Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By cika milan
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/342241 ... ada-ponosa" target="_blank

Pravi heroji (a ne kojekakvi obrazovci, radikali i dveri), ljudi koji su se zaista časno borili za ovu državu podržali su gej paradu:
- To neće biti i nije pokušaj razbijanja 'Parade ponosa Beograd', jer svi građani Srbije imaju isto pravo da se kroz mirne skupove organizuju i skreću pažnju na probleme koja takva populacija ima.
i najavili održavanje svog protesta protiv sramnog čina države za koju su ratovali, koja odbija da im plati ratne dnevnice.
Nedavno su dobili spor protiv države Srbije u Strazburu, ali država im još nije platila.

Ako budem došao na Pride, jedan od transparenata će mi biti: Podrška ratnim veteranima!
Korisnikov avatar
By spliff
ratni veterani srbije?
kada je to srbija ratovala?
ja bih pre rekao da su to ratni veterani hrvatske (rsk), bosne (rs) i kosova...

:snob:
Korisnikov avatar
By acid drop
Neko ozbiljno i marljivo radi na stvaranju atmosfere linča, straha, haosa i sveopĆeg ludila.

I tako svake godine... :seronjo:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, da je Dačić pametan, naredio bi da se toga dana na ulice Beograda iznesu i raspale ražnjevi sa volovima, prasićima, da se svetini toči besplatno vino, pivo i rakija vruća, pa da vidiš kakvo bi veselje nastalo - razvilo bi se na kraju i vito kolo narodno - dugačko, a u njemu - i staro i mlado i kuso i repato i lezbejke i pederi i obrazovci i bezobraznici i malinari i veterani i svi živi. :kolo:
Neželjene nuspojave ovakvog scenarija bi bili sporadični incidenti u redu za vruće pečenje u vidu lakšeg šaketanja i šamaranja, ništa više i ozbiljnije od toga.
Korisnikov avatar
By Misfit
čika milane, da li je moguće da ti izmiče sarkazam ovih veterana? ako ti nije dovoljno to što su za isti dan zakazali svoj skup, evo čitaj šta piše u onom linku gore što si naveo:

Sa ovog skupa želimo da pošaljemo poruku tolerancije i razumevanja, da javnost Srbije vidi da su to normalni ljudi, njihove komšije, prijatelji, braća i očevi, koji su se odazvali pozivu da brane domovinu - piše u saopštenju.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa tebi prvom izmiče čikin sarkazam :sweet:
Korisnikov avatar
By spliff
jebem ti ja takve patriJote
ne znaju razliku izmedju domovine i otadzbine...
:srbin:
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ponekad i mi pederi preterujemo.
Da li bi te iste podrzao da su bili u potpunosti indiferentni na nasu pojavu?
Oni bi i onda bili to isto sto su sad(nazovimo ih ratnim veteranima), samo sto ne bi bili u toj celoj "podrzavamo gej prava" prici.
Da li bi i onda nosio taj transparent? -Iskreno?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440446#p2440446]*deni* napisao:[/url]Ma, da je Dačić pametan, naredio bi da se toga dana na ulice Beograda iznesu i raspale ražnjevi sa volovima, prasićima, da se svetini toči besplatno vino, pivo i rakija vruća, pa da vidiš kakvo bi veselje nastalo - razvilo bi se na kraju i vito kolo narodno - dugačko, a u njemu - i staro i mlado i kuso i repato i lezbejke i pederi i obrazovci i bezobraznici i malinari i veterani i svi živi. :kolo:
Neželjene nuspojave ovakvog scenarija bi bili sporadični incidenti u redu za vruće pečenje u vidu lakšeg šaketanja i šamaranja, ništa više i ozbiljnije od toga.
Il' tako, il' nikako! Podrška!
Korisnikov avatar
By Vel boy
iskustvo me uchi da sumnjam u iskrenost najednom probudjenih tj. usiljenih tolerantnih i, recimo, solidarnih izjava od strane pasa rata (izvinjavam se prisilno mobilisanim koji su bili dakle prisiljeni da ratuju devedesetih, bilo koje nacije) bilo koje nacije.
cinichno i karikirajuce zvuchi njihovo samoimenovanje tog svog protesta "Parada srama" kao da zele reci "evo, kad su pederi ponosni, mi cemo biti posramljeni".... zashto su taj svoj protest nazvali "Parada srama", je li to time neshto zele da aludiraju, neki sarkazam, cinizam, neka igra karikiranja nechega?
i, najochitije pitanje imam- pobogu, zashto na isti dan kad i Parada Ponosa??? zar nema drugih dana u godini za ratne veterane koje pak niko ne bije kad sa zenama ruku pod ruku hodaju gradom i ljube se, dok gejevi ni to ne mogu?

