Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Slika

Srednja varijanta malo škripi, ali ove dve casual.... oh yes.
Korisnikov avatar
By nsc
casual? kozne rukavice sa nitnama uz elegantne cipele, stofane pantalone i sareni dzemper preko kosulje sa kravatom, sve dopunjeno zenskom torbom u 3 boje i portabl kisobranomu ruci? :shok:

prosto te vidim kako setas tu kombinaciju Knezom :smeh:
Korisnikov avatar
By bern
pa dobro, jesu "casual" po definiciji. sa te tri slika mogao bih nostiti jedino prvi džemper - teoretski.
Korisnikov avatar
By bern
@MDNA
meni je suviše napadno :/

i što su tako mršavi? :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
e BAŠ nije, najlepše je ono zeleno čupavo sranje :lol:
Korisnikov avatar
By bern
meni to sve bez veze :kesa:

moraću poraditi na stilu :kesa:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2398463#p2398463]Synesthesia napisao:[/url]Slika
Prva varijanta - da, bez rukavica i možda sa nekim drugačijim kačketom... čini mi se kao da u bekstejdžu nisu mogli da pronađu pravi za ovu kombinaciju, pa je dečko istrčao sa prvim koji im je pao pod ruku...
nsc-u moram da kažem da je u pravu, nije casual, već smart-casual ;)

Druga varijanta - je baš nekako... nesrećno sklopljena, čak i za taj i takav look impression. Bolje da ostanem na tome.

Treća varijanta - savršena, jedino mi preuski kaiš bode oči. A razumljivo je da ne bi bila takva na nekom ko je drugačije... građen.

Što se tiče poslednjih 6 slika, Sunce, mogao si da postaviš samo dve. Toliko su različite.. :psst:
Korisnikov avatar
By Darling
^^Braon cipele, na crno belu kombinaciju...ma, važi :doh:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
It's fashion. Not mathematics. That's just fine, comparing to the overall set. Be quiet.
Korisnikov avatar
By Sunce
Synesthesia, da razlicito je. Ako ti ne vidis razliku, tvoj problem. :njanja:
Dries Van Noten je to savrseno izveo. Taj kroj i linija. Kaputi su mu divni. :hail:

To nije tipicna braon, vec ide na narandzstu. Bas ide na crno-belo. Nemate pojma, ograniceni ste i klasicni do bola. :metla:

Meni je bas cool da na sve crno stavim braon kajis. Probajte, bas je dobro. Igrajte se sa stvarima koje ne idu.

Synesthesia, uzak kajis ume savrseno da stoji. Debeli mi vise lice na dizelaske. :njanja:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A šta ja sad da radim sa tim tvojim jezikom što tako laprda, mm? :tapse:

Vidim ja odlično tu razliku, ali... dakle, kroj i linija, kažeš? Pa takav kroj mantila/kaputa recimo, imao je Beko pre 20 godina. Takve pantalone se prave već godinama unazad, u skoro svim modnim kućama. Ne vidim ništa posebno, niti revolucionarno, a nikako ne oduševljavajuće. Ali ne kažem da je ružno, i poštujem to što se tebi sviđa, svako ima pravo na svoj izbor, ne? :kosa:

Sviđa mi se ovo što si poručio drugima, a slažem se da tanki kaiš ume dobro da stoji, samo ne u ovoj kombinaciji na mojoj slici. Thats all. :)

I, još ne znam šta ću sa tim jezikom, ali smislim ubrzo...
Korisnikov avatar
By Sunce
Kako ne znas sta cu sa jezikom? Rasiri noge, ponudi mi svoju depiliranu i mirisljavu guzu i jezik ce znati da se snadje! :yay:

Meni se cipele ne dopadaju na 4. slici.

Takve kapute nije mogao da napravi Beko. Malo pogledaj kragne i revere. A u sustini, ne mora da bude revolucionarno novo, vazan je kroj, fitovanost, strukiranost i linija, zatim materijal. Takve kapute nisi mogao kod nas da nadjes. Znam valjda jer obilazim i gledam, ali nema.

Da imas zadatak da napravis obican kaput, ili kaput sa 2 reda dugmeta, video bi koliko je komplikovano da se napravi da ovako stoji. Svi ti fazoni, detalji su meni suvisni. Ovde je superiska.

Idi u Beko i Zekstru, pa se uveri.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ah, pa možda ne sada... ali, dupli rever, lastavičji rep, plišani sako, dvoredno kopčanje, slim fit kroj,... im really not impressed.. smor bre Sunce, smor. Thats all.

Nekom drugom prilikom ću pokazati šta bi bilo ok.

A jezik... to ti uopšte nije trebalo u ovo doba noći sinko, uopšte... :kosa:
Korisnikov avatar
By Sunce
^
Rekoh ti, nemas pojma. Dosadan si, klasican i strejt looking - ogranicen. Srbenda.

:serena2:

Jezik bi ti popunio sve rupe da ne lupas. :drkanje:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ne, nego kažem da si preobičan. :P

Jebala te Serena.

D..daaah.. ...dublje... dublje...
Drling, ma daj, ja sam toliko ozbiljan da sam popizdeo i popio za smirenje jer sam doziveo stres jer vam se ne dopadaju braon cipele na crno-belo. :lol: Ok, to je tvoje misljenje. Zekim vas, bree. Meni ide...bar mi se na slici dopada, osim No. 4.

:friends:

Synesthesia, ja volim jednostavno, a to nije obicno. I volim crno, crno-belo, i spoj neboja, ali rzlicite forme, oblike i sl. Guza ti je mnogo ukusna, mmm.

Lanvin :love:

opet spoj braon i crne, gde mi bas ide:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Poslednja dva kaputa su super. Prvi je bzvz. Kao i pantalone tako visokog struka. I simply dont like it, and wouldnt recommend it. Ever.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!