- 21 Sep 2012, 22:59
2. Adam i Eva? oni incestoidni.. da, da, citala sam, strasno..
3. Nestacemo kao dinusaurusi!
4. pa da bude postena zena! sta ce reci ljudi ako zivimo zajedno a ona bez prstena.. ce pukne bruka u komsiluku!
5. ja volim volim da da preTJeram, ne zameri, ja radim radim to iskljucivo iz LJUBAFI!
6. uff, da znate sta tek medju svoja 4 zida radimo..
7. aha, a meni se to ucinilo da je najnormalnije kada se ljube decko i devojka, a kada se dva decka poljube na ulici siklja krv? sorry, gresna sam..
8. znaci brate, matericu mi vadi!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1908607#p1908607]Loni napisao:[/url]1. nisam ja lezba, vec devojka koju volim.
1. Zašto si ti u stvari peder/lezba/biseks/transeks ?
2. Zašto se okrećete protiv boga, koji je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu?
3. Ko će da rađa ako svi budu gej? Šta će biti s civilizacijom?
4. Šta vam toliko znače ti brakovi i usvajanja dece?
5. Šta vam tolko znači paradiranje?
6. Zašto ne zadržite svoje sklonosti među četiri zida?
7. Zašto heteroseksualci ne paradiraju?
8. (za muške) Pederluk je i povezan s promiskuitetom, samim tim i s polnim bolestima. Zar je tako lepo biti Sodoma i Gomora?
Šta je tako privlačno u jebanju u bulju?
(za žene) Zar nije bolje osetiti pravu penetraciju, koju muškarac može da ti uradi?
2. Adam i Eva? oni incestoidni.. da, da, citala sam, strasno..
3. Nestacemo kao dinusaurusi!
4. pa da bude postena zena! sta ce reci ljudi ako zivimo zajedno a ona bez prstena.. ce pukne bruka u komsiluku!
5. ja volim volim da da preTJeram, ne zameri, ja radim radim to iskljucivo iz LJUBAFI!
6. uff, da znate sta tek medju svoja 4 zida radimo..
7. aha, a meni se to ucinilo da je najnormalnije kada se ljube decko i devojka, a kada se dva decka poljube na ulici siklja krv? sorry, gresna sam..
8. znaci brate, matericu mi vadi!