Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2486406#p2486406]Dante napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2485780#p2485780]Dante napisao:[/url]JE L NORMALAN OVAJ KOLIKO DOBRO IZGLEDA ALO? †
BOIKOTOVAN SAM ZAUVEK

Slika
ej bre

†††
NEKO Mi JE UVRACHAO INTERNET. ne mogu da odgledam klipove. ni da ucim. sutra ce kisa. pijemo kod mene na hodniku pa idemo da igramo uz shipku +IMABOGA+
Korisnikov avatar
By Srklet
nemam ideal ljepote. :drama:
imam samo jedan uvjet, a to je da nos ne bude kriv, to iz nekoga razloga nikako ne volim. ^^
By Aven
Jon Kortajarena

Slika

Najljepše ljudsko biće na planetu. :leviathan:

Po onome koliko sam uspjela 'ubrati' preko videa, intervjua i ostalih izvora, doima se i kao super osoba. Lijepa osobnost barem po mom sustavu vrijednosti. : )

Prije par godina mi je jedan dečko rekao da je Jon zbog poslovnih obveza boravio svojevremeno kod njegovog prijatelja (s čijom je cimericom Jon frend) u Madridu . Čovjek je za njega imao samo lijepe riječi. Nisam ni sumnjala.

Slika
By alexandermagic
Gisele Bundchen. S vecim grudima, peticom.

Glede muskaraca, volim kad me asocira na neku zivuljku, pa cu navest Eric Danea. LEpotan nije, ali ta kudrava glavurina i zmijski pogled sa savrsenim osmijehom me hipnotiziraju. Jos i Skorpion. Mis'im, 'alo. Ne bi postojala ni najmanja mogucnost da mu odolim.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607703#p2607703]Rosmersholm napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2485780#p2485780]Dante napisao:[/url]†
BOIKOTOVAN SAM ZAUVEK
nisam bio spreman : ((

kako je moguće da osoba može da stane uza zid i da nestane i zašto ja ne : (((

dali mogu da mu oderem kožu i stawim je preko sebe, tj. ogrnem se i ako ne zašto nemogu

Slika
video sam ovo i dobro veče molim vas jednu xl raku
By Aven
Catherine me podsjetila na nedavno preminulu veliku damu hrvatskog glumišta - Anu Karić.
Ona je bila ideal u svakom smislu. Navodno je nakon muževe smrti živjela s dva gay muškarca.

Slika

Tvoja pojava, pred mojim očima utjelovila je sva maštanja i moje apstraktne doživljaje svijeta. Bila si potvrda da se smije gledati drugačije, da se smije misliti drugačije, postojati drugačije. Kako u tome može biti išta loše, kada može biti tako lijepo kao ti?!

Mislav Čavajda
Korisnikov avatar
By Mars
Ako moze o smrti da se kaze nesto lepo-onda je tog dana bio ovaj detalj da su otisli istog dana

Ana Karić i Boris Buzančić zajedno su nastupali u Ljubavnim pismima u pozorištu Scena Gorica. Njih dvoje sprijateljili su se još 1961, kada su zajedno snimili filmove Carevo novo ruho i Pustolov pred vratima, a otada su zajedno odigrali više od 500 predstava te nastupili u brojnim TV dramama i filmovima. Preminuli su istoga dana 9. oktobra 2014.
By Aven
Da. Kao što je rekla Senka Bulić - poetski lijepo.

Slika

Slika

"Jedan od naših brojnih razgovora bio je o glumačkim partnerima. U tom trenutku radili smo zajedno na jednoj predstavi u iTD-u, uživajući u lakoći stvaranja i slobodi koja nam je u međusobnoj suradnji na sceni bila tako prirodna. U tom razgovoru ona mi je to i potvrdila, a mene je zanimalo koliko često glumac u karijeri uspije ostvariti takav kontakt s partnerom i s kime ga je ona još imala. Bez puno razmišljanja, nasmiješeno je počela govoriti o glumačkom disanju uz Borisa. Slušajući o životu dvoje umjetnika, dvoje glumačkih partnera i prijatelja, dvoje ljudi bilo je jasno kako se radi o nečemu jedinstvenom. Navečer sam čuo kako je otišla i Ana", zapisao je Čavajda.
Korisnikov avatar
By Mars
Sad mi nedostaje Ranko Munitić.

Krenuo da stavim off, pa shvatio da je meni i on ideal muške lepote.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Baš i nemam ideal ljepote, neki su mi zgodni i to bi bilo to. Iako odmah se sjetim jedne forumašice prije na nekom drugom forumu kako je pisala u svom profilu da se može nasrati šta sve može njoj teoretski biti lijepo a onda sama sebe iznenađuje na što se loži u pravom životu. :radosnice:
By alexandermagic
Mrmlj.

Ta jedina osoba u koju sam se zaljubio je dežmekasta, slabe kose, onako seljačina po podrijetlu i poprilično po ponašanju, ali eto, samo on je uspio izazvat u meni nešto što nitko drugi nije. Ok, iznimno je inteligentan, to stoji. Da se usereš od muke ili opetovano bjesniš na sebe samog i golim si rukama iščupaš srculence. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Mislim da je dosta ljudi generalno preoptereceno "lepotom" (ukljucujuci i mene, da ne ispadnem licemer). Naravno da lepota i mladost treba da se slave, ali ne i da budu opsesija. Smatram da je lepota individualna i nisu svima iste stvari lepe i mislim da je lepota vise od vizuelnog. Zavisi od toga kakva je neko osoba, kako se ponasa, kakvu "energiju" emituje a zavisi i od prezentacije. Naravno, sto vise osoba smatra da je nesto lepo, to ima bolju reputaciju.

Licno, nemam neki ideal niti sam upoznao/ ugledao osobu koja je izgleda idealno/ savrseno. Licno volim visoke momke, koji nisu previse misicavi, sa lepom, tamnom kosom i ocima, belim osmehom koji vode racuna o sebi i lepo se oblace.
By Aven
^
Skroz. Obožavam Audrey. :love:

Slika

Slika

The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It's the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.

Audrey Hepburn
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!