Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
ima li fanova ovde? :sveca:

nedavno završih poslednji bubin roman koji mi je ostao, pa reko da napravim top-listu:

1) muzej bezuvjetne predaje ( :drama: )
2) forsiranje romana-reke (jedan od najsmehotresnijih romana koje sam čitao)
3) štefica cvek u raljama života ( :radosnice: )
4) ministarstvo boli (povremeno zameni mesto sa šteficom)
5) baba jaga je snijela jaje (izgleda da je dubravka u svojim posleratnim delima postala kratkog daha, pa čak i sjajni muzej malo poklekne pri kraju; ovaj nedostatak je u baba jagi najkritičniji)

jeste li čitali njene eseje?
mislite li da previše idealizuje jugoslaviju?
imate li utisak da ponekada preteruje u svojim tekstovima?
kod proze, da li smatrate da se uvek dobro drži dok balansira između patetike i umetnosti?
itd.

kada će novi roman? :cupakosu:
By zmeu
što ne staneš u kadar? :lol:
By Ulix
Jaaaaaaaaaaaaaao. Ima! :hyper:

Najviše volim Muzej bezuvjetne predaje, to je jedna od onih knjiga kojima se često vraćam i koje čitam od nasumično otvorene stranice kad idem u WC. Svi ostali romani su mi zanimljivi i duhoviti ali im uvek nešto fali pa ne mogu da kažem da mi spadaju u omiljene. Baba Jaga je odličan primer priče koja je mogla biti genijalna, ali je ispričana nekako brzopleto, kao da ju je pisao dementni Milan Kundera.
Korisnikov avatar
By Misfit
da, baš sad idem kroz 'napad na minibar' i s vremena na vreme iskoči pokoje neuhranjeno afričko dete, ili ljudski trafiking. :goran:
Korisnikov avatar
By djo
baš vollim dubravku ugrešić, ali se nekad baš zaledim od njene mizantropije

prvi i treći deo "baba jage" su genijalni, a drugi funkcionalna šmira - à la dementni kundera :) jedva se probih. al bugarče zavuče na kraju :)
1) muzej bezuvjetne predaje ( :drama: )
2) forsiranje romana-reke (jedan od najsmehotresnijih romana koje sam čitao)
3) štefica cvek u raljama života ( :radosnice: )
4) ministarstvo boli (povremeno zameni mesto sa šteficom)
5) baba jaga je snijela jaje (izgleda da je dubravka u svojim posleratnim delima postala kratkog daha, pa čak i sjajni muzej malo poklekne pri kraju; ovaj nedostatak je u baba jagi najkritičniji)

Apsolutno se slažem sa listom. Eseje još uvek nisam ali sam negde našla audio zapis Napad na minibar tako da ću početi sa tim, odslušaću tu zbirku i našla sam svašta nešto u pdf izdanju. Elem, Dubravke U. mi nikada nije dosta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!