Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Verujete li u ASTROLOGIJU?

Verujem
40
44%
Ne verujem
50
56%
Korisnikov avatar
By acid drop
Zvezde ne lažu, maj darling. Luda si za janjetinom i lavetinom. :yes:
:lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Myself
Da.
Imam razlog da verujem.
Ma, samo neka je jbn Saturn izasao iz Vage. I pre nego sto ce da izadje osetila sam da izlazi. Naucio me je i sacuvao. Bilo je jako tesko i to skoro 2 godine jer je gazio kroz moje 7 polje preko Plutona i Urana. Izasla sam iz veze za koju sam mislila da je prava. Eh, taj saturn. ;)
Ali letos je pocelo jedno drugacije i lepse vreme. Na svim poljima. Od ljubavi do karijere :)
Verujem da postoji reciprocitet. Vasiona je tako uredila. :D
^
Saturn ne muči, samo uči, ako treba i prisilno. Sve što je na klimavim nogama, loše i nekvalitetno mora da ode. :)

Sad će malo da 'prevaspitava' fiksne znake, osobito Škorpije u čijem znaku sad boravi. :D
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453247#p2453247]Myself napisao:[/url]Da.

Ma, samo neka je jbn Saturn izasao iz Vage. I pre nego sto ce da izadje osetila sam da izlazi. Naucio me je i sacuvao. Bilo je jako tesko i to skoro 2 godine jer je gazio kroz moje 7 polje preko Plutona i Urana.
Meni je inače u Vagi i prešao je preko Marsa i Plutona :doh: Mogao bi da mi donese nešto lepo kada se sretne sa Jupiterom u Škorpiji :trep:
Što reče Aleksandar:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453269#p2453269]alexandermagic napisao:[/url]^
Saturn ne muči, samo uči, ako treba i prisilno. Sve što je na klimavim nogama, loše i nekvalitetno mora da ode. :)
U to ime:
^
Pametnije bi joj bilo da ti je preporučila neku remedijalnu mjeru i nošenje određenog kristala ili rune, a ne da te deprimira.

---

Nikako mi nije jasno tko tu budalu od Branka može uzimati za ozbiljno. Mislim čovjek se 'provodi' tako što u sitnim satima skakuće po grobljima, a u pauzama unaokolo hoda sa ikonom Djevice Marije. :kafa:

@ Darling, Saturn je sa Jupiterom uglavnom u, nazovimo ga tako, neutralnom odnosu, i ne 'mrzi' ga kao što mrzi Sunce ili Mars, ali ni ne voli kao što voli Merkura, Veneru i Rahu/Ketu-a, no svakako će povećati samodisciplinu, uravnoteženost i stabilnost u polju u kom se zatekne. Mada i netrpeljivost prema neistomišljenicima i jačanje moralnih principa.
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453541#p2453541]АlexxэlA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453269#p2453269]alexandermagic napisao:[/url]...osobito Škorpije u čijem znaku sad boravi. :D
Blago nama :skorpija:ma.
Tumačila mi je jedna žena natalnu kartu, tj. godišnji horoskop i oba puta rekla - Šteta.
Ja ne smem ni u sali da se obratim astrologu, jer osecam da cu cuti nesto slicno. Sto manje znam, manje ce da boli, a izgleda da ce biti cupavo.
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453631#p2453631]alexandermagic napisao:[/url]^

@ Darling, Saturn je sa Jupiterom uglavnom u, nazovimo ga tako, neutralnom odnosu, i ne 'mrzi' ga kao što mrzi Sunce ili Mars, ali ni ne voli kao što voli Merkura, Veneru i Rahu/Ketu-a, no svakako će povećati samodisciplinu, uravnoteženost i stabilnost u polju u kom se zatekne. Mada i netrpeljivost prema neistomišljenicima i jačanje moralnih principa.
To 'neutralno' mi dođe kao pozitivno, posle svega što se izdešavalo, pošto je prolazeći kroz Vagu, prešao pola šeste kuće, druga polovina je u Škorpiji. Mada...nekako se uvek izvučem bez nekih većih posledica. :kingkong:
Što se poslednje rečenice tiče, well...to i ne bi bilo ništa novo, naročito u vezi moralnih principa, na kojima mi mnogi mogu pozavideti. :smug:
Korisnikov avatar
By Myself
Saturn je ucitelj i mucitelj.
U periodu kada prelazi preko neke od kuca horoskopa, on cini da se osecamo bas lose u tom periodu, ali posle dolazi ono pravo. Tako jednostavno MORA da bude i to je dobro za nas.
Ja sam "prezivela" prvi Saturnov povratak, a najteze mi je bilo kada je prelazio preko moje 7 kuce. Rakinula sam losa prijateljstva i losu vezu, mada je ne bih tako nazvala. Nije bila losa nego jednostavno nije bila (ona) iskrena i iz istih razloga sa mnom u vezi iz kojih sam ja bila sa njom. Saturn nije dao dalje. Hvala mu.
Bilo je ruzno, mucno, grozno... ali je to dobro za mene upravo iz razloga svega ovoga sto mi se desava u poslednje vreme. Kao da ponovo disem. Lako, duboko, punim plucima.
Ne ponovilo se (nece jos 25 godina). :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Alexandermagic, aj lepo mi reci, hoću ja naći uskoro sreću u ljubavi ili da i dalje očekujem boranije od devojaka i veza? :lol:
Evo gledam se u zrcalo, i nikako si ne nalikujem na rahmetli Vangu. Možda bi mogla obratiti pažnju na osobu vezanu za inozemstvo, u ovom periodu. I pazi da se ne skrmačiš od ždranja.

