Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Mars napisao:
Blady napisao:Leonardo di Kaprio - jao posebno u filmu "The beach"
Toliko mi je smetao da sam jedno vreme izbegavala filmove sa njim :/
Ja njega doživljavam kao vanzemaljca. Ne ni kao čoveka, ne ni kao glumca.

"I’m unable to explain what I mean by this, but Leonardo DiCaprio has a tuna face." (Sarah Silverman) :hail:

I uopšte mi nije jasan onaj Skroceze što se uhvatio za njega.
:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Da Lidija Vukicevic.
Orlanda i ja smo gledale jedan film "Lutalica", a pre toga smo svirale frulu.
film je priceless :radosnice:

''
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Justin Timberlake :barf:
Krenulo ga ove godine, jos malo pa ce da izlazi iz wc solje
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Milan Kalinić-apsolutno mi je antipatičan
Ivana Žigon-non-stop mi je patetična
David Caruso-nekako mi je izveštačen
Josh Radnor-sloši mi se kad ga vidim
Steven Seagal-stalno nadrkan bez pokrića
By Shoplifter
sve hollywood brand-names koji iskaču iz friza, wc šolje, svakog drugog filma?... :/
Korisnikov avatar
By Greed
Od domaćih bih mogao do sutra da nabrajam koga ne volim, a od stranih recimo Arnold Švarceneger. Sav je zgužvan i očajan.
By str00ja
Bojana Maljević (nejasan fenomen, meni ono nije glumica)
Danilo Lazović (pokojni, em mi je antipatija, em ne smatram glumom kad on glumi samog sebe u svakoj ulozi, moć transformacije 0%)
Miloš Biković (nejasna mi je sad ova fama oko njega, totalno mi je bezličan u svakom smislu, i nervira me jako, a nit mi je frajer ko što je svima)

Al Pacino (totalno ga ne mogu, ajde još i da priznam da dobro glumi, al ceo taj njegov glumački izraz mi je iritantan; van scene u real life mi je ok)
Tobey Maguire (ne mogu ga organski, film mi odma pada na skali ako vidim da glumi on u njemu xD)
Julia Roberts (ok, skontao sam, ima talenta, slatka je i lepo se smeje, ali bezličnaaa)
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369873#p2369873]str00ja napisao:[/url]
Danilo Lazović (pokojni, em mi je antipatija, em ne smatram glumom kad on glumi samog sebe u svakoj ulozi, moć transformacije 0%)
Meni se on dopao u filmu Sveto Mesto. Nikad ga nisam videla takvog. :lol:

Nisam znala da je Justin Timberlake glumac. :wtf:

OT: Iritiraju me kompletne ekipe iz domaćih serija sa RTS-a.

edit: i Owen Wilson.
By str00ja
^ Justin je u poslednjih par godina vise glumac nego pevac bukvalno, samo iskacu filmovi sa njim, nadam se da mu je to samo prolazna faza :katemoss:
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2318867#p2318867]Mia123 napisao:[/url]Leonarda di Capria...Ne mislim da je los samo je precenjen, poslednjih 5 njegovih rola koje sam imala tu zalost da vidim je kao jedna ista koja se u nedogled nastavlja, naravno sve pod palicom Skorsezea.

Gledala bih do kraja zivota samo Lea kad bih znala da nikad vise necu naleteti na Bena Jebenog Afleka. Narocito ne u kombinaciji sa Dzenifer Lopez :oskar: i sve to na lokalnoj televiziji gde je highlight nedelje emitovanje intervjua sa Doris Bizetic.
By alexandermagic
Odgovarao sam već, no da dodam - sve glumce, nakupljene sa 'kolca i konopca', utrpane u hrvatske sapunice.
Korisnikov avatar
By No_Stress
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389904#p2389904]Mia123 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2318867#p2318867]Mia123 napisao:[/url]Leonarda di Capria...Ne mislim da je los samo je precenjen, poslednjih 5 njegovih rola koje sam imala tu zalost da vidim je kao jedna ista koja se u nedogled nastavlja, naravno sve pod palicom Skorsezea.

Gledala bih do kraja zivota samo Lea kad bih znala da nikad vise necu naleteti na Bena Jebenog Afleka. Narocito ne u kombinaciji sa Dzenifer Lopez :oskar: i sve to na lokalnoj televiziji gde je highlight nedelje emitovanje intervjua sa Doris Bizetic.

ON je fenomenalan, nemas sta da mu kazes. Stvarno je retko dobar glumac

Sto se tice teme, mislim da je moja tema bila jasna : J.Lo, Kristen Stewart i Dzolijeva.
Korisnikov avatar
By TauCeti
Woody Harrelson.
Ima facu kao oni starci što imaju previše pljuvačke u ustima pa non-stop mljackaju i pljuckaju. Ogadio mi svaki film u kom je igrao. Nije on možda toliko loš glumac koliko mene nervira.
By Invigilator
Klozetirane tetke - Tom Kruz i Dzordz Kluni.
Od domacih - mnogo njih.
Korisnikov avatar
By V25
Glumci: Russel Crowe, Denzel Washington, Tom Hanks, Owen Wilson, Orlando Bloom, cela muška bulumenta "Twilighta"...

Glumice: Anne Hathaway, Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Halle Berry...
Korisnikov avatar
By acid drop
Hugh Grant, naprosto iritantan lik.

Još kad napravi facu šlogirane ovce.
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390663#p2390663]Invigilator napisao:[/url]Klozetirane tetke - Tom Kruz i Dzordz Kluni.
Od domacih - mnogo njih.
George Clooney je gay? :nesiguran: Čuo sam da je i onaj Javier Bardem isto zapravo gay a ova njegova Penelope je lezba i da su u coverup braku.:calista:

OT: Ako je već spomenuto ma mora opet biti spomenuto... Will Smith i Eddie Murphy. Strahovito su mi iritantni. A i Jim Carrey nije daleko. On i njegova kreveljenja. *povraća*
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!