- 31 Avg 2012, 20:57
ok,kažu da je ovo parodija...
elem,ovde po foruma se često spominje povratak u devedeste i sličnoi...po nekim drugim parametrima,meni mnogo šta liči na osamdeste-neke druge zemlje ratuju,neki drugi ljudi ginu,mi malo cokćemo jezikom i kažemo strašno...
ne interesuju nas ni preterano izbori u americi,koji su se dobro zahuktali...
da li smo konačno ukapirali da zaista nema veze ko pobedi,isti kurac
ili je nešto drugo u pitanju,tek...
obama-demokrata,nobelovac i atentator čija je valjda glavna karakteristika da je harizmatićan
(koja li je luda euforija zavladala svetom kad je pobedio pre četiri godine-mesaja bre,novi isus i sl)...
romni-republikanac-pojma nemam o njemu,neću ni da guglam...
proglašam temu otvorenom...
e sad,pošto imamo dobar broj ljudi u americi,očekujem da se javU i eventualno za koga navijaju...
ok,kažu da je ovo parodija...

elem,ovde po foruma se često spominje povratak u devedeste i sličnoi...po nekim drugim parametrima,meni mnogo šta liči na osamdeste-neke druge zemlje ratuju,neki drugi ljudi ginu,mi malo cokćemo jezikom i kažemo strašno...
ne interesuju nas ni preterano izbori u americi,koji su se dobro zahuktali...
da li smo konačno ukapirali da zaista nema veze ko pobedi,isti kurac

obama-demokrata,nobelovac i atentator čija je valjda glavna karakteristika da je harizmatićan

(koja li je luda euforija zavladala svetom kad je pobedio pre četiri godine-mesaja bre,novi isus i sl)...
romni-republikanac-pojma nemam o njemu,neću ni da guglam...

proglašam temu otvorenom...

e sad,pošto imamo dobar broj ljudi u americi,očekujem da se javU i eventualno za koga navijaju...