Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

'' Ala je onaj Glišić iz '' Dveri '' ružan.. Ne bi trebalo da izlazi ni iz kuće koliko je ružan, a kamoli da se pojavljuje na televizoru.. Nisam za nasilje, ali javno prikazivanje njegovog lika je neprihvatljivo, skaradno, traumatično za većinski deo stanovništva i zato bi ga trebalo zabraniti. Ali, nisam za nasilje.. ''
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441806#p2441806]*deni* napisao:[/url]'' Ala je onaj Glišić iz '' Dveri '' ružan.. Ne bi trebalo da izlazi ni iz kuće koliko je ružan, a kamoli da se pojavljuje na televizoru.. Nisam za nasilje, ali javno prikazivanje njegovog lika je neprihvatljivo, skaradno, traumatično za većinski deo stanovništva i zato bi ga trebalo zabraniti. Ali, nisam za nasilje.. ''
Ma i te pretnje i sve, ali ona frizura...
ONA FRIZURA...ono je zlocin.
Dovoljno je samo zbog toga ga uhapsiti i suditi mu. :tuc:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441806#p2441806]*deni* napisao:[/url]'' Ala je onaj Glišić iz '' Dveri '' ružan.. Ne bi trebalo da izlazi ni iz kuće koliko je ružan, a kamoli da se pojavljuje na televizoru.. Nisam za nasilje, ali javno prikazivanje njegovog lika je neprihvatljivo, skaradno, traumatično za većinski deo stanovništva i zato bi ga trebalo zabraniti. Ali, nisam za nasilje.. ''

:smeh: :gitara: :krezavi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441603#p2441603]*deni* napisao:[/url]Uznemiravanje i ponižavajuće postupanje
Član 12.
Zabranjeno je uznemiravanje i ponižavajuće postupanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica ili grupe lica na osnovu njihovog ličnog svojstva, a naročito ako se time stvara strah ili neprijateljsko, ponižavajuće i uvredljivo okruženje.
znaci deni, doktorirao si :D

zatso ovo niko nije uradio do sada? podneo tuzbu. ja se licno sav istraumiram kadgod ih cujem da pricaju o paradi i "homoseksualizmu" , a kako ne bi neki gay klinac od 15-16 godina? ako nista vise barem bi im zacepili usta na odrdjeno vreme ili zauvek :sudija:
Pa šta misliš, zašto je svojevremeno postojao toliki otpor prema usvajanju tog zakona o zabrani diskriminacije ?
No, pošto je ipak usvojen i na snazi je, valja ga čitati kada se za tim ukaže potreba.
Jeste dosadno čitati zakone, ali je korisno.
:yes:
By cika milan
Dveri su direktna kreacija SPC, zapravo onih vladika SPC koji imaju debele veze sa ostacima nekadašnjeg DB-a.

Vrhuška im je prepuna kojekakvim oposkurnim likovima koji su nekoć bili direktno ili indirektno uključeni u sukobu na Kosovu. Glavni maharadža im je "čovek" od poverenja miloševićeve policije u Prištini, inače pop i Prištevac.

Da se ne lažemo, radi se o izuzetno pametnim i obučenim ljudima vrhunske logistike i oštrog agitpropa, koji su proizveli sve one eskadrone smrti miloševićeve Srbije. Sa njima su jedva Hrvati, Bošnjaci i NATO-vci izašli na kraj, a kamoli gejevi u Srbiji.

Ako iz Dveri dođe poruka da gej parade neće biti, onda će to tako i biti. To su ljudi koji prvi dolaze do informacija. Oni su prva ruka. Čak i danas posle svih neuspelih reformi BIA je prepuna podivljalih frakcija.

