Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Iznova se iscudjavam kada sanjam ,,snove u snovima''
i vreme je da ih prihvatim i da me ne potresaju mnogo,

ali ovaj je vec drugi put isti i nastran.
zmije koje izlaze iz fotelje naspram moje, dok mama i ja nesto pricamo, i koje krecu na mene
i prasina

pa se onda stropostam dok pokusavam da pobegnem pa se ,,budim''

ma potpuno je gotik :awesome:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, jer ne vodim beleške (mada se čini kao dobra ideja :) ), ali mislim da sam se "budila" najviše 2 puta u jednom snu. Plafon.
Korisnikov avatar
By acid drop
:D :peace:

Još nešto, vezano za tu temu. Kad se "probudim", detalji u snu postanu toliko bizarni (ili su uvek toliko bizarni, samo ovaj put bude očiglednije, jer smatram da sam budna), da postanem svesna da sanjam. A lucidni snovi kod mene traju kratko, veoma brzo se probudim, iako se grčevito borim da ostanem u snu.

Volim da sanjam. Volim ovu temu. :love:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da, nesto krene jos vise naopako u tim granicnim, prelaznim trenucima

ja nesto i ne visim na ovoj temi, ali svako malo mi se nesto desi, nesto mi udari klempu i ukaze da je ponovo vreme za okretanje tom delu, dusi, kako vec.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
uz to, realno, kao hriscanka raspolazem sa relativno uskom slikom sveta i logickom perspektivom sagledavanja stvari.
pa se retko i nadnosim.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392371#p2392371]Orlando the Lady napisao:[/url]uz to, realno, kao hriscanka raspolazem sa relativno uskom slikom sveta i logickom perspektivom sagledavanja stvari.
pa se retko i nadnosim.
a i šta bi sa snovima? ono, ko zna šta je tu prodrlo iz tvoje podsvijesti. ko će se opterećivati, osim ako ti stvarno ne stvara probleme.

ja sa inače za to da se svi sanovnici recikliraju :D
Korisnikov avatar
By Madonna
opet sam sanjao neke pizdarije, u tri epizode
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao imao sam tako glup san... Sanjao kako sedim sa najboljim drugom i objasnjavam mu nesto jako smesno, i u snu poceh da se smejem jako. Tek me cimer budi i kaze "sta ti je, cvilis jako... Uplasio si me..."
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam sakrivala nekog malog slona u garažu, i ja sam bila neki slon, a jurio ga neki veliki bik jer je ovaj mali slon muvao neku kravu

:wtf:
By alexandermagic
MDNA ili vjevericu? :lukavi:

Mislim da je jedino razumno postupanje da se povinuješ dečkovom nalogu, te da kao nižepotčinjeni kalfa lEpo napišeš što si snio do u najsitnije ( i najškakljivije :lukavi: ) detalje.

Djelimično se šalim, većinski mislim sve to što napisah.
Korisnikov avatar
By mOwbid
da sam bila na utakmici, igrala i sve vreme pokusala da se setim jedne reci. koja pocinje sa slovom š. i znaci nesto...zaboravila sam sta znaci. ali uglavnom, smarala sam ljude okolo koja je ta rec. niko nije znao, svi pogadjali. nikad nisam saznala. kad sam se probudila, razmisljala sam jos nekih 20 minuta koja je to rec, kad sam shvatila da vise ne spavam i sanjam. a sad razmisljam da li ta rec uopste postoji, ali bila sam ubedjena da jeste. bas je cudno. :shrug:
i dalje pokusavam da se setim. :sigh:
By Glasnik
Sanjao sam da sam seo na bajs i našao se s jednim dečkom kojeg poznajem kod Bajlonijeve pijace, tamo kod replike one česme iz Baščaršije. I da smo se vozili po gradu i vozili, pa bismo na kraju završili u mom malom mestu, blizu stanice gde ja čekam autobus. Tu sišli da bi on pio vode. Čekajući ga, naslonio sam se na ogradu i gledao iza česme, gde nije bilo bašte već se spuštala zemlja ka širokom moru koje je bilo u daljini. Sunce, more i neka ostrva u izmaglici.

I onda sam se probudio s ogromnim osećajem širine u grudima. :love:

Treba mi odlazak na more ove godine... :sigh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjah ponovo da plivam u moru, pokusavam da doplivam do obale, u jednom trenutku blizu svoje noge primecujem meduzu, a vec u sledecem je nema.
Na kratko svaki put pobegem od nje, ali mi posle paralise noge i ruke i ja pocinjem da se davim i u tom trenutku se budim.
Korisnikov avatar
By moonadorn
Sanjao sam da mi je neko (ili sam sam sebi) dao smrtonosnu injekciju u vrat, i da mi je onda bilo zao da umrem, pa mi je ceo zivot prosao pred ocima, i trajao je jako dugo. Na kraju nisam umro (ne znam kako), ali sam JAKO cenio sto sam ziv. I onda sam se probudio. :)
P.S. Bilo je tu jos nekih lepih momenata sa belim pescanim plazama, ostrvima, plavo zelenom moru, ali gore pomenuta radnja je sustina.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!