Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Dakle kao sto pise u naslovu, kad vam
decko/devojka uputi komplimente i laska vam,
koliko mu/joj verujete? I koliko prema svom
instinktu razlikujete prave od laznih
komplimenata? Postoji li nesto sto se
karakterise kao kompliment a sto recimo
ne volite da cujete? :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
eh komplimenti :sigh: najveci kompliment koji dobijem od decka je da imam podbradak kao LEP golub :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
ne

osim kad je evidentno da bi se jebali sa mnom

ali ok, svako percipira stvarnost na svoj način, ja sam sebi fuj, kao i 90% pedera koje sam upoznao
Korisnikov avatar
By blenta
slazem se
sem sto obzirom da nisam mnogo mozgom obdaren
za komuniciranje s drugim ljudima

retko to meni bude evidentno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473278#p2473278]mean95 napisao:[/url]Dakle kao sto pise u naslovu, kad vam
decko/devojka uputi komplimente i laska vam,
koliko mu/joj verujete? I koliko prema svom
instinktu razlikujete prave od laznih
komplimenata? Postoji li nesto sto se
karakterise kao kompliment a sto recimo
ne volite da cujete? :)
volim da dobijam komplimente, mada ne znam baš da reagujem na njih, uglavnom se pogubim i nasmejem i nastane neprijatna tišina
verujem da je kompliment iskreno upućen kada mi ga uputi osoba koja me poznaje ili kad sam ga već nekoliko puta čula, a i sama imam takvo mišljenje o sebi

uglavnom ne verujem komplimentima "na prvu loptu", mada dobro u ljudskoj prirodi je da više volimo da čujemo ono što nam odgovara, nego ono kako jeste, tako da mi prija svaki vid komplimenta
što opet ne znači da će neko time nešto postići

inače više volim kritike nego komplimente, nekako mislim da su iskrenije
Korisnikov avatar
By Hys.
Zavisi ko mi ih daje.

Ako su drugarice /bliske/ u pitanju onda se jako postidim. Bas bas bas bas bas jako. I verujem da tako misle; da li mislim da je to tacno, to je pitanje.

A partneru/ki, naravno da isto verujem. Da to misli, jel' te.

A ostali - ne shvatam to ozbiljno.
By Kragi
Nesto kao hys.
Znam kome mogu da verujem pa u skladu sa tim u njihovu iskrenost ne sumnjam. Ostalima se ne opterecujem. Doduse, lagao bih ako bih rekao da ne postoje oni koji mi nisu bliski a koje opet uzasno cenim pa mi automatski prija i kad cujem neki kompliment od njh, ali se ujedno i ne opterecujem oko toga da li govore istinu ili lazu - bitno da se nahrani sujeta :D
Posto sam samoproklamovani kralj sestog cula i posto mi je intuicija toliko razvijena da u svakom momentu znam tacno sta sagovornik zeli da cuje; vrlo lako provalim kad mi neko daje iskren kompliment ali i kad sere.
Komplimente retko dobijam, ali kad ih dobijem laskaju. Da li im verujem ili ne, manje je bitno. Najbitnije mi je da ja sam znam da vredim...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Zavisi i ko daje i na šta se odnosi.

Mada, kada poverujem, uglavnom se jaaaako postidim, pa pocrvenim i krenem da se kerebčim kao ludak. Neki put znam i groknem u sred histeričnog smejanja. Hys zna, videla me u svem sjaju jednog takvog napada.

Da, debil sam. :zvezdice:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473324#p2473324]Torry napisao:[/url]vrednujem one komplimente koje mi ljudi upucuju tek kad me dobro upoznaju

ovako nista
Potpisujem. Možda sam nekome primamljiv na prvi pogled, ali pokušaj da me istrpiš na duže...

Te komplimente podnosim zadovoljavajuće - nasmešim se pristojno i zahvalim. Međutim, na komplimente upućene od strane nebliskih mi ljudi reagujem stidljivim osmehom/kikotom. Ne umem drugačije, pokušao sam. Nažalost to je sasvim u skladu sa mojim uopštenim stidljivim ponašanjem u nepoznatom društvu.
Korisnikov avatar
By Blady
Vjerujem,
jer ako laze, govori istinu :alexis:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ič im ne verujem. Ako izuzmem bliske prijatelje, čim mi se neko obrati, u startu znam da mu nešto treba.
Korisnikov avatar
By Myself
Jao, bas verujem. Pogotovo kada neka hoce da se pojebe sa mnom. ;)
Onda se osecam kraljevski. Skroz. :D
Korisnikov avatar
By Miss Marple
verujem, ali vazni su mi samo oni od bliskih ljudi.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jedna bivša me učila da je sve lakše uraditi sa osmehom. uspela sam tu taktiku da primenim kad su šalterske službenice u pitanju i moram reći da daje rezultate :) naravno, ovo i nije možda klasično laskanje, budući da taj gnusni ( :) ) delikt podrazumeva verbalnu komunikaciju, ali htedoh reći da nismo imuni na ljubaznost drugih ljudi, čak i kad slutimo da nije iskrena.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Što ne bih verovao kada ljudi pričaju istinu. :lepeza:

Ne znam, u poslednje vreme me ni komplimenti, ni pridike ne dodiruju uopće. :shrug:
Korisnikov avatar
By scout_finch
komplimente dobijam samo od devojke :lol: a mislim da je ona krajnje subjektivna.
Korisnikov avatar
By gossip
po osecaju znam kada je neko iskren a kada ne
i obicno sam veoma stidljiv kada mi neko uputi kompliment :blush: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!