Neko kaže da vlast treba da zabrani sve te organizacije, da pohapsi zilotske vladike, da zabrani rad svim anticivilizacijsko-huškačkim medijima... Ja vas, dragi moji, pitam kako?
Čak i da postoji politička volja (pogotovo ne sa ovom vlašću) to nije moguće. Prvo, postoji kritična masa običnog sveta koja je spremna da napravi lom ako se nešto tako desi. U Srbiji 50% ljudi (i to mladih pre svega) glasa za nacionalističko-antievropske stranke. Setite se samo paljenja ambasada i mitinga Kosovo za patike. Ta vlast koja bi se usudila da napravi radikalan rez bi za par nedelja završila karijeru. Vlast bi uzurpirali pučisti, na opšte oduševljenje gnevnog i frustriranog naroda!

Drugo, vi zaboravljate da su u ovoj zemlji gospodari većine medija, navijačkih grupa, "patriotskih" organizacija, mafijaških klanova, POLICIJSKIH UPRAVA i frakcija BIE ljudi iz miloševićevog režima i organizovanog kriminala? Zar nisu ubili premijera ove države kada se drznuo da pohapsi zemunski klan?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441603#p2441603]*deni* napisao:[/url]Uznemiravanje i ponižavajuće postupanje
Član 12.
Zabranjeno je uznemiravanje i ponižavajuće postupanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica ili grupe lica na osnovu njihovog ličnog svojstva, a naročito ako se time stvara strah ili neprijateljsko, ponižavajuće i uvredljivo okruženje.
Hvala Deni!!!

Međutim, sve ovo ničemu ne vredi u praksi. Zar nije naše sudstvo zabranilo Obraz, a Obraz i dalje postoji: http://www.kurir-info.rs/spremaju-masak ... nak-410234" target="_blank

Upravo o ovome govorim kada kažem da nije moguće pobediti anticivilizacijske snage u Srbiji. Da je to bilo moguće, pobedili bismo ih 1987. ili 1990. ili 1992. i rata ne bi bilo. Peti oktobar mi ne spominjite, jer se tu radilo o paktu reformatora (Đinđića) i onih koji su rušili Miloševića jer je on kompromitovao taj sistem vrednosti (Koštunice).
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441806#p2441806]*deni* napisao:[/url]'' Ala je onaj Glišić iz '' Dveri '' ružan.. Ne bi trebalo da izlazi ni iz kuće koliko je ružan, a kamoli da se pojavljuje na televizoru.. Nisam za nasilje, ali javno prikazivanje njegovog lika je neprihvatljivo, skaradno, traumatično za većinski deo stanovništva i zato bi ga trebalo zabraniti. Ali, nisam za nasilje.. ''
Ja u životu ružnije stvorenje nisam video. Liči mi na usisivač. Sloboda Čačak :cvet: .

Međutim, ružan ili ne, radi se o izuzetno opasnom i informisanom čoveku.
Korisnikov avatar
By bothways
Meni nisu jasni ljudi kojima lepota (ili ruznoca) odredjuje da li ce da im se neko svidi u kontekstu gde lepota ne igra nikakvu ulogu.

Koliko puta sam cuo da ce neko glasati za LDP, jer, eto, Bilja i Ceda su taaaaaaako jeeeeeepi. :barf:

Isto i ovde. Kakav je to argument da je neko ruzan? Ad hominem, eto kakav.

Mislim, znam da je ovo forum i da nisu svi uvek ozbiljni, ali kada je rec o ozbiljnoj temi gde treba diskutovati o malo manje efemernim stvarima, onda ocekujem da lepota zaista nece biti krunski argument u raspravi.

Then again, previse i ja ocekujem.

:peace:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Opasan i informisan?... Opasan može da bude jedino za slabe umove i trule mozgove... a to što je informisan... big deal.
:alexis:

Slika

Ovako, sa ove slike, izgleda mi kao da je upravo popušio neki sočni parizer, da se izrazim rečnikom jednog forumaša...
Tačno mogu da ga vidim, i izgleda mi skroz prirodno tako, dok na kolenima blajvi mesnatu semi-hard kitu nekom sportašu od 20ak godina. Baš deluje kao submisivna mutava kučkica koja uživa u soft sm kinky iživljavanju mlađih kuronja.

