Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nagon za roditeljstvom!

Da, pozelim ponekad da budem roditelj
35
44%
Ne, ne zelim decu
17
21%
Zivim za taj trenutak, da vidim svoje dete
9
11%
Moja zelja za decom je ogromna
19
24%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
zene, u poslednje vreme vas zelim...

:sladoled:
Korisnikov avatar
By reveal
da, ponekad bas bas bas pozelim! nemam pojma zasto? jeb... imam samo... hm... 19 godina??! :alexis:
Korisnikov avatar
By Stripi
meni proradio materinski insekt!
Znam smo da se raznjezim i na sami pomen djece :yes:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Naravno da da, kad za to dodje vreme
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Stripi
meni proradio materinski insekt!
Znam smo da se raznjezim i na sami pomen djece :yes:
Meni je jako glupo sto se to zove materinski instikt,jer je to cisto nipodastavanje oca kao roditelja.Ocevi su nekad mnogo bolji roditelji nego majke.
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja sam previse sebican i samoziv i kapriciozan da bih bio dobar roditelj.
Ako detetu ne mogu u prvih sedam godina da pruzim maksimum od sebe, a kasnije razumnu meru sebe, onda necu ni da ih pravim.
Najlakse je napraviti dete, treba kasnije od njega napraviti coveka...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Boshko
Najlakse je napraviti dete, treba kasnije od njega napraviti coveka...
I ja tako mislim... zbog toga ne nameravam da imam decu. Kod mene se ne radi o nekim mojim osobinama, mislim da bih sto se toga tice bila dobar roditelj, svakako bolji od mnogih koje imam prilike da vidim oko sebe. Ponekad i pozelim dete mada vrlo, vrlo retko... Ali posto dete nije bavljenje za dan, dva vec bar osamnaest sledecih godina treba mu posvecivati paznju i brinuti se o njemu... Ja mislim da mogu interesantnije da provedem tih osamnaest godina. Ima nekih stvari koje me zanimaju, kojima zelim da se bavim a flasice, kasice, obdanista, domaci zadaci itd ne spadaju u to.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
neka hvala.........
neke osobe ne sazru da budu roditelji ni sa 50godina a neki sazru i sa sedamnaest, ili ih okolina jednostano natera....
ja sam josh uvek dete i mislim da cu takav ostati, potrebna mi je sva moguca paznja, i jako sam ljubomoran....
tako da bi bilo ili beba ili ja....
na kraju bi beba zavrshila ispred praga tee i eye:dm:
Korisnikov avatar
By Rei
Ponekad pozelim da imam jednu cerku, medjutim inache ne volim decu tako da...

Nisu deca za svakoga, zato svet i jeste prepun kriminalaca i budala, nije uopshte lako dobro odgajiti i vaspitati dete, preeevishe odricanja zahteva, josh ako zivite u srbiji sa prosechnom platom...
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by rei

Nisu deca za svakoga,
Tacno tako, podrzavam. Ja bih da sam neka vlas' uvela rigorozne mere po tom pitanju. Ne moze svako da bude roditelj i tacka. Koliko god nedemokratski to zvucalo, bar je humanije.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Mnogo volim decu i potrudicu se da postanem cale....
Korisnikov avatar
By Val
Pogledaj levo!

To nam je prva kcerkica, a bice ih jos...ili mozda sincic. Sta god da bude, volecu ga/je, kao sto volim i nasu prvu!

P.S.
Ljubavi, hvala ti na ovoj predivnoj bebi.
Hvala ti, sto me volis i sto se brines o njoj.
Zivim za dan, kada cemo biti zajedno i radjati jos mnooooooooogo beba!
Volim vas...

:sunce: :beba: :kissing: :mazi: :beba: :sunce:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val
Pogledaj levo!

To nam je prva kcerkica, a bice ih jos...ili mozda sincic. Sta god da bude, volecu ga/je, kao sto volim i nasu prvu!

P.S.
Ljubavi, hvala ti na ovoj predivnoj bebi.
Hvala ti, sto me volis i sto se brines o njoj.
Zivim za dan, kada cemo biti zajedno i radjati jos mnooooooooogo beba!
Volim vas...

