Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
uzmeš krišku leba i pospeš šećerom, tanaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Laerem
Dalmatinska rozada - jaja, mlijeko, secer i korica od limuna. Google it. Ukusno i jednostavno.
Korisnikov avatar
By Delete
Ovakvi recepti me podsecaju na period rata u Bosni, kad su domacice kojima sa okruzena razmenjivale recepte za kolace bez jaja, sa malo ulja, sa mlekom u prahu iz humanitarne pomoci i sl.
Ako budem uspela da dobijem recept za kiflice sa dzemom, bez jaja i sa biljnim maslom, rado cu ga zabeleziti ovde.
By space_oddity
Ali ali ali...
Kolači bez jaja, mleka etc. uopšte ne moraju da budu socijalni. :)
By space_oddity
Ja jednom kupila neki vegan muffin koji je bio baš zasićujuć i delovao je bogato. A pritom i jako ukusan :)
Korisnikov avatar
By bern
poljupci od šećera i bjelanjaka su super... ali, to je ostatak neke skuplje varijante...
Korisnikov avatar
By bern
"poljupci"

dabome, poljupci. :sweet:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poljupci :krezavi:

To mi je jebeno odvratno, čist šećer! Iako sam zavisnik o slatkišima, ipak imam donekle prefinjeno čulo ukusa...

Što se tiče teme - kolač s višnjama. Podržavam sutlijaš, a još jednostavniji je puding. Pritom ga ima raznih ukusa.

Mislim da je isplativo kupovati na kilažu, u onim tzv. prodavnicama zdrave hrane.
Korisnikov avatar
By Mars
Meringue moze da bude jedna jako prihvatljiva poslastica AKO se ne pravi tako da bude presladak, strogo pazi o balansu sastojaka (ja ih volim sa bademima) i po mogućstvu sprema u bakarnoj posudi.

Takodje je majstorluk ispeći ih tako da spolja budu krckavi a unutra meki.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!