To je moj utisak o Glišiću, pa može da drobi do sutra... :paki:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441890#p2441890]bothways napisao:[/url]Meni nisu jasni ljudi kojima lepota (ili ruznoca) odredjuje da li ce da im se neko svidi u kontekstu gde lepota ne igra nikakvu ulogu.

Koliko puta sam cuo da ce neko glasati za LDP, jer, eto, Bilja i Ceda su taaaaaaako jeeeeeepi. :barf:

i boris i boris-nemali broj glasova je dobio zato što je lepši... :smeh:

a meni nije čak ni ružan,posle onih popovskih spodoba... :shmi:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma meni nikako nije jasno zasto se njima daje medijski prostor?
Koji je on kurac pa da uopste nesto moze da zabrani, a i nije mi jasno zasto vise drzavni organi ne reaguju na ovo.

Ko je on da bilo sta zabrani?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
cika milan napisao:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441891#p2441891]Synesthesia napisao:[/url]Opasan i informisan?...
Jedino truli mozgovi mogu da ne smatraju opasnim čoveka koji je bio visokopozicionirani u Vojnoj službi bezbednosti u vreme rata na Kosovu. :obraz:
Čiko, hvala za poljubac...
Iako ne želim, sticajem okolnosti odlično znam šta to znači, i šta ti hoćeš da kažeš, slažem se, ali ono što ja hoću da kažem je, da svakome ko ima malo više mozga u glavi, takav čovek sa takvim stavovima - ne može nikako da bude ni referenca, a kamoli autoritet i predvodnik.
E sad, u to kakav nam je sistem, i kakvi i koliko kvalitetni ljudi njega okružuju, i ko ga je postavio tamo gde je bio, nećemo da ulazimo...
Vi''te, Glišić ( ali, pazi - Glišić :roll: ) se ne zaustavlja na ovome.
On tvrdi da je prethodni režim uspostavio jedan gej poredak ( ?! ), koji Glišić želi da razmontira.
Ne treba biti mnogo mudar, pa zaključiti da to praktično znači da bi Glišić ukinuo i paket antidiskriminacionih zakona, zatim doneo po ugledu na Rusiju, zakonsku zabranu Parade u narednih 100 godina itd.
Glišić mudro flertuje sa narodnom glupošću, zabludama i neznanjem, na njih najviše i računa u pokušajima da ostvari svoje mračne ciljeve.
:yes:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa ajde deni, skucaj to, postuj, pa ćemo svi na copy-paste da podnesemo tužbe?
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441890#p2441890]bothways napisao:[/url]Meni nisu jasni ljudi kojima lepota (ili ruznoca) odredjuje da li ce da im se neko svidi u kontekstu gde lepota ne igra nikakvu ulogu.

Mislim, znam da je ovo forum i da nisu svi uvek ozbiljni, ali kada je rec o ozbiljnoj temi gde treba diskutovati o malo manje efemernim stvarima, onda ocekujem da lepota zaista nece biti krunski argument u raspravi.

:up:

ont: svake godine su pretnje pred paradu...tako da je ovo ochekivano
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441881#p2441881]cika milan napisao:[/url]Dveri su direktna kreacija SPC, zapravo onih vladika SPC koji imaju debele veze sa ostacima nekadašnjeg DB-a.

Vrhuška im je prepuna kojekakvim oposkurnim likovima koji su nekoć bili direktno ili indirektno uključeni u sukobu na Kosovu. Glavni maharadža im je "čovek" od poverenja miloševićeve policije u Prištini, inače pop i Prištevac.

Da se ne lažemo, radi se o izuzetno pametnim i obučenim ljudima vrhunske logistike i oštrog agitpropa, koji su proizveli sve one eskadrone smrti miloševićeve Srbije. Sa njima su jedva Hrvati, Bošnjaci i NATO-vci izašli na kraj, a kamoli gejevi u Srbiji.

