Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By samo_u_snu
Pozdrav svim ljudima dobre volje na ovom forumu,

U poslednjih nekoliko meseci prozivljam zaista tezak period u svom zivotu, te sam morao nekome da se otvorim, da podelim ono sto me muci.

Naime, imam 28 godina. Imam uspesnu karijeru dobro drustvo, jedan relativno normalan i solidan zivot. Uprkos tome sam, ipak, veoma nesrecan.

Vec nekoliko meseci se intenzivno druzim sa jednim momkom (kojeg znam nekoliko godina) sa kojim idem na treninge, na pice, zurke. Zaista nam je extra. Skoro da ne prodje dan, a da se ne vidimo ili ne cujemo telefonom, porukama itd.

Problem je u tome sto svi, pa i taj moj drugar, misle da sam str8, sto je, naravno, potpuno netacno. Samo jednom u zivotu, kada sam imao 21 godinu mi se neko tako jako svidjao kao sto je to sada slucaj sa ovim drugarom. Zaljubio sam se do usiju u njega. Slusam pazljivo svaku njegovu rec, volim da sam u njegovoj blizini, odusevljava me svojim stavovima, fizicki je prelep... ma nema sta mi se na njemu ne dopada. Dok ga gledam i slusam zamisljam kakav bi osecaj bio da ga zagrlim, poljubim i ne ispustam iz svojih ruku.
Nevolja je u tome sto on ne zna za moja osecanja i sto je skoro sasvim sigurno str8. Doduse ne mogu biti 100 posto siguran da je hetero s obzirom na odredjene detalje koje sam u razgovoru sa njim primetio. Ali, sa druge strane, bojim se da razmisljam logikom "sta je babi milo to joj se i snilo", pa tako pokusavam da nalazim signale koji upucuju na to da je mozda i on gay.
Svaki put kad se vidimo prozivljavam emotivni tornado. Sa jedne strane uzivam sto sam u njegovom drustvu, sto smo dobri ortaci i sto imam priliku da kvalitetno provodim vreme sa njim, dok sa druge strane, strasno patim sto ne mogu (ili ne smem) da izrazim svoja istinska osecanja.

Da li se neko nasao u slicnoj situaciji? Zaista mi je potreban ozbiljan savet. Ponekad se tesim pa kazem sebi "sta tebi zapravo fali? Posmatraj to na sledevci nacin: imas dobrog ortaka sa kojim treniras, ides na leytovanje, izlazis uvece u grad itd. Dakle, taj odnos ima sve odlike jedne veze, sem fizickog kontakta". Ako tako posmatram na citav slucaj, onda mi bude malo lakse, jer gledam to kao na neku vrstu platonske ljubavi. Ali opet, srce mi se lomi kad ga vidim, a ne mogu da budem s njim...

Znam da sve ovo verovatno zvuci pateticno, ali sta da radim kad se tako oseceam...

Hvala na razumevanju
Iskoristi za nešto ta muda što imaš (ako imaš)! Reci drugu šta osećaš! Inače je ovo što pišeš samo trla baba lan. To je jedino logično rešenje tvog problema. Srećno!

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne može te niko prisiliti, nikakva potpora odavde, ako se sam ustručavaš da napraviš taj korak. I zar su za to uvek potrebni drugi? :bubbles:
Korisnikov avatar
By gossip
znam kako ti je...bio sam u slicnoj situaciji...samo sam ja imao tu srecu/nesrecu da se poljubim sa tim likom(u fotama)...sve u svemu ispostavilo se da je lik str8

ne znam sta da ti kazem...jel ima devojke? kakvi su mu stavovi po pitanju homosexualnosti? ja bih dobro ispitao teritoriju pre nego sto bi mu bilo sta rekao...i ako bih mu rekao uopste...a cak i da jeste "u fazonu" opet vi ste super ortaci pa i to moze da bude problem...kao sto rekoh dobro razmisli i dobro ispitaj teritoriju :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Što pre preduzmeš nešto pre će se situacija razrešiti. Kakav god ishod da bude onog momenta kad budeš znao na čemu si, znaćeš i kako da rešavaš situaciju, tj. da li da nastavljaš dalje. Sve dok budeš maštao šta bi bilo kad bi bilo, gubiš vreme i podgrevaš se u propast.
Hvala vam svima na tako brzom reagovanju.

