Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Slika

Imam ideju za reality show koju bih podelio sa vama. U studio dolaze tri porodice odevene u crno. Samo jednoj od njih je neko zaista preminuo. Ispred njih se nalaze mrtvački sanduci, ali samo u jednom od njih se nalazi pokojnik. Publika je sve vreme prisutna u studiju i na osnovu desetominutnog performansa, koji svaka od tri porodice izvede, treba da pogode "ko je zapravo u žalosti". Porodicama je sve dozvoljeno, čupanje kose, grebanje lica, padanje u nesvest, grljenje sanduka, vrištanje itd. Ukoliko publika pobedi ima priliku da ide pokojniku na sahranu i da se najede na daći. Takođe, dobija vaučere za 10% popusta na pogrebne usluge. Ukoliko ne pogodi, publika dobija na poklon flor i sveću za groblje. Kako vam se čini?
Korisnikov avatar
By gorilica
Zvuci kao dobra ideja za skec u nekom show programu, tipa nekadasnje "Top liste nadrealista".
Korisnikov avatar
By moonadorn
Ne pamtim kada sam se poslednji put ovako slatko nasmejao! Svaka cast! :odlicno:
Korisnikov avatar
By Galadriel
sick, osim ako nije neki skech kao za monti pajtona
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Not bad. Mada, ja sam i dalje mišljenja da bi reality "48 sati sa'rana" bio waaay better.
:alexis:
Korisnikov avatar
By Madonna
čini mi se da je kul kao post na forumu/tviteru
više od toga svakako ne :)
Korisnikov avatar
By moonadorn
Zapravo ne, post je veoma duhovit. Ako bi istom posvetio malo dublju analizu, i napravio prigodno poredjenje sa svim onim rijalitima koji se zapravo prave, mozda bi i sam shvatio koliko je duhovit. Humor vrlo cesto moze da se nadje u sarkazmu. Ali ja odoh u off sa ovim...
Korisnikov avatar
By Alejandro
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391390#p2391390]antibiotic napisao:[/url]ne, neizvodljivo je.

ono sto Null kaze.
Pitao sam autora teme. :sanjas:
Ne samo da je neizvodljivo, vec potpuno apsurdno, s duznim postovanjem autoru.

U kini postoji slican rijaliti gde se prati pogubljenje zatvorenika koji su osudjeni na elektricnu stolicu. Ne mogu tacno da se setim citavog koncepta, ali mislim da je i ovo dovoljno da se shvati ideja. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By bern
možda bolje da ide neka... "domaćine, sahrani se!"
Korisnikov avatar
By constantine
a jel bi se otvarali sanduci na kraju emisije?
ko bi od voditelja bio prikladan za ovako maestralnu emisiju? krkobabic?
mislim da bi se televizije otimale oko autorskih prava
Korisnikov avatar
By acid drop
Gospodin predsednik bio odlično vodio emisiju.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
osobe koje su zaista u zalosti bih izvalila na keca. zato sto se one ne bi ni pojavile u emisiji, vec bi palile svece na groblju ili u crkvi. a ti sto se grebu, urlicu i slicno.. jednu takvu neandertalku sam oterala sa sahrane svoje babe, zato sto je nikada pre nisam u zivotu videla, a ona tu zavija kao da joj je umro najblizi
Korisnikov avatar
By Herald
Bolje da stave tri lazna mrtvaka, iz svake grupe takmicara po jednog, u otvoren sanduk. Dalje nek smisle sta ce. :)
Izgleda da Amerika ne utice dobro na ljude...

p.s sto se tice Kine i gledanja kako se izvrsava smrtna kazna, tu nema nista lose, osim cinjenice da ta vrsta kazne jos zivi u nekim pravnim sistemima...npr da JK spaljuju na lomaci, sigurno bi bilo vise ljudi nego na njenom koncertu.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391496#p2391496]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]osobe koje su zaista u zalosti bih izvalila na keca. zato sto se one ne bi ni pojavile u emisiji, vec bi palile svece na groblju ili u crkvi. a ti sto se grebu, urlicu i slicno.. jednu takvu neandertalku sam oterala sa sahrane svoje babe, zato sto je nikada pre nisam u zivotu videla, a ona tu zavija kao da joj je umro najblizi

Vjerojatno joj je netko platio, to su ti one 'profi' narikače. Ja sam jednu takvu sa izvEsne :awesome: sahrane odstranio sa policijom, a 'honorar' je morala da vrati. :kafa:
xaxaxa

nesto slicno je trebalo biti snimano pre par godina

"24 sata sahrana" cini mi se na nekoj lokalnoj televiziji ali nije nikada prikazano, verovatno bi zabranili to ili se niko nije prijavio

ja licno ne bih gledao takve emisije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!