Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Jutros,drug iz srednje,pred poslednji maturski ispit. Uneo mi se u facu i poceo da prica,a bas je lep i malo je krupniji sto mi se svidja. Meni poceo da se dize,ja reko " dobro,dobro :D " i tako. A inace uvek mi se dopadao fizicki,my favourite u odeljenju(od nas 5 decaka :) ) PS. Predstavlja se kao jako homofobican,uzima kamenje da gadja na ulici decke sa nekim torbama i sta ti ja znam,a ja ga uhvatim i kazem da se suzdrzi..tako bilo i u Becu na exkurziji. Ja na maturi reko pred svima "hocu da plesem" a on "pa sta se meni zalis,necu sigurno ja da plesem s tobom". Jbg,jednosmerna privalcnost.
Korisnikov avatar
By Waldorf
tehnički juče/sinoć, ali pošto sam se tek sada dokopala kompa...
jedna mlađahna (baš) lezbijana na stadionu u starčevu - lepe, lepe, prelepe oke. :sweet:
Korisnikov avatar
By Darling
Koleginica kojoj su zasuzile oči, jer sam dobila premeštaj, od sutra ne radimo više zajedno...duša moja :sigh:
Korisnikov avatar
By mOwbid
brat.. jedva cekam da ga vidim :klap:
Korisnikov avatar
By mega therion
jedna slucajna prolaznica. Morala sam na klupu da sednem da se iskuliram.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Par ljudi u areni, oh man... and shirtless to boot...
Išao sam da se malo provozam biciklom i da pokupim neke parire i usput svratim u pekaru da uzmem sendvič. U njoj nije bilo nikoga sem prodavačice koju znam iz viđenja. Uzeli mi da ćaskamo i ona kaže uz osmeh "'Ajde sedi tu da proćaskamo, smaram se ovde." Ispričali smo se ko da se znamo ceo život, prepričala mi ceo svoj dan, a i ja njoj svoj. Skroz mi je popravila veče i ceo dan uopšte. :) Eto ona. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
oljijana...po pitanju caknutosti od 1 do 10 ona je na pozitivnoj 9...:D
By ...Sitnicava...
Marina (ćerka Svetlane Bojković) iz Srećnih ljudi.

Dobro, nije mi izmamila uzdah, ali mi je bilo leppo gledati je i slušati.

Prelepa je i ima divan glas.
Jedan čovek što živi blizu mene i kojeg znam od rođenja. On je ljudima u okolini uvek bio poznat kao totalni pozitivac i svi su gotivili da ga sretnu i malo proćaskaju sa njim. Uvek je znao da oraspoloži ljude i da ih nasmeje. Sećam se čak da je jednom bez razloga mahnuo putnicima u autobusu, i to mi je tad baš bilo simpatično, ili kad je pomogao jednoj ženi da nabavi slušni aparat, jer ima problema sa sluhom. Negde sredinom prošle godine otkriven mu je rak pluća. Bez obzira na to što je bio podvrgnut hemo terapiji, što je pio lekove, zbog čega je gubio kosu i na težini, on je uprkos svemu tome bio pozitivan, pričao viceve, zbijao šale na račun novonastale situacije, i sa svima bio prijatan. Danas su javili kako se uspešno izlečio od raka. Kad ga je moja keva pozvala da mu čestita na tome, on je kroz smeh rekao: "Šta mi čestitaš ženo, bar sam uspeo da oslabim posle 20 godina!" Malo je takvih ljudi.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439052#p2439052]Dark Walker napisao:[/url]Jedan čovek što živi blizu mene i kojeg znam od rođenja. On je ljudima u okolini uvek bio poznat kao totalni pozitivac i svi su gotivili da ga sretnu i malo proćaskaju sa njim. Uvek je znao da oraspoloži ljude i da ih nasmeje. Sećam se čak da je jednom bez razloga mahnuo putnicima u autobusu, i to mi je tad baš bilo simpatično, ili kad je pomogao jednoj ženi da nabavi slušni aparat, jer ima problema sa sluhom. Negde sredinom prošle godine otkriven mu je rak pluća. Bez obzira na to što je bio podvrgnut hemo terapiji, što je pio lekove, zbog čega je gubio kosu i na težini, on je uprkos svemu tome bio pozitivan, pričao viceve, zbijao šale na račun novonastale situacije, i sa svima bio prijatan. Danas su javili kako se uspešno izlečio od raka. Kad ga je moja keva pozvala da mu čestita na tome, on je kroz smeh rekao: "Šta mi čestitaš ženo, bar sam uspeo da oslabim posle 20 godina!" Malo je takvih ljudi.
:love: :hail:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Jedan str8 drug koji se nakon 4 godine poznanstva danas za pivo jako fino skockao i natjerao me na ,,Damn, who are you hotty and what did you do with my friend?''
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439055#p2439055]sing&dunum napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2439052#p2439052]Dark Walker napisao:[/url]Jedan čovek što živi blizu mene i kojeg znam od rođenja. On je ljudima u okolini uvek bio poznat kao totalni pozitivac i svi su gotivili da ga sretnu i malo proćaskaju sa njim. Uvek je znao da oraspoloži ljude i da ih nasmeje. Sećam se čak da je jednom bez razloga mahnuo putnicima u autobusu, i to mi je tad baš bilo simpatično, ili kad je pomogao jednoj ženi da nabavi slušni aparat, jer ima problema sa sluhom. Negde sredinom prošle godine otkriven mu je rak pluća. Bez obzira na to što je bio podvrgnut hemo terapiji, što je pio lekove, zbog čega je gubio kosu i na težini, on je uprkos svemu tome bio pozitivan, pričao viceve, zbijao šale na račun novonastale situacije, i sa svima bio prijatan. Danas su javili kako se uspešno izlečio od raka. Kad ga je moja keva pozvala da mu čestita na tome, on je kroz smeh rekao: "Šta mi čestitaš ženo, bar sam uspeo da oslabim posle 20 godina!" Malo je takvih ljudi.
:love: :hail:
Zato je i dobio rak što je neprestano uveseljavao i Kurtu i Murtu, rasipao pozitivnu i uvlačio u sebe negativnu energiju svake šuše koja mu se našla na putu. :ozbiljan:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!