Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Lets make FaceBook Green to protest Prohibition!!

IMAGINE FACEBBOK GREEN ON 4/20!

This can become a reality. We did it for Child Abuse Awareness now lets do it for 4/20.

REPLACE YOUR PROFILE PIC WITH ONE OF YOUR FAVORITE PICTURES OF WEED

From 4/16 through 4/23 let there be no human pictures on Facebook. Just pictures of marijuana.This is in honor of our million man march in Washington DC on 4/20 to End prohibition. You can find out more at www.OVERGROWtheGOVT.com

Come on! Hemp is the greenest plant there is.

Marijuana is the most healing herb there is.

God gave mankind Ganja. The government took it away.

Stand up for your beliefs! They've got the guns, we got the numbers.
Lets end prohibition!.

Let your friends know

If you smoke something, say something.

Its the patriotic thing to do

IMAGINE FACEBOOK GREEN ON 4/20!

****NOTE: The benefits of LEGALIZATION are vast and important economically, industrially, medicinal and personally.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Couldn't care less.

Mnogo je važnijih stvari od ovoga, zaista. Pritom ne čujem da postoji bilo kakav problem u nabavci i bez legalizacije.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Hm..... aj da kazemo da podrzavam. Kao i u slucaju cigareta, radi sta god hoces ali ako mi dunesh dim u facu... there will be blood!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374030#p2374030]Heavy Metal Lover napisao:[/url]Hm..... aj da kazemo da podrzavam. Kao i u slucaju cigareta, radi sta god hoces ali ako mi dunesh dim u facu... there will be blood!
:up:

elem, nemam neki narochito profilisan stav o (ne)zabrani marihuane, iako smatram da jeste cinichno shto zakoni i policija targetiraju vishe zrtve tj. korisnike nego dilere.
lichno meni marihuana bukvalno smrdi, odbojnog je i ukusa i okusa i mirisa i izgleda, ne samo da to ne koristim vec ne mogu (stvarno vishe ne mogu nego shto ne zelim) biti u drushtvu pushacha iste jer kao shto rekoh smrdi i daje mi glavobolju i muchninu u stomaku, ali NE osudjujem korisnike sve dok imaju kontrolu nad negativnim efektima marihuane. a koji su pozitivni efekti iste, josh nesam shkolovala..... :lol:
By Kragi
Slika

:smeh:

Inace, podrzavam legalizaciju iako ne konzumiram. :spliff:
Korisnikov avatar
By Tungi
Podržavam novozelandski zakon da do 2020. pakla cigareta bude $100. Kamo sreće da tako bude i širom sveta, pa i kod nas.
Što se tiče marihuane, tu nemam nikakav stav. Ne konzumiram je, tako da mi svejedno.
Korisnikov avatar
By Laerem
Boriti se za legalizaciju trave ignoriranjem drugih droga je kao boriti se za gej prava ignoriranjem transrodnih ljudi.

Besides, heroin je bolji, mdma je ljepsi, psihodelici su zanimljiviji, kokain je uzbudljiviji. Za mene trava nije droga vec prehrambeni proizvod, kao origano, malo ga dodas da ti zivot ne bude tak bljutav.
Korisnikov avatar
By Vel boy
nadovezujuci se na moj raniji post iz ove tematike, samo da josh kopi-pejstujem svoj komentar kojeg poslah na B92 na vest o ovoj tematici u nadi da ce mi ga objaviti:

Puna podrshka za uspostavljanje jednakosti i ravnopravnosti ljudi bez obzira na sve urodjene karakteristike i razlike!

ali, shto se tiche marihuane, izvinite gospodo, nije bash istina da je marihuana od benefita za bilo koga. nisu utvrdjene koristi od marihuane dok shtetnosti jesu odavno poznate. shtete su skoro iste kao i od alkohola i raznih drugih narko-toksikomanija. uz to, dim marihuane smrdi gore od cigareta. sigurno da treba vishe onemoguciti prodaju tezih droga a ne samo marihuane, medjutim.

ja kao gej osoba koja niti pije alkohol niti smokes pot niti se drogira nisam odushevljen shlepanjem kontroverzne tematike marihuane uz ljudska prava i gradjanske slobode. "

spliff, don't get pissed, I still like you :kiss:
Korisnikov avatar
By bern
marihunanu rasturaju dileri koji pored te relativno bezbjedne biljčice imaju i stvarčice kao što je heroin. ako neko želi da maloljetnici i slabo informisani od istih danas kupuju travu, a sutra vjerovatno heroin... well, to je veliki problem.

da je ne poredimo sa nikotinom, koji izaziva fizičku zavisnost (dok trava izaziva psihičku).

i ako je nešto psihoaktivno (i fucking čokolada je psihoaktivna!) ne znači da će se jednako tretirati.
By space_oddity
Da, ali svako bi trebalo da ima pravo na izbor. Ako neko želi da uzima heroin iako je svestan svih potencijalnih negativnih posledica, so be it.
Korisnikov avatar
By bern
ne slažem se. heroin (tj. svaka droga koja izaziva fizčku zavisnost) mijenja tijelo koje onda "traži" drogu. to više nije pravo na izbor, već ogromna greška zbog neznanja ili manipulacije ("dao sam ti travu. ništa ti nije bilo. dao sam ti ekser. ništa ti nije bilo. evo ti heroih, ništa to neće biti" - biznis model dilera)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!