I da, u pravu ste kada kazete da mi nedostaje petlja. Problem je taj sto se jako plasim njegove reakcije i sto se bojim da me vise nikada nece gledati na isti bacin kao do sada ako mu se poverim.

U nekoliko navrata se negativno izjasnjavao prema homoseksualcima, ali sa druge strane nikada ga nisam video sa devojkom. Zapravo, od kada ga poznajem, nije imao vezu, mada je pricao da je bio sa par devojaka na jedno vece. takodje ima stav da ne zeli da ima zenu, ali hoce da ima decu jednog dana. dalje, deluje mi da mu je jako neprijatno kada pricam sa jednom devojkom kojoj se ja ocigledno svidjam i sa kojom sam bio na nekoliko dejtova. Odgovara me od veze sa njom i nalazi joj mane. Imam osecaj kao da me cuva kao druga sa za sebe.
No mozda to sve ne znaci nista... mozda je samo jedan tipican maco tip koji voli svoje telo, voli da trenira i u tom smislu najvise voli sebe, a tek onda devojke... ne znam sta da mislim. Skroz je konfuzna situacija.

Mozda prica lose o homoseksualcima da ne bi izazvao sumnju na sebe, ili da bi mene ubedio u njegovu heteroseksualnost... Problem je i taj sto je on dosta mladji od mene, pa cak i da je gay mozda jos to u sebi nije prihvatio... Nekoliko puta mi je rekao kako mu je vazno da bude vidjen sa devojkom da proseta gradom... Sta god to znacilo

Moracu izgleda da sacekam jos malo. Mozda da se napijemo kada budemo bili zajedno na moru, pa da vidim da li ce biti neke sanse za nesto... Jedino sto znam u ovom trenutku jsete da mi je jako tesko, da me srce steze kad god pomislim na njega i da mislim o njemu ceo dan... Inace, nisam uopste zaljubljive prirode i svaku emociju sakrivam vec godinama, jer sam se posvetio karijeri pa svoje emocije potiskujem... Tako je i u ovom slucaju, ali sta vredi kada po prvi put ne mogu da ih kontrolisem...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Ако се баш ништа није десило све то време што се дружите, ниста конкретно се са његове стране према теби није испољило, мислим неки недвосмислен покрет, знак, поглед, додир, а не нека случајност коју си ти у своју корист протумачио ја бих прегорео и баталио. Изгубићеш друга ...
Да би се нешто у животу десило то мора бити једноставно и спонтано. Тешкоће које се одмах јаве на почетку било ког односа су лош предзнак било каквом позитивном расплету!
Zapravo desavali su se neki fizicki kontakti.

Na primer, zalio mi se u teretani da je istegao misic kod prepona, sa unutrasnje strane butine. Tada je podigao sorts i rekao mi je da pipnem mesto gde je misic istegnut, sto sam ja i uradio. :) (imao sam strasnu tremu, pri tom)
Bilo je i drugih slucajeva kada mi je pomagao da radim neke vezbe, pa me je drzao oko struka i tako te stvari.

Tusirali smo se zajedno posle treninga nekoliko puta.

E sad, ne zanam da li je sve to uobicajeno ortacko ponasanje na treiningu, ili mozda sve to znaci nesto vise... Zaista ne znam.
Korisnikov avatar
By bern
dodirivanje svakako jeste - tome parner i služi, da pomogne. tuširanje je takođe ok (mada lično ne znam kako bih to "preživio" :D )

problem je što postoji opasnost da si izuzetno subjektivan i da analiza nema mnogo smisla. djeluj da to razriješiš.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Postavljač teme bi trebalo da se skoncentriše na sebe i svoju sreću koliko god može, a manje na to šta neko ko je homofob (verovatno ti je i default crush jer ti je jedini muškarac blizak) misli sada i šta će misliti ako sazna.

