Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
pa...
svaka mu chast!
jedan je roger federer

ali ja njega ne mogu da smislim. bash je ono losh cho'ek
Korisnikov avatar
By Darling
Da li mi se čini ili se Fedeksu malo digao dak je šetao krug po terenu, noseći pehar? Sad mu libido para oblake, biće još blizančića uskoro :lol:

Elem, ne mogu da ga smislim...

Gledala sam finale mix dubla, navijala za Vesninu i Paesa i pobediše Ameri :pljuje:
By Ulix
Mislim da je to jako važno, da li se njemu digao kurac ili pak nije.
Korisnikov avatar
By spliff
ipak je serena nekako najbolje proshla
stigla stariju sestru u broju titula u singlu
osvoja sa sestrom josh jedan dubl

mogu da se kladim da ce jednako dobro da igra na betonu na letnjoj americhkoj turneji
na kraju krajeva to je njena omiljena podloga

nju prosto obozavam :love:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
a priča li se šta po internetima?
o tim dimenzijama njegovim
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408736#p2408736]Ulix napisao: Meni je jako teško da njega uopšte povežem sa bilo čim seksualnim. lepeza1

Eto koliko je sve stvar neke licne percepcije... A ja od svih njega jedino mogu nekako da zamislim... Tacnije, njegovo telo mi se jako dopada... I jedan je od retkih muskaraca koji mi deluje privlacno, bez obzira na manje lepu facu i nesavrsenstvo tela... A bas mnogo ljudi koje znam ne moze njega nikako da poveze sa necim seksualnim.

On the other hand, moju devojku privlaci Djokovic u tom smislu sto je vretenast, tanan, a opet - meni nikako, ali NIKAKO! Cak ide do fizicke odbojnosti koliko mi je ruzan, krivonog, sitan, pikljav i zgoljav.
Korisnikov avatar
By Oziris
^ On je meni suvise neurotican da bi mi bio seksualan... A i kad pomislim da bi se oznojio dok se svuce, a onda onako obilato curio svugde po meni, drpao taj carsav ispod tamo-amo, brisao se po celu... Jooooj, ne, nikako. :lol:

Od svih mozda najpre Safin i Verdasko.
By Ulix
Moj dečko smatra da Rodik eventualno može da bude kućni ljubimac, ali ne i ljubavnik. Ali dobro, kad mi Rodik dopadne šaka, manje njemu (mom dečku). :lol:

Verdasko može ali sa kesom na glavi, ima neku pekinezersku facu koja mi se ne sviđa. A Safin... hm... pa recimo, da. Ako bi izašao iz Putinove stranke, to ga čini neprihvatljivim. :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Mnogo sam srecan zbog Serene.
Na onom sajtu, inace mom omiljenom kada je u pitanju zenski tenis, odusevila me je slika sa Serenom. Bila je prelepaaa! Bas sam srecan sto je osvojila titulu.

Volim i nju i Venus :love:.
Korisnikov avatar
By bern
serena, prelijepa? ja sam mislio da si ti esteta :D
Korisnikov avatar
By Sunce
da, lepa mi je...koliko god da se ugoji. Lice mi je najvaznije. I Venus mi je lepa. :love:

Slika

Uploaded with ImageShack.us odlepio sam na ovu sliku sa partija
Korisnikov avatar
By bern
slatka je tu, istina. sportistkinje imaju tu "sreću" da ih gledamo znojave i bez specijalnih efekata, pa tako i donosimo sud.

meni je ana još ljepša sad kad je smršala.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406478#p2406478]spliff napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406218#p2406218]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2405926#p2405926]spliff napisao:[/url]^ sampras naravno :snob:

ot: ovaj andy igra kao na shljaci
mislim da on nema nikakvih shansi protov fedexa

fun fun fun

ove je pi pred pemziju
ti ga verovayno nisi gledala deset godina ranije...

ot:
pochinje serenin mech
napred debela, za petu titulu!
pre deset nisam, ali pre 15 jesam i to jedini period kad sam pratila tenis intenzivno. jer kao sto sam napisala volim samo servis-volej sa trcanjem na mrezu stil igre u suprotnom tenis mi je mucno dosadan u vecini slucajeva
By Ulix
^ :lol:

Jasno zašto voliš KBT. :P
  • 1
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!