Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Sem tog na djavi, nemas vise ni jedan.
Ostali su friendly mesta...

nublu, kazte, danguba.. ne mogu da se setim vise.
Korisnikov avatar
By Tiffany
frida se preselila ili? sta je sa Sigmom? i gde je?
Korisnikov avatar
By Blady
Bas fino...

Nublu NuBlu
about an hour ago
NUBLU - Mesto tolerancije, ljubavi, bez diskriminacije i sve aktivnosti koje se dešavaju u ovom jedinstvenom prostoru u Novom Sadu usmerene su na podizanju svesti mladih o društvenim vrednostima, a u okviru toga i o važnosti, bliskosti i ohrabrivanje na javno pokazivanje emocija bez razlika izazvanih etničkim, nacionalnim, rasnim, verskim, polnim i drugim stereotipima, a glavna poruka je da DRUŠTVO NE MOŽE ZATVORITI LJUBAV IZMEĐU ČETIRI ZIDA. U Novom Sadu postoji trinaest mesta za poljupce koje je grupa studenata sa Fakulteta tehničkih nauka obeležila u gradu, a mi smo po uzoru na njih u prostoru našeg NUBLU-a postavili četrnaesto MESTO ZA POLJUPCE. Kako bismo motivisali zaljubljene i one koji se vole, došli smo na ideju da organizujemo takmičenje za izbor NAJlepše, NAJkreativnije i ultrasupergigamega FOTOGRAFIJE napravljene u NUBLU na MESTU ZA POLJUPCE. Fotografiju je potrebno postaviti na zid NUBLU NUBLU facebook stranice, a ona fotografija koja ima najviše lajkova jednom mesečno biće nagrađena flašom šampanjca. Od najfotografija na kraju godine biramo NAJ od NAJ i vredno ćemo nagraditi AUTORA/KU. Obavestite svoje drugare/ice, počnite da se FOTKATE. LJUBITE SE KOLIKO ŽELITE...
Korisnikov avatar
By LionHeart
Koliko ja znam, jedino baš gej mesto je klub na Tvrđavi, a za gej frendli mesta znam za Kažte, Nublu (koji je inače kupila gazdarica Yellow-a, tako da verovatno postaje full time gej :D ) i jedan novi što se otvorio kafić prekoputa muzičke - Twilight.
Korisnikov avatar
By Bro93
Ha, relativno sam nov u izlazenja na gay mesta.Da li ima jos neki klub osim taj na tvrdjavi?Posto sam cuo da se otvara ili se otvorio neki klub Apartman.Iiiii da li je glupo da npr izadjem sam?hajde recite par saveta za novajliju :hyper:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Pa prvo moraš da nađeš pratilju. Zamisli koa je tragedija prošetati sam. Dapače, Apartman je u Beogradu, ali zato, koliko se sećam, u NS je radio Žuti, ćest. Jelou, al ne znam je l' to taj sa Tvrđave. Šaljem ljubav i sve. Ćao. I dobro došao. I eto malo sam se našalio, jer je danas isto lep dan. I idem sad u cvećaru da se zalivam jer sam prinses frog snežana. :icequeen: :cvetduga:

FIJUUUU ne plašite se ludila nije zaradno

:avion:
Korisnikov avatar
By Bro93
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570594#p2570594]RetributioN napisao:[/url]Pa prvo moraš da nađeš pratilju. Zamisli koa je tragedija prošetati sam. Dapače, Apartman je u Beogradu, ali zato, koliko se sećam, u NS je radio Žuti, ćest. Jelou, al ne znam je l' to taj sa Tvrđave. Šaljem ljubav i sve. Ćao. I dobro došao. I eto malo sam se našalio, jer je danas isto lep dan. I idem sad u cvećaru da se zalivam jer sam prinses frog snežana. :icequeen: :cvetduga:

FIJUUUU ne plašite se ludila nije zaradno

:avion:
Kako je tebi dobroooo :) Hvala na dobrodoslici :smirk:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ostao je yellow, ono mesto pored Nublua (koje je cool, samo je potrebna citava procedura samo za ulaz, i gde nekada bude puno ljudi, nekada niko), Materra mesto i mislim da je to sve. Da, Nublu vise ne postoji, a Frida je u Mileticevoj, na daleko losoj lokaciji i prostoru. Propast.
By Sixto
Sta je s Nublom, sto je bio zatvoren pre neki dan?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam cula da je razlog finansijske prirode, i da je prethodna vlasnica ostavila dugove koje nova nije htela/mogla da izmiri. Sve u svemu, nema vise Nublu :(
By Sixto
FAK!!!
Pa de sad da kafenisem... O do kurca...
Korisnikov avatar
By partyb3
A baš rešio ove godine da odem i u taj Nublu konačno. Jebiga.
Twilight je sranje, inače, mnogo su iritantna ona muzička deca što dođu grlo da podmažu.
Korisnikov avatar
By Morja
Čula sam da je to sa Nublom privremeno i da će se uskoro otvoriti, ali ne verujem dok ne vidim.
Korisnikov avatar
By Yugen
Ja juče prošao busom i ugledam - otvoren Nublu. Ima li neko informacije da li se ponovo otvara ili šta se tamo radi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!