Za druga pitanja, nedoumice, savjete i ostalo evo slobodno kontaktiraj korisnika Noctis-a.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sviđa mi se neko iz drugog grada, dovoljno inozemstvo za mene :yes:
Istina za ždranje.
Hvala :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, silom prilika i iako mi nije u prirodi da verujem u takve stvari.

Ali otkad sam prohodala se u mojoj kuci prica o astrologiji i bavi istom pa sam bila tome izlozena (i jos uvek sam).

Ali koliko sam bila njoj izlozena neverovatno koliko me malo zanima. Nekako, ono, kao, uobicajena mi je pa mi nije preterano interesantna.
Korisnikov avatar
By Braveheart
U pocetku nisam verovala u astrologiju ali sada sam promenila misljenje.
Sada "verovati " u nesto je za mene vrlo slozen i komplikovan pojam (o kome ne bih sada da pricam ),pa tako necu reci da verujem u astrologiju.
Ne ja ne verujem ,ja sam logicki i na vise primera zakljucila da u astrologiji ima nesto.
Jer se u mnogo slucajeva i primera pokazala kao tacna.

U pocetku sam mislila da je astrologija cista glupost zahvaljujuci prvenstveno horoskopima koje pisu u zenskim novnama i casopisima (dnevne horoskope da ne pominjem ),jer meni svi ti mesecni ,godisnji,lunarni,numeroloski, i saberipapomozisadva horoskopi nikada nista nisu pogodili.
Dobro,jesu jednom. U jednom casopisu bio je i kulinarski horoskop gde je prva recenica za Lavove glasila : "Vole pecenja." :bigsmile:
To je bio i prvi i zadnji put da mi je horoskop iz novina pogodio nesto.

I tako bi se moja prica sa astrologijom zavrsila,da ja jednog leta usled ogromne kolicine slobodnog vremena (imala sam samo da spremim 6 ili 7 ispita nista iscrplujuce :roflmao: ) nisam odlucila da umesto da rizikujem da dobijem kilu i pocnem da citam knjige za ispite ,prelistam neke knjizice i forume koji se ticu astrologije.Ubrzo sam otkrila da u svemu tome ima nesto i opasno sam se navukla.Polako sam naucila dosta stvari i shvatila da iako sam daleko od profesionalca ipak sada o tome znam vise od nekih koji sebe tako nazivaju.

Opet ne dozvoljavam da mi astrologija upravlja zivotom i nisam od onih tipova koji biraju drustvo na osnovu horoskopskog znaka.
A da dodam sto se vere tice tu na scenu stupa i moj egoizam ,kad se astrologija slaze sa mnom i sa mojim zeljama tad verujem u nju a kad se buni tad je ignorisem.Prosto. :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ma koliko da mi je astrologija draga distancirao sam se od nje odavno. Duboko verujem da je ceo univerzum povezan sa nama, na nacine koje su cesto neshvatljivi ili nedovoljno istrazeni. Glavna zamerka astrologiji (zbog cega se tokom doba razuma i astronomija ogradila od iste) je tacnost podataka. Odavno se zna da se ekliptika pomerila zbog rotacije Zemlje sto astrolozi ne uzimaju u obzir. Ravan Zemlje prelazi (trenutno) preko 13 znakova dodajuci Zmijonosu kao 13 konstelaciju na nebu. Takodje, na retrogradnost se gleda kao bitan momenat u astrologiji dok su naucnici odavno shvatili da je to samo opticka iluzija.

Sama ideja povezanosti sa zvezdama mi je vise nego divna. Jedini problem je tacno tumacenje. Koliko samo Sunce utice na nas, diktirajuci veliki deo naseg zivota. Verujem da i druge zvezde uticu takodje, u kojoj meri - nisam siguran. Sestra mi je astrolog, odavno znam svoju natalnu i tranzitnu kartu napamet. Kao i svakog coveka i mene zanima sudbina i buduci dogadjaji. Interesatna je u drustvu i jedan od nacina da se ljudi povezu i saznaju vise o drugima makar kroz arhetipe koje astrologija nudi.
Korisnikov avatar
By gossip
nisam "verovao" dok nisam u nekoj staroj kutiji iskopao svoju natalnu kartu koju su mi uradili na rodjenju...nisam cak ni znao sta sam u podznaku...video sam da mi je sve sto se do tada izdesavalo pogodjeno....u medjuvremenu sam upoznao Noctis-a koji je dodao "ulje na vatru" :)
ali ne gledam na zivot kroz astrologiju...ako mi se svidi neko ko nije kompatibilan sa mnom naravno da mi to nece biti prepreka
moj bivsi decko je 3 dana mladji od mene...i dosta desavanja koje je on imao se poklapa sa mojim...i to u slicnim periodima...tako da mislim da je to previse da bi bilo slucajnost...da li ce dalje da bude kao sto je u natalnoj videcemo :)
jedino sto su omasili jeste "velika ljubav otprilike u 23oj" :sigh: :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
^ ostavi ti moju veneru na miru :lol:
Korisnikov avatar
By Incubus
Tumači li neko natalne karte iz hobija? Inbox pls, mnogo me zanima.
Korisnikov avatar
By gossip
Noctis mi je predvideo sex za 2-3 nedelje...ako se ne desi odricem se astrologije i posvecujem se bogu :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!