Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
Nekada su ih zvali „dugačke gaće" i muškarci su ih nosili ispod pantalona u zimskim danima. Onda su se one malo „pokondirile" pa su ih nazvali megings. Reč je o pravim pravcatim helankama. Doduše, ove su malo drugačije ukrojene od onih ženskih, ali je namena ista! Otkrivaju oblik nogu! Rado ih nose zvezde-Leni Kravic i Džastin Biber...
Neki helanke svrstavaju u pravo modno ludilo, smatrajući ih neprijatnim i smešnim za nošenje. Drugi su, pak, oduševljeni i jedva čekaju da ih ponesu. Dizajneri su ih prilagodili tako da ove pantalone mogu da se nose u raznim varijantama, kako na ulici, na treningu, tako i na poslu. Materijali od kojih se šiju su različiti, od lasteks materijala, do vunenih, satenskih i pamučnih. Mogu biti jednobojne ili u dezenu koji imitira džins, pepito, karo...

Modni dizajneri se nadaju da će megings polako, vremenom osvajati muškarce. Naredna godina predstavlja njihov proboj na svetsko tržište. Po ceni će biti dostupne svima.

preuzeto sa portala Looker weekley

Slika

Slika

Slika

Slika

svidja vam se? da, ne? zasto? meni je ovo fenomenalno!!!!! i da vidim na muskarcu, a i ja imam ovakav stil oblacenja
Korisnikov avatar
By Mars
Stajalo bi to meni lepo (ni nalik ovima gore), ali sam pogled izaziva u meni svrab.

Do kolena leggings mogu, sve na dole izaziva klaustrofobiju mojim nogama.
By Sixto
Jedva se presaltah iz trenerki u farmerice, sad treba u ovo...

.... e modna robijo, teska li si...

... cu se vratim u trenerke, i to one razvaljene pamucne...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2487519#p2487519]Sixto napisao:[/url]Jedva se presaltah iz trenerki u farmerice, sad treba u ovo...

.... e modna robijo, teska li si...

... cu se vratim u trenerke, i to one razvaljene pamucne...
:lol:
stvarno nedostajao ovaj sixto.... :lol:

ont:
Hm. I dont like it. Ne verujem da će postati mainstream, niti da će zaživeti na ulici. Ako mogu kopita kao cipele, može i ovo naravno, nemam ništa protiv.
Kao underwear je totalno ok, ali ova street varijanta... khm. Asocira me na neke Donateline crteže, na kojima nisi mogao da razlikuješ da li su za S/S man, ili S/S woman kolekciju...
Okay je za queer party or smthg like that.. i guess.

Za ljude kojima se ovo uklapa u stajling ili ne nose ali su oduševljeni idejom -
Potpuno je okay, ako umeš da izneseš, i ako na tebi ovakve helanke izgledaju onako kako je dizajner zamislio da treba da izgledaju. Ta dva uslova ispunjena - i ja podržavam meggings.
Sve ostale varijante (kojih bi bilo, a i već ih ima) utrpavanja u ovakav specifičan komad ne odobravam. Zato i mislim da se nikad neće, i da i ne treba, da postane mass fashion piece.
:sesir:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kapiram ako se bude nosilo, najvise ce nositi gej decaci.
Korisnikov avatar
By Neutron
Totalno su slatke, :cute: ali nisu za svakoga. Pritom nema sanse da zazivi, barem kod ne nas, ovde su i roze majce, ili crvene pantalone perverzija. :zavera:
Korisnikov avatar
By barni011
neko kaze jos pumparice, mutante ili sotogace

ne izgleda lose ovo gore na dobrim nogama i guzi :p
Korisnikov avatar
By blenta
i devojke u helankama su mi izgledale kao hardkor seljana
vrlo verovatno ce i momci
Korisnikov avatar
By Blady
Osecam se jako muzevno kad ih nosim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!