Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nikome i ni zbog cega, jer:

koga boli jajnik za azdejkovicev stav? analogno tome,
koga boli jajnik za azdejkovicevo izvinjenje?

ovo sa davanjem ostavke je PUKI idiotizam. dosetio se samo pukog idiotizma, i eto to je, to je sve.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
to je u toj meri ocekivano od azdejkovica, da ga ne treba sameravati ni prema kome do sa njim samim.
hvala bogu da je jedna niskoprofilna, neozbiljna licnost, pa eto, kako rekoh, nema koga da boli kurac, osim koju hiljadu bezmozgasa- huligana. s druge strane, njih ce da raspizdi i kora on banane na ulici, jer je banana boje kao i sunce u plavom nebu u Demokratskoj stranci.
By zmeu
Nije da želim pametovat, al u Srbiji se treba okupit posve nova ekipa da pomete ovaj raspad od pokreta.
Predlažem da Srbija, pošto već dosta uvozi iz Hrvatske, uveze i hrvatske aktiviste da organizuju Prajd. I neka im da državljanstvo -- u svojoj opsesiji da uređuju politiku gej pokreta u Srbiji ja vidim njihovu iskrenu želju da -- postanu Srbi. To se bar da srediti. A da bi se dokazali kao dobri i pravi Srbi, samo bi trebalo da primene svoje pređašnje iskustvo i sve što su već radili -- umesto sa Josipovićem, slikali bi se sa Nikolićem i tako umesto podrške Blajburgu stali uz Ravnu goru; da pišu blogove da je održavanje Prajda patriotski čin (sada čin srpskog, a ne hrvatskog patriotizma) kojim se osnažuje etnička svest i koherencija svih Srba u matici i rasejanju; i konačno da im najveći neprijatelj ostaju 'ormaruše' diljem celog sveta, dok one autovane i za Prajd klasno eksloatišu kroz instituciju 'volontiranja' tj. neplaćene radne snage, dok oni produciraju heterofobične spotove o deci koja su nesrećna u strejt porodici, sve dok se čila i vesela ne probude u lezbejskoj porodici.

Tako bi se univerzumu ponovo začula božanstvena muzika 'harmonije sfera'.

P.S. Da ne bude zabune, ni ja nisam zadovoljan aktivizmom u Srbiji i ja želim da se neki ljudi 'maknu' i da dođu nove snage. Ali, gde su one i zašto će nužno biti bolje? Ja se već preko pet godina ne bavim aktivizmom -- dakle, 'sklonio sam se' iz raznoraznih razloga, Boris Milićević je prešao u domen stranačke politike itd. pa nisam video nikakvu novu generaciju mladih i sposobnih koja bi 'nasledila' stare. Nažalost. Ali kada ni sama 'zajednica' ne želi emancipaciju i protivi se u većini Prajdu, nije li onda ona dobila ono što u krajnjoj liniji i hoće (a možda i 'zaslužuje') -- njegovo neodržavanje?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445431#p2445431]Dušan Maljković napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445423#p2445423]zmeu napisao:[/url]Nije da želim pametovat, al u Srbiji se treba okupit posve nova ekipa da pomete ovaj raspad od pokreta.
Budi pažljiv u vezi sa tim šta želiš -- možda ti se i ostvari:

http://www.021.rs/Info/Srbija/Deo-gej-p ... onosa.html
a ti ne znas da je ta vest ,,podmetnuta''? :neto:
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445286#p2445286]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445103#p2445103]Laerem napisao:[/url]

Mislim... zasto jos nitko nije napisao "poserem se patrijarhu u usta" or something?? Cemu taj respekt? Zasto netko sad ne otvori facebook grupu gdje montira patrijarhovu glavu na komad govna? It's the least you can do! :)
prvo,zato što bi to bilo kao da srbin u hrvatskoj napiše "poserem se gotovini u usta"-razapeli bi ga doslovce,a drugo zato što je imbecilno takvo nešto uopšte i pisati u vezi bilo čega...
Kakve veze ovo ima sa Hrvatima i Srbima? :unsure: Sta Pedja je Hrvat? :unsure:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445427#p2445427]Dušan Maljković napisao:[/url]

P.S. Da ne bude zabune, ni ja nisam zadovoljan aktivizmom u Srbiji i ja želim da se neki ljudi 'maknu' i da dođu nove snage. Ali, gde su one i zašto će nužno biti bolje? Ja se već preko pet godina ne bavim aktivizmom -- dakle, 'sklonio sam se' iz raznoraznih razloga, Boris Milićević je prešao u domen stranačke politike itd. pa nisam video nikakvu novu generaciju mladih i sposobnih koja bi 'nasledila' stare. Nažalost. Ali kada ni sama 'zajednica' ne želi emancipaciju i protivi se u većini Prajdu, nije li onda ona dobila ono što u krajnjoj liniji i hoće (a možda i 'zaslužuje') -- njegovo neodržavanje?
A sto nisi jednostavno rekao ormaruse? ;)
Jednostavnije je.
O Popayu alisas Gordanu Duhačeku mislim sve najbolje. I isto mu želim, a ponajviše pregršt seksa, i pre svega, LJUBAVI. Dakle, jednog divnog dečka da ga usrećuje po vasceli dan i tavnu noć -- for the night is dark and full of terrors. Jer svakome želim da mu se želje ispune i u životu dobije ono za čim čezne i što mu ponajviše fali. lepeza1

A sad povratak na temu, ako blagoizvolite, milostiva gospodo...
Korisnikov avatar
By nsc
mozda je gigant samo fizicki, ali je za tebe i intelektualno
By Kragi
Njih dvojica se poznaju.
Ko zna sta je tu sve bilo ...
Mislim da ovom forumu u poslednje vreme fali moderacije. Započne se tema, a onda se skoro svaka završi u ličnom prepucavanju (da li više iko sklanja off topice?), a ako je Prajd u pitanju u oceni hrvatskih aktivista da je u Srbiji aktivizam sranje. Čuli smo hiljadu puta, a papagaje imamo i u matici. Zahvaljem na pažnji.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445460#p2445460]*deni* napisao:[/url]Da, da, to je tačno.. Znaju se vrlo dobro i ko zna ko je tu primio..... veći honorar za javni nastup na nekoj manifestaciji, pa sad sve kipi i pršti od otvorenog animoziteta među njima.
:yes:
Ne znam o čemu pričaš. Gordan Duhaček je ugledni pisac i poznati aktivista koji organizuje jedan od najznačajnijih političkih manifestacija u Hrvatskoj, kritičar, kolumnista i dečko za primer i pohvalu. Prema tome, nema nikakvog animoziteta sa moje strane. Ja sam voljen čovek i samo mogu da dalje šaljem ljubav i svima, a posebno Duhačeku, koji svojim kvalitetima svakako zaslužuje, želim da budu srećni i voljeni.

Tim povodom se više neću oglašavati. A sada bih voleo da se svi vratimo na temu, ako je moguće.
ja sam ugledni pisac koliko je i kosmogina svetski priznata umetnica. :giggle:
enivej, razlog mog animoziteta prema maljkoviću je baš to preseravanje bez pokrića i smisla, navodno djelovanje bez rezultata, i sve slične, lako uočljive karakteristike tog pojedinca. između azdejkovića i njega suštinski razlike nema, samo je ambalaža drugačija. imao sam priliku i upoznati i svjedočiti mnogim parazitima, naročito kada je gej aktivizam u pitanju, i doista ih ne mogu smisliti, ne podnosim ih iz dna duše. :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!