A tvoja sumnja je li je on gay nema veze da li je istinita jer je poenta nešto drugo. Što duže budeš odugovlačio sa razrešavanjem situacije, gore će ti biti i teže i duže ćeš se oporavljati od ne daj bože neželjanog ishoda.

A ako sve bude redu i u tom slučaju ne želiš da gubiš vreme. :D
By samo_u_snu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409257#p2409257]bern napisao:[/url]dodirivanje svakako jeste - tome parner i služi, da pomogne. tuširanje je takođe ok (mada lično ne znam kako bih to "preživio" :D )

problem je što postoji opasnost da si izuzetno subjektivan i da analiza nema mnogo smisla. djeluj da to razriješiš.
Uh, nemas pojma koliko sam morao da se skoncentrisem dok smo se tusirali kako ne bih dobio (ne)zeljenu erekciju. :) To su situacije u kojima je do daske prisutna ona emotivna podvojenost - s jedne strane zelim da to radim sa njim, a sa druge mi sve to pada jako tesko...

Jeste, slazem se da sam krajnje subjektivan i da mi je percepcija verovatno pomerena s obzirom da su me preplavila osecanja. Ali mi takvi detalji koji bi mozda ukazivali da je i on gay daju bar neku nadu da cemo mozda na kraju ipak biti zajedno...
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409254#p2409254]samo_u_snu napisao:[/url]Tusirali smo se zajedno posle treninga nekoliko puta.
Јао, па то сам баш хтео да те питам... Да ли сте се туширали заједно кад већ толико шпортате ... Мени се једном десило на тренингу да је тип дошао под исти туш са мном, пита ме као изненађен зашто ми се диго? А ја мртав ладан: "Па због млаза"... :smeh:
By samo_u_snu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409274#p2409274]Galadriel napisao:[/url]^^ Pa ti si romantik :sweet:
Galadriel,

Da znas da nisam bio romantik nikada, ali od kada sam se zaljubio u njega ne mogu sebe da zamislim ni sa jednim drugim. To je neverovatno, s obzirom da sam nekada pomisljao na desetine momaka dnevno. Ali sada mislim samo na njega! I u tome je najveci problem, sto mi se on toliko dopada. Toliko mi se dopada da je upotpunosti izmenio nacin moga poimanja drugih muskaraca. imao sam ja situacije u kojima mi se neki decko svideo na par dana, ali nikada nesto ovako snazno, ovako intenzivno, ovako duboko! Zato sam i zabrinut i tuzan. najgore od svega je sto se u svemu tome osecam usamljeno. Ovaj forum mi je bio jedini nacin da se nekome otvorim i da pokazem svoja osecanja :(
Korisnikov avatar
By Galadriel
Bože da ne znam bolje, pomislila bih da je IMPACT post napisao doberman ili koker španijel... Kad ono Homo sapiens :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409285#p2409285]samo_u_snu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409274#p2409274]Galadriel napisao:[/url]^^ Pa ti si romantik :sweet:
Galadriel,

