Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Neće grom u koprive!
Korisnikov avatar
By Mars
Sta li se taj covek bogu zamerio?!?!?
Korisnikov avatar
By antibiotic
nevernici,
oni bi svakog da skenjaju ko stane na put njihovim mafijaskim radnjama.
izgleda da to u srbiji prolazi.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma ja mislim da je ovo fol.
By space_oddity
Takvi komentari se ne razlikuju mnogo od onoga "i Tito je pred smrt imao problema s nogom", ili kako već beše.
Inače, ne podržavam politiku dotičnog, niti sam ikada glasala za njega, da ne bude...
By space_oddity
Pa prosto, raduješ se smrti političkog protivnika.

Ako ćemo cepidlačiti, ono njegovo je bila pretnja, pretpostavljam, dok je ovo drugo prosto radovanje, ali za suštinu mog komentara to je nebitan detalj.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2468398#p2468398]space_oddity napisao:[/url]Pa prosto, raduješ se smrti političkog protivnika.

Ako ćemo cepidlačiti, ono njegovo je bila pretnja, pretpostavljam, dok je ovo drugo prosto radovanje, ali za suštinu mog komentara to je nebitan detalj.

U mom svetu politicki protivnik nije jednako kao raspala lopuza, prikrivena baraba i korumpirani kupac diploma, koji je, uz to, vaskrsli seseljevac i neotesana lazovcina. Da bi neko bio politicki protivnik, mora da poseduje neke kvalitete, a ovaj ne poseduje NITI JEDAN i SRAMOTA ME JE STO JE ON PREDSEDNIK!!!
Nula od covek, nula od politicara, gubitak nule nije gubitak.
Korisnikov avatar
By Laerem
O Kriste, pa nije isto zeljeti smrt Titu i Nikolicu. Jedan je je stvorio ovo drustvo iz gotovo-pa-feudalisticke nepismene izgladnjele kaljuze; drugi je prljavo pod noktom koji ne zasluzuje da bude ni predsjednik kucnog savjeta, a uz to i oportunisticki-reformirani fašist koji bi klao kao svoj bivši politicki sugar daddy da je u prilici. Jednom fašist uvijek fašist, a fašizam se idealno lijeci metkom u celo, ili potpunom netolerancijom u najmanju ruku, ne afirmacijom u legitimnog i ravnopravnog politickog oponenta.
Mali Princ :up:

@Laerem, samo, govori se o poredjenju pok. Djindjic vs. Nikolic. po srpskim medijima su se uskopishtili toma-vuchicevci da izjednachavaju i poistovjecuju situaciju oko pok. Djindjica (kojoj je btw. poznato je i toma diploma kumovao i seirio) sa ovom insceniranom dramom oko njega tome diplome.

Tito je druga, treca pricha...... edit: koju je toma diploma kako njemu dolikuje odvratno cinichnki i od mrznje neuspjelo sarkastichki bio prilepio pok. Djindjicu
@ space oddity, radujem/o se POLITICHKOJ smrti tome-vuchica-dachica-dinkica-seljeilica-palmi-dveri-koshtunice. sigurno ne zelim/o im fizichku smrt ali politichku - shto znachi- marsh bre u pecine iz kojih su ispuzali i da zachepe gubice, dole s moci i uticaja- DA!
By space_oddity
Ja jesam za to da on ne bude predsednik i da bude kažnjen zbog raznih sranja, ali ne smrtnom kaznom. Protivim se smrtnoj kazni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!