Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Izbor kandidata za "Evroviziju" na festivalu "Beosong"

“Srbija će učestvovati na predstojećem Eurosongu, a odlučili smo da festival bude način izbora ovogodišnjeg srpskog predstavnika. Građani Srbije biraće našeg
predstavnika za Malme tokom dvodnevnog festivala Beosong 2013, u martu iduće godine", navodi se u saopštenju RTS.

Festivalu će prethoditi Konkurs za izbor kompozicija za takmičenje Beosong 2013, najavila je šef pres službe RTS i izvršni direktor projekta “Pesma Evrovizije Srbije” Duška Vučinić.

Konkurs za izbor kompozicije biće objavljen 1. decembra u dnevnim novinama i na sajtu Radio - televizije Srbije, a trajaće do 20. januara.

Prve večeri festivala Beosong biće izvedeno najviše 15 kompozicija, a građani Srbije će SMS porukama odabrati pet prvoplasiranih.

Druge, finalne večeri festivala, između tih pet kompozicija biće izabrana pesmu za Malme 2013. godine.

U skladu sa finansijskom situacijom, festival Beosong 2013 biće organizovan i realizovan u TV studiju RTS, uz direktan prenos, navodi se u saopštenju.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/355386/ ... lu-Beosong" target="_blank
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa doris

oslobodili su haradinaja i gotovinu

pa je to najmanje sto mozemo da uradimo
By Sixto
Zuhra... da mesa i sjebe Beyonce!
РУШКА: [широко отвара уста] Као и сваког понедељка [заводљиво окреће главу] желим вам...добро вечше. Вечерас имам специјално задовољство да вам представим једну младу Даму [задовољно забацује главу уназад] са чијим сам се оцем [замишљено гледа у даљину и разјапљује гласину] дружила, па могу да кажем [кокетно окреће раме] скоро цео живот. Давне давне деведесет четврте године заједно смо почели да радимо на једној телевизији, он ми је био једно два-три пута гост у емисији, а његова ћерка...је вечерассс...[са значајним поштовањем]...моја гошћа. Дорис Бизетић...добро вечше [пружа руку Дорис].

Slika
Tolike simpatije između Doris i Ruške mogu se objasniti samo simpatijama druge vrste koje su nekad postojale između te iste Ruške i Dorisinog oca, kad su bili mladi, pre 100 godina.
Inače, može Doris na Evroviziju, lepo peva i na engleskom, to joj je prednost.
:yes:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
sasa kovacevic.
posto me pesme ne zanimaju, bar da ga gledam kako se sepuri na sceni.
By str00ja
Mislim da bi najproduktivnije bile Emina Jahović ili Sara Jovanović.
Korisnikov avatar
By Mars
Obzirom na krizu i na trend u nekim zemljama ucesnicama - na eurosongu bih trebalo da nas predstavlja NIKO. Ali posto tu meru odgovornosti ne bihsmo pokazali NIKAD, onda ce da nas predstavlja NEKO i Duska Lucic Cavic je budala jedna obicna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!