:sunce: :beba: :kissing: :mazi: :beba: :sunce:
Beba je pravi secer.....
Obozavam decu i na njih sam bas slab....
Korisnikov avatar
By Vel boy
Da! Ja u svakom malom detetu kao da vidim malog sebe. U mojoj licnosti volim moje nevine detske crte i najradije bih postao roditelj bezspolnom razdeobom- ha ha ha ha, mislim stvarno bih da se moze.
Inace, bilo je dosta slicnih tema na kojima sam davao ideje kako biti gej, a istovremeno odgovoran i dobar roditelj.
By Ljudmila
Zapravo cesto..bas cesto.
no,verujem da se to nikada nece dogoditi.
Sad nekako osetim tugu zbog toga,a u mojim mislima tako fantasticno izgleda slika moje porodice..kuca puna igracaka..muzika i glasovi..mirisi..nas tri na krevetu i sve puno osmeha i ljubavi..
zanela sam se..otisla predaleko..prestajem:)
Korisnikov avatar
By mary
Naravno da bih zelela da imam dete (za pocetak jedno, kasnije cemo da vidimo). Obozavamo decu i zena i ja! Vec znamo ime koje cemo da damo zenskom detetu - Sofija, a za musko, nismo jos resile, mada je po njoj u opciji -- Dimitrije.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Val
Pogledaj levo!

Beba je pravi secer.....
Obozavam decu i na njih sam bas slab....
Hvala :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ljudmila
Zapravo cesto..bas cesto.
no,verujem da se to nikada nece dogoditi.
Sad nekako osetim tugu zbog toga,a u mojim mislima tako fantasticno izgleda slika moje porodice..kuca puna igracaka..muzika i glasovi..mirisi..nas tri na krevetu i sve puno osmeha i ljubavi..
zanela sam se..otisla predaleko..prestajem:)
Divan san.
A zasto da ostane samo san? :no:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Nemam ochinski instintk i ne volim decu. Chak mi nije ni jasno zashto pederi zhele da po svaku cenu postanu roditelji kad nas je priroda ionako oslobodila te odgovornosti.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Huxley
Nemam ochinski instintk i ne volim decu. Chak mi nije ni jasno zashto pederi zhele da po svaku cenu postanu roditelji kad nas je priroda ionako oslobodila te odgovornosti.
:zacepi:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Val
Hm... Sta se desilo sa poslovicnom pederskom tolerancijom i pravom iznosenja sopstvenog misljenja?

Honesty does not live here anymore.

Sto se tice dece, volim neku tudju decu, neku tudju ne volim, s obzirom na to da li su razmazena ili su pametna, kreativna deca. Svoju decu ne zelim iz razloga koje je gore naveo Boshko, i sa njim se pasolutno slazem. Aj me sad razapnite pa da zapevam.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Caps Lock
Originally posted by Val
Hm... Sta se desilo sa poslovicnom pederskom tolerancijom i pravom iznosenja sopstvenog misljenja?

Sto se tice dece, volim neku tudju decu, neku tudju ne volim, s obzirom na to da li su razmazena ili su pametna, kreativna deca. Svoju decu ne zelim iz razloga koje je gore naveo Boshko, i sa njim se pasolutno slazem. Aj me sad razapnite pa da zapevam.
Ma sve ja to razumem, ali ko vam daje za pravo, da tako uopsteno pisete, da je dete obaveza ?
Gde je tu ta tolerancija, na koju polazes toliko mnogo?

:zastava:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Savitar
Ne, ne, niakd mi se to ne desava...
Klinci me smaraju, verovatno i ja njih.
Nema sanse ni da se zamislim kao roditelj...
Isto.
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Val
Originally posted by Val

Ma sve ja to razumem, ali ko vam daje za pravo, da tako uopsteno pisete, da je dete obaveza ?
Gde je tu ta tolerancija, na koju polazes toliko mnogo?

:zastava:
Zar dete nije obaveza? Zar roditelj nema obavezu i prema njemu, i prema sebi?

Mislim da uopste ne shvatas poentu. Deete je cin slobodne volje, ali je neispunjavanje obaveza prema njemu neodgovornost. A to sto je dete cin slobodne volje ne znaci da obaveza ne postoji. Uopsteno? OK, znaci treba da napisem "dete je obaveza, osim u nekim situacijama kada ne treba postovati obavezu". Zadovoljna?

