Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
Kako reagujete kada neko krene da vas laze, prica jeftinu pricu u koju ni sam ne veruje i jos ocekuje da vi poverujete? Znate ono, on sere i laze, ja znam da on sere i laze, on zna da ja znam , ja znam da on zna da ja znam ali opet nastavlja da se presereva i zajebava te podcenjujuci tvoj intelekt. Ja pokusavam uglavnom da otkuliram takve likove, cesto im prosipajuci jos jeftinije i besmislenije price ali nekada jednostavno ne mogu da se uzdrzim pa takvima znam reci "alo covece, zar ti stvarno mislis da cu ja u to poveraovati, gde si mene nasao"...
Korisnikov avatar
By antibiotic
uhvatis ga u lazi i izblamiras, ili ne posvecujes paznju dajuci time jasno do znanja da sere.
By space_oddity
Mislim da se odgovor na tvoje pitanje nalazi u temi o krađi kreme za podmlađivanje.
Vidis, ta glupa prodavačica sto mene optuzi za kradju kreme, je istovremeno uvredila i moju inteligenciju (pa nisam lud da kradem ako znam da će na izlazu početi da pisti i ja biti uhvaćen) i moju ličnost (ako cu biti lopov, pa biću lopov za velike pare a ne za tu siću).
Korisnikov avatar
By Mars
A koji su to ljudi koji vas lazu prema zadatim uslovima iz uvodnog posta?
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495601#p2495601]Mars napisao:[/url]A koji su to ljudi koji vas lazu prema zadatim uslovima iz uvodnog posta?
Mene je lagao jedan kome sledi zatvor; jedan dan mi govorio kako studira režiju na Sorboni, ne postoji televizijska režija tamo, drugi dan kako je biznismen, kako je nekog ambasadora sin, naravno lažov, treći dan mi govorio kako je on diplomata (opet me laže), a u suštini, on je bio sa juga Srbije, nikogovć, šesti-sedmi razred osnovne škole napustio, naučio 15 rečenca engleskog jezika, tri rečence italijanskog i dve rečence francuskog.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495602#p2495602]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495601#p2495601]Mars napisao:[/url]A koji su to ljudi koji vas lazu prema zadatim uslovima iz uvodnog posta?
Mene je lagao jedan kome sledi zatvor; jedan dan mi govorio kako studira režiju na Sorboni, ne postoji televizijska režija tamo, drugi dan kako je biznismen, kako je nekog ambasadora sin, naravno lažov, treći dan mi govorio kako je on diplomata (opet me laže), a u suštini, on je bio sa juga Srbije, nikogovć, šesti-sedmi razred osnovne škole napustio, naučio 15 rečenca engleskog jezika, tri rečence italijanskog i dve rečence francuskog.
Znam o kome pričaš. To je jedan kabadahija i lažov što se daje i za šaku brašna. A puši Davidof cigare i onako ih teatralno baci na sto u kafani, Bože moj, da svi vide kako skupe cigarete on troši. Bitanga i zmija prisojkinja, zmija naočarka, a na kilometar se vidi njegova pičkasta i pederastična faca. Stoji mu zatvor, hvala bogu, dolijaće uskoro. :vezan:
Korisnikov avatar
By Mars
Moje sledeće pitanje bi bilo "Gde ih nalazite?!", al ok, ne moram ja sve da znam.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495606#p2495606]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495602#p2495602]Jheronim van Aken napisao:[/url]
Znam o kome pričaš. To je jedan kabadahija i lažov što se daje i za šaku brašna. A puši Davidof cigare i onako ih teatralno baci na sto u kafani, Bože moj, da svi vide kako skupe cigarete on troši. Bitanga i zmija prisojkinja, zmija naočarka, a na kilometar se vidi njegova pičkasta i pederastična faca. Stoji mu zatvor, hvala bogu, dolijaće uskoro. :vezan:
:krezavi: :roflmao:
Ne smetaju mi takvi ljudi, neka lažu. Nemam problema s time. A to ako ta osoba misli da sam ja popušio te fore. :giggle: Kasnije ju ismijavam ako baca preloše te lovačke priče. Smiješno mi je to. A da mi nešto znači prozivanje tog bullshita ne znači, nek se zabavlja. Kaj ja znam, ne shvaćam tako to ozbiljno. Ako mi baš ide na kurac reći ću da odjebe. The end.
Korisnikov avatar
By Mars
U svetlu dnevno-političke aktuelnosti:

"Mi lazemo da bi varali sami sebe, da tesimo druge, mi lazemo za oprost. Mi lazemo da bi se borili protiv straha, lazemo da ohrabrujemo druge, lazemo da bi skrivali svoj i neciji drugi jad. Laganje je oblik naseg patriotizma, potvrda nase urodjene inteligencije. Mi lazemo na kreativan, mastovit i inventivan nacin. Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda” Dobrica Ćosić

(bi->bismo)

:sweet:
Korisnikov avatar
By Delete
Uglavnom burno reagujem i obicno se ne zadrzavam na "ne seri" fazi.
Nikako ne mogu da podnesem takve pojave. :rafal:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sinoć me je ortak slagao, onako.
bez potrebe.
nisam mu ništa rekla. proteralo me je samo, i to opasno. :neznam:
Korisnikov avatar
By antibiotic
mene je je jedan lik lagao da su mu oziljci na potiljku glave od rata, da su hteli da ga kolju i tu ga sekli nozem, da bi se ispostavilo da su mu oziljci od presadjivanja kose :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By horus.
u svom okruzenju imam jednog patoloskog lazova, koji stalno laze i izmislja neke price i kojeg sam primoran da trpim...
kada sam dobro raspolozen, klimam glavom i gledam ga tupo... kada sam nadrndan, stavim mu do znanja da znam da lupeta i laze... mada mislim da je to kod njega ozbiljan psiholoski problem i da nije bas u stanju da prestane da laze... :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!