Ako iz Dveri dođe poruka da gej parade neće biti, onda će to tako i biti. To su ljudi koji prvi dolaze do informacija. Oni su prva ruka. Čak i danas posle svih neuspelih reformi BIA je prepuna podivljalih frakcija.

Neko kaže da vlast treba da zabrani sve te organizacije, da pohapsi zilotske vladike, da zabrani rad svim anticivilizacijsko-huškačkim medijima... Ja vas, dragi moji, pitam kako?
Čak i da postoji politička volja (pogotovo ne sa ovom vlašću) to nije moguće. Prvo, postoji kritična masa običnog sveta koja je spremna da napravi lom ako se nešto tako desi. U Srbiji 50% ljudi (i to mladih pre svega) glasa za nacionalističko-antievropske stranke. Setite se samo paljenja ambasada i mitinga Kosovo za patike. Ta vlast koja bi se usudila da napravi radikalan rez bi za par nedelja završila karijeru. Vlast bi uzurpirali pučisti, na opšte oduševljenje gnevnog i frustriranog naroda!

Drugo, vi zaboravljate da su u ovoj zemlji gospodari većine medija, navijačkih grupa, "patriotskih" organizacija, mafijaških klanova, POLICIJSKIH UPRAVA i frakcija BIE ljudi iz miloševićevog režima i organizovanog kriminala? Zar nisu ubili premijera ove države kada se drznuo da pohapsi zemunski klan?
Gde su ona dobra stara vremena kad se za sirenje defetizma streljalo.
Sto reklo dete Sinestezija-on/oni opasni i informisani? Pfffff. Oni su govno u koloru.
E sad sto su tu aktivisti and njihove podrepne muve jos vece govno u duginim bojama to je druga stvar.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441920#p2441920]gossipboy8989 napisao:[/url]

:up:
:krezavi:
ne prepoznajete ironiju, dečki, jel? :maji:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, treba podneti prijavu protiv Glisica.
Zasto se ne suprostavimo vise ovim ljudima?
Zainteresovana sam i ja za ovo. Hajde ZAISTA da se desi, da ne ostane na "trebalo bi". To bi bilo super.
Je l' može makar 15-20 da nas se skupi?!

Zanima me kako bi to trebalo da se uradi tačno, koliko se plaćaju sudske takse, da li svako ko prijavi kretena treba da ide onda na neka sudjenja, i šta tamo radi, itd. Ako podnosimo odvojeno isti tekst, da li to znači n odvojenih sudjenja sa potencijalno različitim ishodima?
I zanima me kakvom ishodu bismo se uopšte mogli nadati. Vidim da ovde ima upućenih u temu, pls odgovorite :)

Ja bih mogla nažalost tek početkom oktobra.
A ako i drugi tada tek planiraju da urade ovo, mogli bismo i zajedno otići.
A ti, Čika Milane, deder prestani da sereš i predstavljaš Glišića kao nekog nedodirljivog i mnogo moćnog i uticajnog.

Imam utisak da si došao da seješ strah sa ciljem da ustuknemo svi pred homofobnom budalom ili sa nekom sličnom motivacijom.
Saglasna sam sa time, Popaje, ali složićeš se da će nemali broj ljudi biti kolebljiv povodom ideje o suprotstavljanju nekome za koga misle da je uticajan i moćan.
U tom smislu, mislim da su pomenuti postovi zlonamerni - više ljudi bi tužilo Glišića ukoliko misle da je tek budala koja pokušava da se probije, nego ako misle da je neki moćnik, bivši krvavi ubica, pulen tajnih službi i mračnih uticajnih pravoslavnih popova, etc, koji je ciljano postavljen na scenu da uništi što se uopšte i ima uništiti a da je vezano za lgbt stuff.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!