Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko ste promiskuitetni?

1. Ni u ludilu se ne bih akao sa ko zna kim. Imam decka/devojku i to mi je dovoljno.
10
38%
2. Volim da imam stalnog partnera, ali ako nesto naleti usput, gledam da to povatam
7
27%
3. Nisam droljashtina ali volim da se tucam sa razlicitim likovima kad imam mogucnost.
4
15%
4. Ja sam droljeshtina na kubni. Svako veche se gazam po parkovima i javnim toaletima sa ozenjenim jebachima.
1
4%
5. Svaki otvor na telu mi se bukvalo raspao kao uvela ruza. Sfinkteri su mi popucali kao lastish na gacama debele babe, a vilichni zglob je davno iskochio iz lezaja.
4
15%
Korisnikov avatar
By Laerem
Daleko manje nego sto bi zelio biti. Zapravo, svoj mizeran broj seksualnih partnera smatram izvjesnim ponizenjem. Ali to je zato sto mi Hrvati uzrokuju erektilnu disfunkciju.

Uh... sad mi se baš puši neki srpski kurac. Onako, sav maljav i korpulentan od gena turaka koji su vam karali prababe. Hrvatski kurci su previše blijedi i anemični.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2454266#p2454266]Laerem napisao:[/url]Daleko manje nego sto bi zelio biti. Zapravo, svoj mizeran broj seksualnih partnera smatram izvjesnim ponizenjem. Ali to je zato sto mi Hrvati uzrokuju erektilnu disfunkciju.

Uh... sad mi se baš puši neki srpski kurac. Onako, sav maljav i korpulentan od gena turaka koji su vam karali prababe. Hrvatski kurci su previše blijedi i anemični.
:krezavi:

Tuđe je slađe, večito!

Ont: I never kiss and tell...
Korisnikov avatar
By nsc
sto bih ja voleo da sam promiskuitetan
al sam previse lenj za to
Korisnikov avatar
By Blady
Pa i nisam bas, napustilo me to :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
nemam dovoljno energije i volje za promiskuitet. ono, mrzi me. a kapiram i da me ne mrzi slaba bi vajda bila.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2454266#p2454266]Laerem napisao:[/url]Daleko manje nego sto bi zelio biti. Zapravo, svoj mizeran broj seksualnih partnera smatram izvjesnim ponizenjem. Ali to je zato sto mi Hrvati uzrokuju erektilnu disfunkciju.

evo recimo kao ovaj nasumice izabran tvoj post,
u prevodu bi to trebalo znaciti da tebi treba bilo kakav kurac, samo da je veliki i da smrdi.
Slicnom metodom se sluzi i ova Zigon sto joj se smejete.
Evo da bi bolje razumeo o cemu pisem

ajde napisi sta radis na WC solji ali nemoj da se obazires na moje primedbe, kako bi odgovorio na to pitanje da postoji otvorena tema?
Ja sam uveren da bi ti postavio post na toj temi jer u takvim temama tvoj post najvise dolazi do izrazaja.
Korisnikov avatar
By DEXI70
ja sam izuzetno promiskuitetan
Korisnikov avatar
By stefan19
Ijao covece, pa ovde sve sama nevinasca :d
Nemoguce da niko nije glasovao za opciju br. 4
Korisnikov avatar
By bern
ne bih za sebe... (ju, šta radi kondom u mojoj kafi...?) rekao da sam... (i to iskorišćen...) promiskuitetan.
Korisnikov avatar
By stefan19
Pishite pishiteeee utvare. Avetate do zore a necete da pishete na ovu temu da se sprdamo. Hajde hajde, ko je promiskuitetan da chujem? Ko bi voleo da se natrti na redaljku polumlohavim ozenjenim pastuvima?
Korisnikov avatar
By stefan19
Pa znas ono kad se tip isprsi i nonshalantno izvadi bljuzgova iz gaca onako polumlohavog pa pochne da ga nadrkava dok ne postigne totalnu erekciju i bude tvrd poput bejzbol palice. A dok je josh bljozgav i shljapav, tad ti razmuljava kozuricu po faci i tura prst pa celu shaku uz kurac u shirom otvoreno zdrelo...
Korisnikov avatar
By bothways
Glasao sam pod (2) gde sam "usput" shvatio kao "kada nisam u vezi", a ne "dok sam u vezi".

Ne bih rekao da sam promiskuitetan (budući da sam u prošlih godinu dana imao samo jednog partnera...)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!