u sluchaju da greshim s svim ovim mojim sumnjama i nevericama, tj. u sluchaju da me psi rata, pardon, ratni veterani ugodno iznenade iskrenom im najednom probudjenom tolerancijom i solidarnoshcu s gejevima, sigurno da sam onda za obe parade, zashto ne?
ali koga su zmije ujedale i gushtera se boji.
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440446#p2440446]*deni* napisao:[/url]Ma, da je Dačić pametan, naredio bi da se toga dana na ulice Beograda iznesu i raspale ražnjevi sa volovima, prasićima, da se svetini toči besplatno vino, pivo i rakija vruća, pa da vidiš kakvo bi veselje nastalo - razvilo bi se na kraju i vito kolo narodno - dugačko, a u njemu - i staro i mlado i kuso i repato i lezbejke i pederi i obrazovci i bezobraznici i malinari i veterani i svi živi. :kolo:
Tako je!
Nego taj arsenal su vec potrosili.
Tako je Velimir Ilic za vreme bombardovanja 1999. pekao vola na raznju na sred Cacka. I tocio vino, vrucu, pivo, tancovalo se.. Sta si htelo i sta ti srce iskalo to si i dobio.
I nastalo veselje.

(A kad se raja podnapila onda su stali besediti da dobro zla doneti nece i da se treba ostaviti oranja brda i dolina i sejanja psenice belice i da treba uzeti cetovati.
I eto taj amanet se i do dan danas prenosi s kolena na koleno.)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, to se lako može ponoviti.. Narodu je lako promeniti raspoloženje očas posla, a u slučaju našeg naroda - dovoljno mu je samo da nanjuši miris pečenih prasića sa ražnja, pa da zaboravi i zašto je došao i protiv čega se zalaže i koga i šta podržava, a kad napuni trbuhe ( i to još besplatno ! ) pečenjem i obloče se alkoholom, gnev je već potpuno iščilio, a kad se sutra istrezni - Dan Parade je već prošao, pa neka onda narod lupa slobodno glavu što se opet jeftino prodao za šaku masnog pečenja i besplatan alkohol.
:pokazuje: :balon:
Korisnikov avatar
By antibiotic
trebali bi da se udruze pa svako sa svojim transparentom i stajlingom.
ovako ce samo neko treci profitirati, a svoja prava niko nece dobiti.
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2440691#p2440691]*deni* napisao:[/url]Ma, to se lako može ponoviti.. Narodu je lako promeniti raspoloženje očas posla, a u slučaju našeg naroda - dovoljno mu je samo da nanjuši miris pečenih prasića sa ražnja, pa da zaboravi i zašto je došao i protiv čega se zalaže i koga i šta podržava, a kad napuni trbuhe ( i to još besplatno ! ) pečenjem i obloče se alkoholom, gnev je već potpuno iščilio, a kad se sutra istrezni - Dan Parade je već prošao, pa neka onda narod lupa slobodno glavu što se opet jeftino prodao za šaku masnog pečenja i besplatan alkohol.
:pokazuje: :balon:
Bezbeli. Nego ja samo izrazavam stra' da male mrtve svinjine, kravine i ovcine dece nece biti dovoljno da najede sve te domoljubive i moralnopodobne i ostale mlacenju prazne slame a i pedera i lezbejki vicne vlasnike trbuha.
To. (plus imas ove cudne sto ne jedu meso al sad jel da ne idemo u detalje)
Al da se slazem - slazem se.
Korisnikov avatar
By icecream
Sve je to sjajno i bajno. Bez gej parade, sigurno ne bi mogli da privuku paznju, culo bi se u Dnevniku jednom za ratne vererane i cao-zdravo. Ovako ste dobili siroko-masnu publiku (mozda bude i masnih prasica), ali nezaobilazan mi je taj prizvuk pokusaja sabotaze Parade ponosa... Mozda nije kriv cika milan, ali kolacic (Ica Dacic) mi smrducka... A i gadan je :( :D
Korisnikov avatar
By *deni*
E, pa sad treba biti pametan, pa tu tezu o skrivenoj nameri veterana da preko grbače Parade ponosa privuku na sebe medijsku i drugu pažnju plasirati u javnost i na taj način diskreditovati veterane.
:eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!