Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
već su polako počele da se pojavljuju prve best of liste na netu, a ono što se da primetiti jeste da se 'zero dark thirty' prilično visoko kotira. :rock:

lm, meni je i dalje rano da pravim listu, pošto tek u januaru/februaru sve iscuri po piratima i internetima, ali ovde taman možemo da sakupimo šta se još željno iščekuje/očekuje da bude naj u 2012.

kako bi išla vaša top lista filmova iz ove godine?
najbolja glumica/glumac?
naj film gej tematike?

:oskar:
da, laerem je vec negativno nabrijan na 'zero dark thirty' (koliko to pedera redovito cita greenwalda? iz mojeg bližeg društva bar trojica ^^), dok ja samo ocekujem akcijsku doku-dramu. zapravo mi se fincherov 'zodiac' cini kao potencijalna filmska paralela, s tom razlikom da u ovoj prici na kraju pronadju bad guya. :osama:

enivej, sto se filmova godine tice, od onih koje odgledah ipak izdvajam 'rust and bone'. manama unatoč, it blew me away. uloga godine je bez konkurencije denis lavant u 'holy motors', s time da mi se cini kako bi joaquin phoenix u 'the master' mogao biti jedini iznad lavanta. al nisam jos gledao 'the master' :/
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489498#p2489498]Misfit napisao:[/url]a. o. scott's list:
http://www.nytimes.com/2012/12/16/movie ... c=rss&_r=0" target="_blank
6. ZERO DARK THIRTY (Kathryn Bigelow) A milestone in post-Sept. 11 cinema, and an attempt to grapple honestly with the moral complexities of the war on terror.

Slika

Ali moji razlozi protiv filma (kojeg nisam pogledao :lol:) nisu politicke, vec formalne prirode. Basically, ja sam napokon prihvatio da mrzim All the Presidents Men i Zodiac i the Wire i sve taj neki pseudonovinarski pristup koji bi nam kao hladno trebao otkriti unutarnju mehaniku ovoga ili onoga jer mi je deklaracija objektivnosti najjeftiniji oblik manipulacije. Zapravo, jedini procedural koji ja volim je Che od Soderbergha.

Inace, Greenwald ima dvije kolumne o filmu. Prvi tekst je bezveze, drugi je puno bolji i actually funkcionira i kao dobra filmska kritika. Svakako nekoliko nivoa iznad ove travestije od A.O. Scotta.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... propaganda" target="_blank
Korisnikov avatar
By Laerem
Btw. jos jedan film koji nisam gledao ali ga mrzim: Beast of the Southern Wild :barf:
beasts of the southern wild je vrlo dobar. :D

od ovih što tek treba da procure, ja isto čekam the master, i zdt da vidim, kao i django unchained, killing them softly, silver linings playbook, seven psychopaths... john dies at the end ( david wong :rock: ), robot & frank, lincoln, sightseers... šta još treba da se pojavi? il je meni mozak stao, il je ova godina stvarno sušna. :nerd:
Najupečatljivije ove godine mi je What is this film called love? od Mark Cousins-a koji sam gledao na bostonskoj premijeri. The movie of the unmatched beauty.
E, da, jako je lep i Oslo, August 31st.
I Les adieux à la reine
Ne znam je l' gledao neko ove?
Village Voice 10 Best Movies Of 2012

The Master
Zero Dark Thirty
Holy Motors
Moonrise Kingdom
This Is Not a Film
Once Upon a Time in Anatolia
Amour
The Turin Horse
Lincoln
Tabu
The Deep Blue Sea

Village Voice 10 Worst Movies Of 2012

Cloud Atlas
God Bless America
Hitchcock
Hyde Park on Hudson
On the Road
What to Expect When You're Expecting
Battleship
Beasts of the Southern Wild
That's My Boy
Alex Cross
Korisnikov avatar
By Misfit
pojavio se dvdscr zero dark thirty. prokleta rodbina, sad je našla da se nacrta.
moj top 10:

1. Beyond the Hills
2. Into the Abyss
3. Paradies - Liebe
4. Rust and Bone
5. Killer Joe
6. The Raid: Redemption
7. Amour
8. Pieta
9. Zero Dark Thirty
10. Beasts of the Southern Wild

naj glumac: Denis Lavant (Holy Motors)

naj glumice: Marion Cotillard (Rust and Bone) / Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild)

neke filmove sam ostavio za 2013. godinu, kao npr. 'lincoln' i 'the master', jer oću da ih pogledam na festu. u svakom slučaju, 2012. mi je bila nešto slabija, ali zato su se desila dva incidenta. kao prvo, pojavio se domaći film ('klip') koji mi se actually svideo. a kao drugo, zaista se retko (nažalost) dešava da mi na prvom mestu bude film lgbt tematike, što se 2012. desilo. so yay for gay.

:zastava:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Cesare deve morire

Beyond the hills je nekako... njah... očekivala sam mnogo više, ali ne mogu reći da je glup. prevelika moja očekivanja :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!