Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mean95
Sanjao sam da me neko juri kroz neku sumu a ja ne mogu da trcim, padam na kolena... to mi se bas cesto desava u poslednje vreme... :hmm:
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Da sam upoznao Kajli. :sigh:
Kao, ja na njenom koncertu (scenografija, otprilike, ovakva http://www.youtube.com/watch?v=MXos9RKvcUA :facepalm:).
Vrištim ja tu oko nje, pevam... Onda na kraju pridjem da joj izrazim ljubav, ona me kao pozove da krenem s njom. Odvede me u neki dvorac :love:, upozna me sa njenom majkom i babom :puzzle:. Pričamo tako o svemu i svačemu, meni samo prolazi kroz glavu "Jeb'o te Aleksandre, savršeno govoriš engleski!" :facepalm: :facepalm:
Zapalismo cigare i odjednom kao moramo da krenemo, ona žuri... Ja da ugasim cigaru, shvatim da su one već otišle, al' kao stićiću ih. Onda se izgubim, lutam gradom, shvatam da svi pričaju francuski... Krenem da pitam neke ljude za taksi "Excusez moi..." I jedan od njih mi kaže "Ma, pričaj srpski bre! Taksi ti je tamo!" :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Onda sam se probudio... :sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prespavala sam pola dana, a neka muva bila u sobi i smarala, pa me budila s vremena na vreme. na kraju sam sanjala da smo se upoznali i da se zove zare i sad mi žao da ga ubijem :meda:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Ne znam tačno, ali znam da sam letela.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
alo, muško je. vidiš da se zove zare

e i jako je kul i pitom, čak sam ga i slikala :sweet:
Korisnikov avatar
By grrSkorpijagrr
Sanjala sam kako idem sa sestrom i pokojnim bratom za Madjarsku ili Italiju, neka kao exkurzija koju smo sami organizovali...poneli po 10e i 1000din. I idemo bez pasosa, ne treba nam jer je exkurzija :) smesan san, ali sam ípak videla brata...
Korisnikov avatar
By Sad Princess
neki dan sam sanjala kako zivim sa mojom gospodjom u kuci i kako mi ona nesto pridikuje,dernja se na mene i odlazi a zatim ja izlazim na kapiju od kuce nemam ni ja pojma zasto kad ono neka prelepa niska devojka stoji ispred i place.imala je belu kosu,i specificne klempave usi(karakteristika moje gospodjice koju ponekad iz milja zovem dambo).Ja ja pitam sta se desilo a ona,srce moje,poleti mi u ruke i zagrli me jako i kaze nemoj me ostaviti nikada u tom kontekstu nesto.kad sam se probudila kao da sam osetila toplinu..bas me je i prijatno i neprijatno iznenadio san :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Jurim s gomilom ljudi po nekim mjestima pa onda po travi nalazim i skupljam razne dragulje koji su sve veći i jedva ih trpam u jaknu i onda kasnije bježimo od nekih ljudi (dilera?) i jedemo dijamante (koji je to već kurac) i onda ispada da su to neke psihodelične droge od kojih ti se ubrzava hod i jurimo preko livade i imamo halucinacije i nebo izmijenjuje boje pa je purple-teal svašta nešto i totalno smo happy i smijemo se histerično.

:radosnice:
Moji snovi. :leviathan:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ljude iz osnovne shkole i vozove. Mnogo vozova. Previshe vozova. :lol:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
da sedim na wc solji i gledam pauka koji ide po pravoj liniji (od mreze) od donjeg dela vrata do vodokotlica. i tako se on penje i ja ga sokirano gledam koliki je - veliki braon i dlakav sa jakim debelim nogama. u jednom trenutku on okrece glavu i pogleda me sa ogromnim ocima i skvrci se ko macka kad se uplasi. usrala sam se, bilo je bas realno.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
A ti uzmi papucu pa ga gadjaj. :lol:

Ont:
Sanjala sam neke osobe koje mi nedostaju.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neku devojku iz škole, bila je lepša nego uživo. a i ovako je mnogo lepa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
devojku kako je upznajem sa nekim osobama iz proslosti.. ali ne iz realne moje proslosti, vec osoba koje sam ranije sanjala :metak_u_ vugla:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah kako mi jedna devojka iz odeljenja izjavljuje kako joj se svidjam i kako bi volela da bude sa mnom. :hypno:

:facepalm:
By dfbndt
Neke mape, nešto. Tonu nekih mapa koje su valjda bile mape mog grada, ali zapravo nosu nego nešto skroz lijevo. Patnja. :ubise:
Korisnikov avatar
By mean95
Sanjao sam kako se dopisujem sa nekim i kao odjednom sam ja sa njim i on mi pokazuje neke slike i dalje se ne secam
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!