Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ah dragi blento, tvoje insinuacije su tako pred-postmoderne: uvek sam se držao saveta koji je F.F. Copolla obelodanio kada je radio Draculu (1992) -- "kradi od najboljih" (otud obilje referenci na Muranuovu verziju iz 1922), te onoga što je rekao Wilde -- nisam ga 'kopirao', spasao sam ga (u ovom slučaju tavorenja u mraku foruma) ili Pessoa: "sve što može da inspiriše neka inspiriše".

Uostalom, vidiš da je ova moja kopija bolja od 'originala', te si bar mogao da u tome vidiš odlomak pop-arta i Andyja Warhola... Ah ti ekonomisti-medicinari, nit' leka za globalnu krizu, nit' kontrole profita farmaceutske industrije -- ništa od njih! :)

No, imponuje mi da me pomno pratiš. To je valjda u vezi sa onim okršajem oko neoliberalizma, šta li...
Korisnikov avatar
By Srklet
@blenta: maljković je uvijek bio i ostao plagijator većih umova od njegovog. :D
pa valjda je jasno što ga ne mogu smisliti - nema nimalo mašte ili originalnosti. plus je pohlepan, a i to mi se uvijek gadilo.
Popaj ovde sebi deli komplimente, a samohvala smrdi, kažu Nemci. Inače, verovatno misli da je originalno to što svojih pet uvreda ponavlja 555 puta. Ostavimo ga u tom samozadovoljnom uverenju, da ne bi na kraju, pored svega što mrzi -- a nema dlake koja ovom 'rđavom kurcu' ne smeta -- doveo i svoje samoljublje u pitanje. Od te narkomanije samim sobom nikada se neće izlečiti, tu ni Crna reka ne pomaže, ni svi sveti.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420313#p2420313]Popeye napisao:[/url]@blenta: maljković je uvijek bio i ostao plagijator većih umova od njegovog. :D
pa valjda je jasno što ga ne mogu smisliti - nema nimalo mašte ili originalnosti. plus je pohlepan, a i to mi se uvijek gadilo.
stručno objašnjeno (eto, moja malenkost da se usudi, iako mi intelektualiziranje nije struka), modernom balkanskom intelektualcu od ruke ide analiza, i to u onoj mjeri dokle je porebno da zbuni drugog kvazi-intelektualca (nešto kao flashovanje mlohavim penisima ispred vrtića - nit flasher zna šta radi, nit publika zna kako radnja treba da izgleda, a uz to je i sve zajedno bolesna pojava). međutim, kad intelektualac treba da se pozabavi sintezom i stvori nešto originalno, e tu već nastaje ozbiljan zastoj i još flashovanja, kao odgovor na kritike.

nisu neki njegovi stavovi jedini. ima toga svugdje.

sorry na offu.
Korisnikov avatar
By Srklet
nisi ga, povrh svega, doživio uživo. laprda unedogled sa samozadovoljnim osmijehom na licu, nesvjestan koliko je naporan i izlišan. i uvijek sve isto: de sade, wilde, vesna vukelić vendi... iste fore, koje ni prvi puta nisu bile smiješne, a kamoli oštroumne. :vudu:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420332#p2420332]bern napisao: stručno objašnjeno (eto, moja malenkost da se usudi, iako mi intelektualiziranje nije struka), modernom balkanskom intelektualcu od ruke ide analiza, i to u onoj mjeri dokle je porebno da zbuni drugog kvazi-intelektualca (nešto kao flashovanje mlohavim penisima ispred vrtića - nit flasher zna šta radi, nit publika zna kako radnja treba da izgleda, a uz to je i sve zajedno bolesna pojava). međutim, kad intelektualac treba da se pozabavi sintezom i stvori nešto originalno, e tu već nastaje ozbiljan zastoj i još flashovanja, kao odgovor na kritike.

nisu neki njegovi stavovi jedini. ima toga svugdje.

sorry na offu.
A ovo je sada neka tvoja posebno originalna 'analiza'? Divno ti proviruje rasizam tj. balkanizam (Balkan je, jel' da, posebno 'primitivno' mesto, kako kaže diskurs 'zapadnog' rasizma), a na to ide i egzibicionizam kao 'bolest' -- sa sve čitanjem moralne lekcije -- i ulaskom u mozak istog i konstatacijom da ne zna šta radi... Biser.

