
krivo mi je što se nisam jebao s najboljim drugom :'(
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja sam impresionirana koliko strpljenja imaju stariji po stazu forumasi da po zilioniti put komentarisu svoje gay pocetke.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498840#p2498840]Galadriel napisao:[/url]ja sam impresionirana koliko strpljenja imaju stariji po stazu forumasi da po zilioniti put komentarisu svoje gay pocetke.
Što si impresionirana ? Pa ljudi su uvek spremni i raspoložni da pričaju o sebi. Uvek. Za to strpljenje i ne treba, već samo zgodna prilika u letu. Znači, treba strpljenje, ali u smislu da se dočeka svaka zgodna prilika.
:gotika:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498843#p2498843]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498832#p2498832]*deni* napisao:[/url]Znamo, Sixto, da nemaš, lepo te je stefan još onomad opisao - da si prgava kao zmija :zmija:, ovo je tema za podršku korisnicima sa srcem, dušom i emocijama.
:gotika:
Pa i ja sam dusevna devojka. Dusevna bolesnica! :lol:
To ti je prednost. Što si veća ludžakinja, bolje ćeš da prođeš. :kada:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Tema me je bas raznezila
premda mi osecaj nije sasvim poznat. Od malena sam vrlo jasno POZICIONIRANA. I nije da mi se nisu svideli i neki decaci- jesu, ali (a ovo ce strasno zvucati) su mi se svidjali kao neka vrsta uzora ili poredbene komponente, u stilu: ,,on je sav sladak i ima pishu, hocu i ja tako...'

Penis envy me je srecom, ubrzo napustio. , a ostalo je samo zaljubljianje u devojcice. I to kakve.

Btw, mislim da moja devojka hoce da crkne jer je bezmalo 4 godine ucila-da-se-navikne-na-zenu, tako da je mozda bolje da nju pustim na tastaturu. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne zalim..
jesam "kasno" krenula sa devojkama, ali nisam sebe na nista silila, niti zamisljala :sise: dok sam interkorsovala sa muskarcima.
presla sam sa magarca na konja i naravno da ako mi konj vise odgovara, sto bih se vracala na magarca?! :djevojka_sa_sela_mode_off:
a i drago mi je sto komotno mogu da pobijem teorije str8 muskaraca: "ma nisi bila sa (pravim) muskarcem pa si postala lezbejka!" :doh:

da sam npr. sa 15/16 imala prvu devojku, zivot bi mi bio sasvim drugaciji od ovog sada, a ne bih da ulazim u to da li bi bio bolji ili gori. samo znam da bi bio dosta siromasniji.
Korisnikov avatar
By Blady
Te tvoje godine su pickin dim.

I zasto bi ti zalio za necim?
Mani se covece, uzivaj u buducnosti.
Ako ti je lepo bilo i sa tim curama, kakve veze ima.. Sve sto ti se desava u zivotu ima neki svoj tok i pravac, zasto bi se cimao oko proslosti.

Off - ovo je prva tema od novajlije koja me nije iznervirala :)
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498875#p2498875]Blady napisao:[/url]
Off - ovo je prva tema od novajlije koja me nije iznervirala :)
E bas sam i ja hteo isto da kazem :) Bas lepa tema za promenu.

@deni: wow... bas interesantna prica. Pomalo me je rastuzila, ali i razbesnela. Bas... bezveze.

Sto se mene tice, mislim da sam se uvek samo na momke lozio (mada vise u emotivnom nego seksualnom smislu). Dosta sam kasno seksualno sazreo (prvi put sam bio sa deckom sa 20 god), ali mi nije zao zato sto sam pre toga prosto bio dete ^^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja bih samo jedno da dodam: nemoj da se zatvaras u iskljucivo gej/strej okvir. moras da razlikujes svoju seksualnu orijentaciju od svog seksualnog opredeljenja, odnosno ono sto ti je usadjeno i ono sto si odabrao.

biti biseksualan ne znaci voleti oba pola na isti nacin.

ovo ti govorim jer veliki broj biseksualaca ne shvata da je biseksualno ili ogranicava sebe jer oseca drustveni pritisak da se definise kao gej ili str8, sto svakako nije dobro.

iscitaj ovo http://www.uic.edu/depts/quic/bisandallies/myths.html" target="_blank i razmisli opet i ne ogranicavaj sebe.

i neguj sve aspkete svoje licnosti.
Korisnikov avatar
By bern
hmmm... moja introvertnost ne bi me odvela daleko ni da sam strejt. to što sam gej samo je pogoršalo stvari.

jedino se plašim da ne pobenavim u pedeset i nekoj.

sa 22 godine ne možeš reći da si nešto strašno propustio, zaista ne možeš.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nista nisam propustio. #overachiever
Prvi put sam se izvatao sa tipom josh jako rano u osnovnoj skoli, pa je vremenom to napredovalo na neke ozbiljnije stvari (haba-haba). Jedino sto tu moze da se propusti je cinjenica da u tim godinama ne kontas ni sta je seksualnost, ni strejt, ni gej, ni veza ni brak ni deca, nego eto tako, pucaju fizika i hemija nesputane drustvenim konstruktima.
A onda "omatorish", i krecu zaljubljivanja, skrivanja, nepotrebne i neizbezne komplikacije zivota.

Tako da, sa 22, nista znacajno nisi propustio. Sem da te neka matora pederka svastojebka iskoristi za snoshaj dok si josh maloletan i naivan. :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!