Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ovde mislim na prevaru u financijskom smislu, dakle za novac ili neko materijalno dobro. Ja licno sam bio samo jednom prevaren, pre nekih 10ak godina, a delom snosim i sam krivicu jer sam poverovao u pricu da lik moze nabaviti jeftino Marlboro koji ja dalje budem preprodao i tako zaradio. Iznos nije bio preterano velik, oko 850 eura ali opet nije ni malo. Kazem da delom snosim krivicu jer sam bio lud i poverovao u pricu a sa druge strane moze za tu obecanu sumu da se nadje karton Marlobora (ukoliko je isti ukraden ili uvezen bez carina i poreza).

Osim tog slucaja nikada nisam bio zrtva prevare, verovatno jer ne nasedam lako na slatke price prevaranata gde se zrtve uvek mame na istu foru - mogucnost lake i brze zarade, sto u kombinaciji sa "naivan i pohlepan , za lov idealan" zavrsava uvek na isti nacin.

Vasa iskustva?
Korisnikov avatar
By hush
Pri izlasku iz jednog tržnog centra, ispred sam kupila milku čokoladu, po ceni od 50din, ispostavilo se da je unutra, neka nazovi čokolada, recimo rumunska hehehe bas sam se slatko nasmejala :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Josh se nije rodila ta osoba koja ce mene za pare da prevari. :lol:

Al, jesu me prevarili ono, pozovu na kafu i onda.. i onda... nisu kuci... :rida:
Korisnikov avatar
By Blady
Jeste, prevario me je forumas sa nickom Adam kada sam mu pozajmila 2000din da bi uspeo da se vrati iz Bg-a i nikada mi nije vratio taj novac.
Pokusavali su, mozda i dalje pokusavaju, ali se ne dam.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
OP je nesudjeni "nezvanicni distributer Marlbora"

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!