Hajde da vidimo te divne primere tvojih 'sinteza'... Ah, zaboravih, ti se ne baviš intelektualisanjem, pa to ni ne možemo da očekujemo od tebe.
Korisnikov avatar
By bern
pa ja se trudim. zabrinjavajuće je za takve kao ti da mi dobro ide. inače mi se diže na riječ "diskurs". balkanski naročito. (jesi primijetio igru riječi? ne zna se tačno mislim li na "balkanski diskurs" ili na "balkanski penis". volim suptilnosti. naročito diskursivne. pune nježne promaje. sad sam i poeta. look at me. i'm on a horse.)

ne vladam materijom. međutim, vidio sam dovoljno "viđenih" prof/mr/dr da mogu da prepoznam prazan hod.

edit:
da moja analiza, smišljana brižljivo trim mjeseca. ograđujem se, postoji jedan oremećaj u pamćenju, pa mogu slučajno ispasti plagijator. učio iz psihologije.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420371#p2420371]Dušan Maljković napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420367#p2420367]Popeye napisao:[/url]super je ova množina, kraljevsko mi? :lol:
Popaje, ne govorim o sebi, ni o tebi (verovao ili ne), već o čovečanstvu.
jedan gay iz LA-a pričao mi je kako piše scenarij u kome drag queen čuva abortirane fetuse i u posljednjem činu iz baci na publiku (moš mislit). mislim da bi bio odličan za glavnu ulogu.

nego, izvini, maljkoviću. ja stvarno nemam ništa protiv tebe. čak te i ne poznajem. samo mi nekad zasmetaju stvari koje sam već nabrojao, a učinilo mi se da sam ih kod tebe prepoznao.

neću više offovati.
Korisnikov avatar
By blenta
visih na fejsu
izaslo mi ovo
prepoznao i samo kopi pejstovao

nista spec nisam ni mislio
nit hteo izazvati
zao mi je ako sam te uznemirio

edit:
a sad mi je jos vise zao sto ste vi toliko proanalizirali taj impuls
edit':
ne znam ni sta znaci ovaj okrsaj oko neoliberalizma i koja je sprega
Korisnikov avatar
By Misfit
jebote, ove isus-nakaze su potpuno van kontrole.

Патријарх Иринеј тражи посебан статус за ухапшеног монаха

Димитриос Тоткас ухапшен је после тешке саобраћајне несреће која се догодила на аутопуту Београд–Ниш, код Алексиначких Рудника када је својим возилом „мерцедес” у сустизању ударио у „југо” београдских регистрација. У несрећи је на лицу места погинуо Градимир Страхињић (85) из Београда, а његова супруга Александра (80) преминула је истога дана у алексиначкој болници од тешких повреда задобијених у судару. Тоткас, који је свештеник Грчке православне цркве у Немачкој, путовао је на одмор у домовину.
Korisnikov avatar
By Blady
jebo mater vise.
kakvi debili. kakvi jebeni debili.
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420165#p2420165]deran napisao:[/url]pa mislim...:

"Evo gospodo kako je izgledao covek u Aprilu 2006. posle susreta sa Peranovicem. Covek, ciji je sin bio na lecenju u Crnoj Reci. Covek koji se nikada ni sa kim nije posvadjao pre toga.

Bio je nakon tih batina i gost na TV-B92. Zbog njega je Peranovic osudjen uslovno na godinu dana i dobio je neku smesnu odstetu finansijski, oko 1000-2000 eur (mozda gresim za preciznost odstete, ali je u svakom slucaju smesna, jer je covek imao mnogo vece troskove odlaska na sudjenja u Novi Pazar).

Slika

Delo Branislava Peranovica i njegovih batinasa koji tuku i narkomane. Tukao je njega, suprugu i bolesnog sina.

dobro je prosao, nisu to neke strasne povrede glave--- :ves:

ont. ..................
Korisnikov avatar
By Delete
@azdaja
Hahaha, koja si ti faca! :lol:
Moze se i vise podneti, a da ne izgledas bas mnogo lose, zar ne? :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
A batinanje je inače sasvim prihvatljiva metoda, samo da ne dođe do smrtnog ishoda... serem ti se frustrirano i nedojebano sveštenstvo.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420184#p2420184]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2420179#p2420179]Popeye napisao:[/url]http://www.telegraf.rs/vesti/291776-por ... -ubio-sina

PORODICA ZARUBAC: Ne krivimo sveštenika što nam je ubio sina!!!

ah, to su ti ljudi starog kova, taj čestit narod :radosnice:
Seljačka posla. Priče o divnom slaganju, fotelja na poklon... a najjači je deo što ga oni ne krive, jer ih niko nije terao da šalju sina tamo.. :roll:
Kao kad dete samo uđe u kavez sa divljom životinjom, ili ga roditelji tamo pošalju, pa onda ne mogu da krive životinju što je rastrgla dete.
:ozbiljan:
to sto je ucinio taj svestenik-ludak je za svaku osudu i bice za to kaznjen. Ali zasto odmah ismejavati nekoga "jer je starog kova", uostalom ako trazimo toleranciju za sebe, zasto ne budemo tolerantni prema drugome? Uostalom, je imam radije za prijatelja nekoga ko je "starog kova", "covek iz jednog komada" nego nekog povrsnog lika koji danas ovako, sutra onako bez ijedne moralne i druge vrednosti, ono svaki dan se sa nekim svadja i miri itd...

A reakcija roditelja zrtve - pa mozete zamilsiti koliko je ta matora narkomanska konjina od 39 godina boli i patnji nanela vlastitim roditeljima pa ljudi onda kazu da je ovo za njih olaksanje, nema gore stvari nego narkoman u kuci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!