Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
A i on se uhvatio za onu šipku... Zašto nije izašao napolje ako nema kartu? Nemam boljih reči ni za ova dva bilmeza.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
komunalci nisu imali prava ni razloga da koriste toliku silu, s obzirom da on njih (a ni druge) ni jednog trenutka nije fizicki napao a ni dotakao. ovaj klinac se jednostavno izivljavao nad crnogorcem...
By Kragi
Ne kontam kako se ljudi ne naviknu na cinjenicu da se javni prevoz placa? :neznam:
Jos manje kontam to da odbijes da napustis vozili gsp-a svestan toga da su te uhvatili bez karte? :neznam:
Ne opravdavam batine.
nasilje je za svaku osudu, ali ne moze putnik da se vozi bez karte i jos odbije da izadje napolje jer "njemu se zuri na ispit"...mislim, svako se negde zuri, ne voze se ljudi iz zabave vozilima GSPa po Beogradu :D jos da je kondukter bio Pavle Vujisic u liku konduktera iz filma "Ko to tamo peva" prosao bi putnik tzv. student (uopste ne lici na studenta) mnogo gore...
A jel tebi jasno da neko poziva na licnu odgovornost pre svega i da ne opravdava batine? :D
Ne znam samo kako stvari stoje 'pravno' posto kontam da je odbio da napusti vozilo tj. da li je to 'moguce' i da li je to standardna i proceduralna disciplinska mera koja se primenjuje?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
U tom slučaju komunalci pozivaju pravu policiju. Nemaju prava da biju ljude, a da pri tom ljudi nisu nasrnuli na njih...
By space_oddity
Tek je onda zbunjujuće ako je prihvatio da plati kaznu. Plaćanjem kazne bi im dao mnogo više para nego plaćanjem karte, i u tom smislu, koga boli kurac da li se vozio još 3 stanice ili ne.

Inače, neki lik kod mene na fejsu je ostavio status kako je kul što svi kače taj link pa možemo da vidimo kako policija radi svoj posao. o.O
Korisnikov avatar
By spliff
nije se ponudio da plati kaznu
vec da mu napishu prijavu
strani drzavljanin...
Korisnikov avatar
By nsc
nasilje ne opravdavam ni u kojoj situaciji

a na koju adresu da mu pisu prijavu?

i u kojoj valuti?
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2443357#p2443357]nsc napisao:[/url]nasilje ne opravdavam ni u kojoj situaciji

a na koju adresu da mu pisu prijavu?

i u kojoj valuti?
Na broj identifikacionog dokumenta+jmbg, a ukoliko ne izmiri kaznu u doglednom roku ili na granicnom prelazu, moze mu biti zabranjen ponovni ulazak u zemlju. Vrlo jednostavna procedura.

Nadam se da ce podici krivicnu prijavu protiv nadobudnog komunalca i da ce mu odrati kozu sa ledja, za primer slicnim nasilnim idiotima u uniformi.
Korisnikov avatar
By blenta
jeste, mogu da studiraju i rade sta oce za dz
a zbog neizmirene gsp doplatne karte cemo ih deportovati i zabraniti im ulaz na granici
kad u'vatite da lupetate
^^

elem prevoz se placa
i ako jbg nije kupio kartu trebao je da izadje
lik ocigledno pruza pasivni otpor

batine ni u kom slucaju nisu opravdane
a to sto je crnogorac mislim da nema goleme veze
ovaj batica u uniformi je resio da malo sebi da oduska
neovisno o drugih faktorima
Korisnikov avatar
By gossip
tako sam jednom video kako su kontrolori iz susednog bus-a bukvalno izbacili choveka...znaci chovek je samo ispao iz autobusa...tako da me ovo uopshte ne iznenadjuje

komunalna nikako nije trebala nasilno da postupi
novembar 1997-e. ja tek imigrirao ovde. poshao na job interview. uzeo autobus, nisam imao ni karte ni para. driver nije hteo ni da chuje moje razloge koje mu rekoh. dreknuo- get off the bus, now! i izadjoh.
shta dalje da kazem?
setih se Beograda gde sam se pre par sedmica badava transportisao. :nerd:
samo jednom u avgustu te godine me u Beogradu zafrkavashe shto nemam kartu, jedna zena putnica reche- "e, na kom ste nashli da se izivljavate, na izbeglici", no, ipak taj put moradoh da izadjem. svaki drugi put bilo badava.

nisu ga smeli tuci.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2443323#p2443323]Kragi napisao:[/url]A jel tebi jasno da neko poziva na licnu odgovornost pre svega i da ne opravdava batine? :D
Ne znam samo kako stvari stoje 'pravno' posto kontam da je odbio da napusti vozilo tj. da li je to 'moguce' i da li je to standardna i proceduralna disciplinska mera koja se primenjuje?
Ne znam kako si uspeo iz mojih postova da zaključiš da podržavam batine...ok kontam ne čitaju ljudi dobro...
By Kragi
Podrzavas, podrzavas vidi se :lol:

Ne, ja sam hteo da ti kazem da kritikom na korisnika gsp-a ne podrzavam(o) nasilnicko ponasanje komunalaca. Ja, ne ti. :)
Ok?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Problem je državnog sistema što čak ni napisane kazne ne stižu dalje od kruga dvojke, a one koje dospeju na adresu u Bg-u ne mogu biti naplaćene. A čovek kad vidi busPlus pomisli da smo na korak od letećeg gsp-a. Ako žele novce, bolje da sistem učine efikasnijim u svakom smislu, a ne da pribegavaju najlakšim rešenjima, poput povećanja PDV-a. Gamad.
Korisnikov avatar
By deran
of crnjak-dotični je crnogorac... :krezavi:

problem u srba je što vole da divljaju... :srbin:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2443446#p2443446]Sisorama napisao:[/url]koji je kurac više sa Srbima, ZAŠTO JE TOLIKI PROBLEM PLAĆATI KARTU?
Zato sto je nerealno skupa u odnosu na uslugu koja se za tu cenu dobije. Za pocetak.
Zato sto, ako ne popijes batine od neizivljenih komunalaca, popices ih od kojekakvih navijaca, koji unistavaju prevozno sredstvo u kojem si, takodje bez karte. Ali, njima NIKAD ne upadne kontrola, komunalci i slicna bagra, da ih maltretira, pa zasto bi nekog ko je posao na ispit i normalno ponudio svoj identifikacioni dokument?!
...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!