Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Hvala puno:) Ali volim momenat kada me na fejsu neko prijavi zbog fotke gde mi viri deo dupeta pa me disejbluju... Ah, zle tetke...
Korisnikov avatar
By V25
Lepo ja rekoh da je naše društvo zasnovano na ljubomori. I to najglupljoj mogućoj. Ajd barem da zavidiš nekom na nećemu iole bitnom, tipa uspehu ili kvalitetima koje ne poseduješ, ali ovo...
Korisnikov avatar
By V25
Ne, nije permanent, bio je na 24h :p
Korisnikov avatar
By V25
Ali ne smem da okačim te dve fotke, odstraniće me sa fejsa:p This time for good:)
Korisnikov avatar
By V25
"5 konja na sunce, pa da pređemo na posao", Mica Mojsilović
Korisnikov avatar
By V25
Svakako se nećeš složiti da je Palmina verzija verodostojnija? :)
Korisnikov avatar
By bern
izgleda da mnogo voliš svog "ustašu". možda i previše.
Korisnikov avatar
By V25
Radi se o tome da me nervira što konstantno dozvoljavamo da u javnosti predstavljaju kako smo nevini. Ne samo kada je ovaj događaj u pitanju, uvek. Uvek mirno stojimo a onda nas "ludi" Hrvati gone, proteruju i ubijaju. I ostale nacije, kao npr. Amerikanci. Takođe, ne radi se o tome da zastupam ičiju stranu, ali zar smo spali na to da nam
jedan zadrigli krimos, lopovčina i diler oružja soli pamet????
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369813#p2369813]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Hvala puno:) Ali volim momenat kada me na fejsu neko prijavi zbog fotke gde mi viri deo dupeta pa me disejbluju... Ah, zle tetke...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370344#p2370344]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Ali ne smem da okačim te dve fotke, odstraniće me sa fejsa:p This time for good:)
Zar ? Zbog običnog dupeta, tj. dela dupeta, koje viri ?
Pa kako je onda moguće da ova slika već nekoliko meseci opstaje na fen pejđu Zorice Todosijevic ne fejsu ?

Slika

http://www.facebook.com/pages/Zorica-To ... 9502561933" target="_blank

Samo zato što je niko nije prijavio ?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa da. Reaguje se samo na prijave, niko nije lud da moderira ceo fejsbuk.
Korisnikov avatar
By Srklet
A crkva? Crkvu bih medijski onesposobio makar do pravoslavnog Božića. Jer iz Irinejevih usta je za dve i po godine izašlo više fekalija nego što sedam miliona Srba može da isere u istom periodu.

i lol'd
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro je, sviđa mi se što je tekst agresivan, ne znam kako većina drugih analitičara i dalje ima stomak da o Crkvi, njenim predstavnicima i huliganima i dalje piše učtivim rečnikom i tonom. Stoka ste, bre i kao stoku vas treba i tretirati, o vama i sa vama pričati. :pljuje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!