Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
euroslinavcima bi posebno skrenuo paznju na deo govora Medvedeva u kojem on govori o odnosima Srbije i Rusije u kontekstu priblizavanja Srbije EU :

“Članstvo u EU poboljšava odnose“

Obraćajući se poslancima, Medvedev je poručio da ulazak Srbije u EU neće negativno uticati na odnose Rusije i Srbije. Ruski predsednik je istakao da članstvo Srbije u EU može samo doprineti tradicionalno dobrim srpsko-ruskim odnosima.

"Za Rusiju je najvažnije da nove članice EU razvijaju dobre odnose sa Rusijom. Članstvo u EU ne urušava odnose sa Rusijom već doprinosi boljem odnosu", istakao je Medvedev na posebnoj sednici parlamenta organizovanoj u njegovu čast.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam znao da Medvedev ima tikove...izvodi ih ocima i usnama. :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Simor
Savim je OK i normalno da u posetu Srbiji dođe predsednik neke države, a posebno je lepo kada joj u posetu dođe predsednik države koja jeste i ekonomski i politički značajna. U toj dimenziji poseta Medvedeva Srbiji nije problematična. Nije problematičan ni datum njegovog dolaska - možda nije loše da u sveopštem srpskom istorijskom revizionizmu, kada kolaboracionisti i sluge nacista postaše heroji a antifašisti sramota Srbije, proslavimo nečiji antifašizam - ako se već stidimo svog, bar sovjetski da proslavimo.

Ali način na koji se ova poseta kontekstualizuje, sve one nesrećne trube, ordeni pukovnika Amfilohija, susreti sa svakom šušom iz političke elite ove zemlje -- sve to, čak i meni koji nema nacionalni identitet i nema nikakvu identifikaciju sa državom, daje jedan ukus poniznosti, slugeranjstva, rajinskog mentaliteta.
Evo da se i ja slozim jednom sa Simorom ,)

..

Do ovde gde sam presekao post, doduse.

..

Slazem se i sa ostalim, uglavnom, samo ne mislim da ovo udaljava Srbiju od EU.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by mythe
euroslinavcima bi posebno skrenuo paznju na deo govora Medvedeva u kojem on govori o odnosima Srbije i Rusije u kontekstu priblizavanja Srbije EU :

“Članstvo u EU poboljšava odnose“

Obraćajući se poslancima, Medvedev je poručio da ulazak Srbije u EU neće negativno uticati na odnose Rusije i Srbije. Ruski predsednik je istakao da članstvo Srbije u EU može samo doprineti tradicionalno dobrim srpsko-ruskim odnosima.

"Za Rusiju je najvažnije da nove članice EU razvijaju dobre odnose sa Rusijom. Članstvo u EU ne urušava odnose sa Rusijom već doprinosi boljem odnosu", istakao je Medvedev na posebnoj sednici parlamenta organizovanoj u njegovu čast.

Pa naravno da Rusi neće otvoreno da kažu - Nemojte u EU. Naročito ne u ovakvim posetima.

Na kraju krajeva naš put u EU odavno je dogovoren. S tim su se Rusi odavno pomirili. EU je rekla nećemo vam se mešati za Ukrajinu, Belorusiju (verovatno i Abhaziju i Osetiju), a vi nama ne rovarite Srbiju, oko koje su svi u EU.

Za te dilove odavno se zna, čime naši rusofili izgledaju još besmislenije.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Sunce

Zasto Rusi dolaze?

Ne znam, ali bih voleo opet da dodju - nikada brze i lakse nisam stigao na posao kao danas :sunce: :balerina:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Prvi put sam se udubio u tog Medvedeva, mimiku, gestikulaciju, intonaciju... Deluje mi simpa. :D

Prosto, njegova uvezbana spontanos' zaista odaje "spontan" utisak... Skoro bih mu poverovao... :lol:

Za razliku od naseg prezidenta, na ciji govor mi padaju kapci i glava... :zev2: :zev2: :zev2:

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hehe, simpaticno... :)

Najvise mi se svidja deo kada otme mikrofon i pusti glasa (konacno da odzvanja... :giggle: )... :D

Mada, i tako pijan suvise je kontrolisan... Uredu, naravno. Razumem. Predsednik je, i to sa manirima adekvatnim funkciji na kojoj je... Ali, opet. Kod njega mi je to suvise u prvom planu... Kao da se i sam divi kontroli nad sobom... :neznam:

Opet, zamisli onog mracnjaka Nikolica na toj funkciji... :doh: :doh: :doh: Ili Palmu... :qqlele: :drama:
Korisnikov avatar
By deran
al je izbor pesme lego ja te pjesmom zooooooooooveeeeeeeeem :colorado:

:lol: (od muke)
Korisnikov avatar
By deran
...mislim na medevedevavademe:dj:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by deran
al je izbor pesme lego ja te pjesmom zooooooooooveeeeeeeeem :colorado:

:lol: (od muke)

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
"Ko dve marionete, ti i ja sudbina plete te konce nad nama ko dve marionete, iz decijeg sna mozda nas spoji predstava nova."

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da sam htela i u tri lepe da odem danas, ne bih uspela.

Kako sam u koju ulicu zašla, tako su me vraćali i preusmeravali.

Umal' ne ostadoh zarobljena u jednoj zgradi u Kneza Miloša, jer su zabranili napuštanje objekta nakon 11am. Zbrisala sam na vreme, ali sam se svejedno osećala kao figurica iz tetrisa.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by CareBear

Hvala Suncetu za ovu fotku, konacno sam shvatio na koga mi lici:

Slika

xaaaa :lol: ....istina:

Slika
By Storm
Originally posted by Dzelajza Rouz
Da sam htela i u tri lepe da odem danas, ne bih uspela.