Da znas da nisam bio romantik nikada, ali od kada sam se zaljubio u njega ne mogu sebe da zamislim ni sa jednim drugim. To je neverovatno, s obzirom da sam nekada pomisljao na desetine momaka dnevno. Ali sada mislim samo na njega! I u tome je najveci problem, sto mi se on toliko dopada. Toliko mi se dopada da je upotpunosti izmenio nacin moga poimanja drugih muskaraca. imao sam ja situacije u kojima mi se neki decko svideo na par dana, ali nikada nesto ovako snazno, ovako intenzivno, ovako duboko! Zato sam i zabrinut i tuzan. najgore od svega je sto se u svemu tome osecam usamljeno. Ovaj forum mi je bio jedini nacin da se nekome otvorim i da pokazem svoja osecanja :(
Možda bi trebalo da se trzneš u realnost da se ne bi olupao, da ne kažem srce slomio. :D
Trudi se da ne misliš o njemu dok se ne otvoriš i vidiš šta sledi. :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
u svim temama ovog tipa postoji jedan zajednicki imenitelj a to je teretana. ljudi, vise nego ocigledno je da sport nikome nista dobro nije doneo. say no to sport!
Korisnikov avatar
By Synesthesia
^
^ :lol:

Poljubi ga. Pa, kad si takav u njegovom prisustvu, nije valjda da ne primećuje da se ponašaš/pričaš drugačije nego njegovi ostali ortaci? Mislim da sigurno konta taj neki vibe od tebe.
Ili.. ima blenta dobar recept za takve situacije, u jednoj jako sličnoj temi, ali uz pomoć ovog govanceta od Search opcije ne mogu da je nađem...
Korisnikov avatar
By blenta
imao :)
mator sam za probleme te vrste
a i ovaj nas mucenik je isto

a ne znam na koji recept mislis
kralj sam radikalnih ni efektivnih resenja
Korisnikov avatar
By blenta
jel ovaj?

http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... a#p2372695" target="_blank

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372695#p2372695]blenta napisao:[/url]jednom kad se kolima budete vracali sa treninga umorni
ti skreni satro u neku precicu i odvezi ga na neko udaljeno "diskretno" mesto

pravi se da ti je auto pregrejao i reci mu da izadje i otvori haubu dok ti otvoris iznutra
tada ga zgazi, izvadi alat iz gepeka, raspori ga, izvadi mu jetru, izmiksaj je, odnesi u lab i odradi elektroferezu

elektroforeza se obično radi u puferu alkalnog pH, jer je pri tim uslovima većina proteina negativno naelektrisana, te se kreću od katode ka anodi. Posle završene elektroforeze, kada negativno naelektrisana boja - "tracking dye" dođe do kraja gela, gelovi se izvade, razdvojeni proteini "fiksiraju", obično taloženjem pomoću trihlor-sirćetne kiseline, a potom boje. Višak
boje se ispere, a trake razdvojenih proteina vide se na osnovu boje koja se na njima adsorbovala

zavisno od boje kojim se proteini oboje znaces dal je gej
vise pink = vise gej

nes' prcati, al ces znati

ne ozbiljno
premator si za "high school high" probleme
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409195#p2409195]samo_u_snu napisao:[/url]

Da li se neko nasao u slicnoj situaciji?
hehe... moja pričica se razlikuje od tvoje po godinama u kojima sam se našao u toj situaciji (jako rano, sa 12, 13)
trajalo je godinama. 6 ili 7. you don't want that, trust me
razumem u potpunosti sve što si opisao. ne znam šta da ti kažem, jer ja moj ''problem'' nikad nisam rešio, ostalo je tako da ''lebdi'', on nije saznao da sam gej, ja sam se udaljio ne bih li se ohladio i uspelo je. ali ostao je onaj osećaj, koji je sranje nad sranjima. ne znam. go kill yourself :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409195#p2409195]samo_u_snu napisao:[/url]Hvala na razumevanju
ma niišta... nema na čemu
Korisnikov avatar
By Herald
Nisam bio zaljubljen ali mi se svidjao, to je bilo u sredjnoj skoli al me je on provalio pa krenuo da me: gadja kosarkaskom loptom u glavu na fizickom, zavrce mi usi, donesem peckalicu da ubijam muve u ucionici on me vija da mi ih ubaci u usta, i tako svasta nesto morbidno. Kad sam ga pitao zasto me maltletira, odgovor je bio:"Zato sto si peder".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!