Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko ste promiskuitetni?

1. Ni u ludilu se ne bih akao sa ko zna kim. Imam decka/devojku i to mi je dovoljno.
10
38%
2. Volim da imam stalnog partnera, ali ako nesto naleti usput, gledam da to povatam
7
27%
3. Nisam droljashtina ali volim da se tucam sa razlicitim likovima kad imam mogucnost.
4
15%
4. Ja sam droljeshtina na kubni. Svako veche se gazam po parkovima i javnim toaletima sa ozenjenim jebachima.
1
4%
5. Svaki otvor na telu mi se bukvalo raspao kao uvela ruza. Sfinkteri su mi popucali kao lastish na gacama debele babe, a vilichni zglob je davno iskochio iz lezaja.
4
15%
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456616#p2456616]stefan19 napisao:[/url]Bern :lol:
I'll take that as VERY promiscuous :)
aye aye, me too... nekad mi je žao što ne mogu napisati jednu takvu rečenicu. prosto se zapitam -- kako li to izgleda?

recimo da sam ove godine bio promiskuitetan u odnosu na prethodne godine, ali je to opet relativno u odnosu na nekog drugog ("honey, u donsu na mene si šarlot, a ne samanta. ja sam samanta." - da citiram jednog druga). ali generalno, za sada i nisam nešto promiskuitetan. pravim plan sa postanem :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!