I gde ne vidis toleranciju u mojim recima? Reci pa da je highlightujem da svi lepo vide.
Korisnikov avatar
By Val

Zar dete nije obaveza? Zar roditelj nema obavezu i prema njemu, i prema sebi?

Mislim da uopste ne shvatas poentu. Deete je cin slobodne volje, ali je neispunjavanje obaveza prema njemu neodgovornost. A to sto je dete cin slobodne volje ne znaci da obaveza ne postoji. Uopsteno? OK, znaci treba da napisem "dete je obaveza, osim u nekim situacijama kada ne treba postovati obavezu". Zadovoljna?

I gde ne vidis toleranciju u mojim recima? Reci pa da je highlightujem da svi lepo vide.

Pa toleranciju ne vidim nigde. A tu rec "obaveza" prati neka tamna senka...nista drugo. Za mene dete nije obaveza u smislu " ne mogu da zivim svoj zivot kao do sada i moram da se odricem necega!".
Dakle, ne radi se o tome, da treba roditi dete, pa ga pustiti da umre od gladi!
Takozvana obaveza koju imam prema nasem detetu je u stvari ljubav, koja me ne sputava, da zivot zivim i dalje kao do sada. Nase dete odrasta uz nas i deo je naseg zivota.

:beba:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Val
Pa toleranciju ne vidim nigde.
To nije moja greska, vec tvoja.
A tu rec "obaveza" prati neka tamna senka...nista drugo. Za mene dete nije obaveza u smislu " ne mogu da zivim svoj zivot kao do sada i moram da se odricem necega!".
Ocigledno mi imputiras da sam svojim recima pridao odredjeno znacenje koje opet samo ti vidis ("senke" i ostalo). Ponavljam da si skroz pogresno shvatila moj post, ali ocigledno od normalne diskusije ovde nema nista. Niko ti nije rekao da zbog deteta moras grubo neceg da se odreknes, niti da zivis zivot kakav zivis. Stvar je u tome da ti bas zelis da zivis zivot sa detetom i pruzis mu ljubav jer si to odabrala i to te cini srecnom, dok ja to ne zelim jer nisam za to sposoban. Tu ne mozemo biti u pravu ni ti ni ja, vec mozemo biti u pravu svako za sebe ako zivimo zivot kakav zelimo. Ti zivis zivot uz dete, ja bez njega, oboje smo time zadovoljni i srecni. Gde je tu problem?

E sad prouci pomno rec "tolerancija" pre nego sto nekog optuzis za pomanjkanje iste.:)
Korisnikov avatar
By Val

Ocigledno mi imputiras da sam svojim recima pridao odredjeno znacenje koje opet samo ti vidis ("senke" i ostalo). Ponavljam da si skroz pogresno shvatila moj post, ali ocigledno od normalne diskusije ovde nema nista. Niko ti nije rekao da zbog deteta moras grubo neceg da se odreknes, niti da zivis zivot kakav zivis. Stvar je u tome da ti bas zelis da zivis zivot sa detetom i pruzis mu ljubav jer si to odabrala i to te cini srecnom, dok ja to ne zelim jer nisam za to sposoban. Tu ne mozemo biti u pravu ni ti ni ja, vec mozemo biti u pravu svako za sebe ako zivimo zivot kakav zelimo. Ti zivis zivot uz dete, ja bez njega, oboje smo time zadovoljni i srecni. Gde je tu problem?
Problem?

Slika

Ne odricem se ni grubo ni "nezno" nicega. Jednostavno uzivam u toj tzv. obavezi. :)
Korisnikov avatar
By Caps Lock
:hail2:

Konacno stigosmo do poente.

Inace, misljenja sam da je sadrzaj (ako ga ima) bitniji od metoda poput circulus vitiosusa gde se na argumente suparnika u misljenju odgovara naizgled kontra-argumentima koji se pretvaraju u same protivnikove argumente i iznose kao sopstveni. Dolazi do apsurda i pobijanja tih argumenata samim argumentima. Ukratko receno, to sto ti shvatas rec "obaveza" tako strasno mene ni najmanje ne brine. Za mene je obaveza dobra stvar i znak zrelosti. Ali cini se da u njoj ima nesto lose. Not that I'venoticed myself.:wink:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!