Kako sam u koju ulicu zašla, tako su me vraćali i preusmeravali.

Umal' ne ostadoh zarobljena u jednoj zgradi u Kneza Miloša, jer su zabranili napuštanje objekta nakon 11am. Zbrisala sam na vreme, ali sam se svejedno osećala kao figurica iz tetrisa.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by scout_finch
pravni fakultet je zatvoren od 13h do 14:15h dolazi u posetu medvedev:lol:
a ja danas moram na faks:doh:
Ti si s mog faxa? :shok:
Korisnikov avatar
By Loni
Skinuli smo gaće da b' dobili rublje.
By mythe
Originally posted by deran
aj da te probudimo-evo nešto sa današnjeg repertoara našega prezidenta...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SDC6K8Hs ... re=related[/youtube]

:krava:
ovo je teska manipulacija, pa i iz Ureda Predsednika Tadica je demantirano da lik sa snimka uopste nije Predsednik Tadic nego covek koji neverovatno lici na njega...dalje, sve i da to jeste Tadic, sta je tu lose? Pa i Predsednik je covek, i on voli da popije, da se proveseli, da zapeva kao i svaki covek iz naroda. Pa nece valjda da ide na dosadne pozorisne predstave ili daleko bilo na neke operete ili da se folira kako on slusa 'mozartov disk" kao npr. Cheda Jovanovic Shiptar...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by mythe
ovo je teska manipulacija, pa i iz Ureda Predsednika Tadica je demantirano da lik sa snimka uopste nije Predsednik Tadic nego covek koji neverovatno lici na njega...

:lopta: :fen: omg mnogo novih smajlija :eya:
Rusija je velika sila, koji ima i gasa i drugih energenata, i to treba postovati. A za ruskomrzce jedno pitanje - jel bi bilo bolje da docekujemo USA ratne zlocince, pocevsi od Busha I pa Klintona, pa Bush II sa sve onom mlohavom i debelom cionistickom kravom Madlen Albright??? Ili izraelske ratne zlocince?? No, thanks!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428253#p2428253]Denni85 napisao:[/url]Rusija je velika sila, koji ima i gasa i drugih energenata, i to treba postovati. A za ruskomrzce jedno pitanje - jel bi bilo bolje da docekujemo USA ratne zlocince, pocevsi od Busha I pa Klintona, pa Bush II sa sve onom mlohavom i debelom cionistickom kravom Madlen Albright??? Ili izraelske ratne zlocince?? No, thanks!
:roll: tipichna bezobrazovsko-dverashka.... stereotipna retorika. i ti si meni pre par sedmica pocheo da pametujesh "a liku pod nickom Vel Boy i dalje nije jasno zasto smo mnogi od nas sa liberalno-demokratskim stavovima glasali za Nikolica, tacnije protiv Tadica " ................. sve ubrajajuci i sebe u neke "liberalno-demokratske stavove" (aha, mozda zhirinovskijeve.....)?
no, drago mi je da si Denni85 konachno otkrio svoje prave boje i potvrdio upravo ono shto sam i mislio za tebe a nadajuci se da sam greshio. ma, kakvi, opet nisam ni bio pogreshio......
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428414#p2428414]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428253#p2428253]Denni85 napisao:[/url]Rusija je velika sila, koji ima i gasa i drugih energenata, i to treba postovati. A za ruskomrzce jedno pitanje - jel bi bilo bolje da docekujemo USA ratne zlocince, pocevsi od Busha I pa Klintona, pa Bush II sa sve onom mlohavom i debelom cionistickom kravom Madlen Albright??? Ili izraelske ratne zlocince?? No, thanks!
:roll: tipichna bezobrazovsko-dverashka.... stereotipna retorika. i ti si meni pre par sedmica pocheo da pametujesh "a liku pod nickom Vel Boy i dalje nije jasno zasto smo mnogi od nas sa liberalno-demokratskim stavovima glasali za Nikolica, tacnije protiv Tadica " ................. sve ubrajajuci i sebe u neke "liberalno-demokratske stavove" (aha, mozda zhirinovskijeve.....)?
no, drago mi je da si Denni85 konachno otkrio svoje prave boje i potvrdio upravo ono shto sam i mislio za tebe a nadajuci se da sam greshio. ma, kakvi, opet nisam ni bio pogreshio......
pa ti si stvarno retard! U medjunarodnoj politici se saradjuje sa svakim gde se ima INTERESA, nema tu nikakve ljubavi i simpatija, samo INTERESI. Tako i u odnosima sa Rusijom, treba gledati da se izvuce neka korist za ovaj napaceni narod. Druga stvar je sto su neki toliko ostraceni, da misle da je cool biti servilan i dodvoravati se Amerikancima i poslusno ispunjavati njihove zelje.

P.S.
tek sada vidim da je ovo tema od pre dve godine, ja vec mislio da Putin i Medvedov dolaze u posetu Srbiji ^^
Šta, ti si neki gej - rusofil? Ne ide to brate zajedno. Prosto ne ide. To je paradoks. Ili si gej, ili si rusofil. Odluči se. :smeh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali Madeleine Albright je kriva za sve.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429693#p2429693]Dark Walker napisao:[/url]
Šta, ti si neki gej - rusofil? Ne ide to brate zajedno. Prosto ne ide. To je paradoks. Ili si gej, ili si rusofil. Odluči se. :smeh:
Pa naravno, ako si gay onda treba bezuslovno podrzavati sve sto dolazi iz USA i EU, jer to je kao cool :D uzgred, najvise mrzim crno-beli pogled na svet, ima i drugih boja i pozicija ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!